FB

Ervaringen "Metz"

161 ervaringen

- 9 september 2018 - Etienne Dheedene

Geweldig, wij vinden deze routes formidabel goed. Geen tijdverlies door zelf te zoeken, goed overzicht van alle bezienswaardigheden.

- 24 augustus 2018 - Rathé Annik

Hele praktische informatie. Steeds opnieuw raadplegen wij jullie reisgidsen ter voorbereiding van een citytrip. En dat volledig gratis! Bedankt

- 14 augustus 2018 - Pia De Clercq

Duidelijke en volledige reisgids, je komt mooie interessante plekjes tegen.

- 25 juli 2018 - Ann

mooie wandeling doorheen Metz. een aanrader!

- 21 juli 2018 - Rob Brekelmans

Zoals altijd een prima, duidelijk aangegeven wandeling. Metz is trouwens een erg leuke stad.

- 16 juli 2018 - Nadine

Heel tevreden over reisroutes. We deden de stadswandeling in Metz. De bezienswaardigheden zijn er in vervat tegelijk leerrijk en ontspannend. Bedankt Reisroutes.

- 19 juni 2018 - Marie

Aangenaam verrast door de grandeur van de stad!! Prachtige wandeling a.h.v. jullie beschrijving. Wij kozen voor de gratis parking Patinoire aan les halles des sports. Na ongeveer 15 min stappen pikten wij in bij nr. 2 van de wandeling. De kerk op het eilandje kon ons het meeste bekoren. Aan het station ontdekten we nog een prachtige watertoren, Le chateau d'eau.

- 13 juni 2018 - E.L. HILBRINK

We hebben een geweldige dag gewandeld in Metz. De stadwandeling heeft daar zeker toe bij gedragen. Een ieder die het maar horen wil vertel ik van jullie website: complimenten !

- 30 mei 2018 - Nicole Van de Steene

Mooie wandeling in een mooie stad een aanrader

- 18 april 2018 - Marc Notredame

We bezochten deze stad in aug '17 en april '18. We hebben beide keren met volle teugen kunnen genieten van de zeer aangename wandeling langs de vele mooie trekpleisters, diverse architecturen, aantrekkelijke parken, en ook van het bruisende economische leven in de binnenstad.

Gratis stadswandeling Metz downloaden

Download autoroute Lorraine

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?