FB

Ervaringen "Metz"

164 ervaringen

- 7 december 2018 - Legroe André

De wandeling heb ik gedownload ter voorbereiding van onze uitstappen in de loop van 2019. Een juiste datum om Metz te gaan bezoeken is nog niet vastgelegd.

- 22 november 2018 - Ann

Dit was de eerste keer dat ik gebruik maakte van een stadswandeling, maar zeker niet de laatste. Je krijgt een mooi beeld van de stad. De te volgen route is heel duidelijk beschreven, je passeert de belangrijkste bezienswaardigheden en je krijgt nog de nodige uitleg mee. Top!

- 8 november 2018 - Erik Dox

Wil je Metz op een aangename manier ontdekken dan is deze stadswandeling een echte aanrader!!! Gewoon top!

- 9 september 2018 - Etienne Dheedene

Geweldig, wij vinden deze routes formidabel goed. Geen tijdverlies door zelf te zoeken, goed overzicht van alle bezienswaardigheden.

- 24 augustus 2018 - Rathé Annik

Hele praktische informatie. Steeds opnieuw raadplegen wij jullie reisgidsen ter voorbereiding van een citytrip. En dat volledig gratis! Bedankt

- 14 augustus 2018 - Pia De Clercq

Duidelijke en volledige reisgids, je komt mooie interessante plekjes tegen.

- 25 juli 2018 - Ann

mooie wandeling doorheen Metz. een aanrader!

- 21 juli 2018 - Rob Brekelmans

Zoals altijd een prima, duidelijk aangegeven wandeling. Metz is trouwens een erg leuke stad.

- 16 juli 2018 - Nadine

Heel tevreden over reisroutes. We deden de stadswandeling in Metz. De bezienswaardigheden zijn er in vervat tegelijk leerrijk en ontspannend. Bedankt Reisroutes.

- 19 juni 2018 - Marie

Aangenaam verrast door de grandeur van de stad!! Prachtige wandeling a.h.v. jullie beschrijving. Wij kozen voor de gratis parking Patinoire aan les halles des sports. Na ongeveer 15 min stappen pikten wij in bij nr. 2 van de wandeling. De kerk op het eilandje kon ons het meeste bekoren. Aan het station ontdekten we nog een prachtige watertoren, Le chateau d'eau.

Gratis stadswandeling Metz downloaden

Download autoroute Lorraine

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?