FB

Ervaringen "Metz"

155 ervaringen

- 19 juni 2018 - Marie

Aangenaam verrast door de grandeur van de stad!! Prachtige wandeling a.h.v. jullie beschrijving. Wij kozen voor de gratis parking Patinoire aan les halles des sports. Na ongeveer 15 min stappen pikten wij in bij nr. 2 van de wandeling. De kerk op het eilandje kon ons het meeste bekoren. Aan het station ontdekten we nog een prachtige watertoren, Le chateau d'eau.

- 13 juni 2018 - E.L. HILBRINK

We hebben een geweldige dag gewandeld in Metz. De stadwandeling heeft daar zeker toe bij gedragen. Een ieder die het maar horen wil vertel ik van jullie website: complimenten !

- 30 mei 2018 - Nicole Van de Steene

Mooie wandeling in een mooie stad een aanrader

- 18 april 2018 - Marc Notredame

We bezochten deze stad in aug '17 en april '18. We hebben beide keren met volle teugen kunnen genieten van de zeer aangename wandeling langs de vele mooie trekpleisters, diverse architecturen, aantrekkelijke parken, en ook van het bruisende economische leven in de binnenstad.

- 3 april 2018 - José

Wij hadden het geluk deze stadswandeling op een prachtige lentedag te mogen maken. De wandeling voert je langs alle bezienswaardigheden van Metz, met prachtige uitzichten nabij de Moezel. Goede beschrijving van alle historische gebouwen en de omgeving ervan. Niet voor mogelijk gehouden dat je dit allemaal aantreft in de stad die je zo vaak voorbij rijdt op weg naar het zuiden. Zeker de moeite van een bezoek waard!

- 27 december 2017 - Van Herbruggen

gezellige stad, zeker in de kerstsfeer, zowel overdag als 's avonds de kerstverlichting brandt.

- 23 november 2017 - Wolterink

Het was een mooie wandeling ondanks het gure weer. Wij zijn nog wel in de overdekte markt geweest. Dat is dichtbij de Katherdraal. Misschien een optie om dat te vermelden?

- 4 november 2017 - Kok

Handige, slimme bruikbare routebeschrijving, en nog amusant geschreven ook!

- 31 oktober 2017 - tineke

Een prachtige en volledige route langs bezienswaardigheden in Metz. Ook in wijken waar je normaliter niet gauw komt. Deze route zou het office de tourist ook moeten gebruiken, want zij gaven zeer beperkte en moeilijk leesbare informatie

- 25 oktober 2017 - Elsy

Heel goed via kleine hoekjes. Alleen de overdekte markt aan de kathedraal mee opnemen in de route want is echt de moeite.

Gratis stadswandeling Metz downloaden

Download autoroute Lorraine

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?