FB

Ervaringen "Stadswandeling Verdun"

64 ervaringen

- 16 juli 2017 - Ignace Verstraeten

Zeer mooie wandeling , leerrijk en een opfrissing van de geschiedenisles van vroeger . Ideaal om een voormiddag door te brengen en nadien te genieten van een lunch langs de Maas

- 2 juli 2017 - Patrick

Met de wandeling het meeste gezien wat er te zien valt. Goede route en duidelijke aanduidingen. De autoroute was ook de moeite.

- 30 mei 2017 - Marc Van Roey

Mooie wandeling, goede beschrijving. Kennismaking met de belangrijkste bezienswaardigheden van de mooie stad Verdun. Jammer genoeg waren het Centre Mondial de la Paix en de kathedraal reeds om 18 uur gesloten, hoewel aangeduid staat dat zij in mei tot 19 uur open zijn.

- 29 mei 2017 - Wilson

Waren twee mooie routes; door de stad Verdun en de autoroute. Goed aangegeven en eigenlijk hebben we de bekendste bezienswaardigheden gezien. Erg leerzaam en was gewoon een top weekend. Goed begin voor beginnende ontdekkers van de eerste Wereld Oorlog in de omgeving van Verdun.

- 23 mei 2017 - Ghyselinck

Mooie route, goed begaanbaar, niet te lastig , en mooie bezienswaardigheden

- 30 april 2017 - Steven Staes

Mooie wandeling met voldoende uitleg over de voornaamste monumenten en prachtig weer om de omgeving te verkennen. Voor herhaling vatbaar!!! Kzou zeggen: Allen daarheen om wat geschiedenis op te snuiven.

- 23 september 2016 - Marc

Mooie wandeling goed te doen in rustig tempo. Goede beschrijving. Aanrader in het Centre Mondial de la Paix: bezoek aan de tuin, is gratis en biedt een mooi panorama over de stad. Citadelle Souterraine: wij hadden gereserveerd om 3 u, maar dat was niet echt nodig - we mochten gewoon aansluiten. Er zijn koptelefoons met Nederlandse vertaling maar doordat de Franse uitleg zo luid is gaat veel verloren van de Nederlandse uitleg. Wij hadden dezelfde ervaring in het Ossuaire de Douaumont tijdens de film.

- 4 september 2016 - De Hoon

Hebben de wandelgids gevolgd en alles gevonden zonder zoeken. Prima voorbereid. 23/09/2016

- 3 september 2016 - Marc

Mooie wandeling langs alle interessante bezienswaardigheden in Verdun. Een aanrader.

- 25 juli 2016 - Charley

Fraai samengestelde route; aanrader.

Gratis stadswandeling Verdun downloaden

Download autoroute Verdun

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?