Ervaringen "Stadswandeling Verdun"

68 ervaringen

- 16 augustus 2015 - Frederik Coeman

op een zonnige dag, op t gemak de wandeling gedaan. Prachtig, kort en goed beschreven

- 30 juli 2015 - christine bentein

een vlotte, korte, goede route om het belangrijkste van Verdun te ontdekken. De tip om ook de ondergrondse citadelle te bekijken hebben we dankbaar meegenomen. Een aanrader zelfs! (Het monument van de overwinning is dringend aan herstelling toe ... jammer in deze periode van 100-jaar herdenking van de oorlog) Maar daar kunnen jullie niets aan doen natuurlijk! Bedankt voor die vlotte routebeschrijving + afbeeldingen erbij!

- 12 juni 2015 - K.H. Potthoff

De route is duidelijk en we hebben er dankbaar gebruik van gemaakt.

- 11 juni 2015 - Bart

Positieve ervaring. Korte maar goede kennismaking met Verdun. Bedankt voor de basisinformatie én voor uw voorstel van wandeling. Ik vind het steeds de moeite om u te contacteren!

- 4 juni 2015 - De Zutter-De Vos

Met deze wandeling kom je langs alle bijzonderheden van Verdun zonder zoeken. Fantastisch zo!!!

- 24 april 2015 - Jos Hupperetz

Leuke stadswandeling. Hebben we gelopen als afsluiting van een dag over de slagvelden van WO 1. In 2 uurtjes op ons gemak alle bijzonderheden van de stad gezien. Goede routebeschrijving.

- 8 december 2014 - Jean

In de voormiddag maakten wij een leuke wandeling in de binnenstad van Verdun. In de namiddag bezochten wij de "Champs de Bataille". Bedankt voor de goede bewegwijzering en de interessante info.

- 2 december 2014 - Frans

De wandeling is zeer goed en overzichtelijk aangegeven in de brochure met voldoende achtergrondinformatie en dan zeker de vermelding van de gratis parking(waar vindt men dat nog!). In de brochure mogen ook nog vermeld worden: de schouwburg en het stadhuis (gelezen in de wandelbrochure van het office du tourisme). Beide gebouwen liggen practisch op de wandelroute .

- 12 november 2014 - Dorine

Super! Dankzij de wandeling wisten we waar we konden parkeren, moesten we niet nadenken waar we eerst naar gingen kijken en hadden we wat extra achtergrond info. Zalig ontspannen om zo een stad te bezoeken!

- 4 november 2014 - Guido Declerck

De beschreven wandeling was een goede inspiratiebron en leidraad voor ons bezoek aan Verdun. We parkeerden onze wagen op de parking aan de Citadel (Av. du 5ème R.A.P.) en gingen een kijkje nemen bij het beeldenpark een eindje verderop. Daarna bezochten we de Citadelle souterraine (gelukkig hadden we gereserveerd), een aanrader! De eigenlijke wandeling hebben we in omgekeerde richting gedaan. Na tot op de Saint-Amand Sluisbrug te zijn gewandeld namen we de Montée Saint-Vannes naar de Porte Châtel. Daarna vervolgens: Centre Mondial de la Paix, Cathédrale Notre-Dame, Monument à la Victoire + Musée de la Princerie, Porte Saint-Paul, Monument Hollandais, Porte Chaussée, Monument aux Morts, standbeeld van generaal Mangin en La Tour des Plaids. Van daar terug naar de parking aan de citadel.

Gratis stadswandeling Verdun downloaden

Download autoroute Verdun

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?