FB

Ervaringen "Wandeling Lissabon, de heuvels van het centrum + kaart"

192 ervaringen

- 14 november 2018 - Anne van der Aa

Heerlijke reis. helaas wat pech met het weer. Mooie hotels. Heerlijke ontbijten en prachtige route.

- 4 november 2018 - Jacobus Hermans

Wandeling is soms moeilijk te volgen. Ondanks de Lissabonpas was bij de liften was het tot 2 uur aanschuiven, waardoor we de wandeling niet hebben kunnen afmaken. We hebben dan maar de tram 28 genomen om het oude stadsdeel op een vlugge manier toch te verkennen. Lissabon is zeker een aanrader qua stadscity te verkennen!

- 27 oktober 2018 - Francois Sophie

De gids heeft me goed geholpen, heb zeer interessante bezienswaardigheden kunnen zien. Zoals de kastelen in Sintra, spijtig genoeg zijn we niet tot aan het slot van de Moren geraakt, daar we al zoveel berg op en afwaarts gegaan waren en de bewegwijzering armzalig was. Wij zijn niet meer van de jongste en hebben dit dan maar spijtig genoeg moeten overslagen. Misschien een aanrader voor jullie gids, in Sintra hebben we de gelegenheid gehad om een elektrisch wagentje te kunnen huren, een 2 zitter maar je kan eveneens voor 4 of 5 personen nemen. Een aparte ervaring als je heel de tour doet tussen de bezienswaardigheden door begeleid door een kommentaar gevende GPS. Een rit van om en bij de 25 km door de heuvels zodat je zelf kunt beslissen waar, wanneer en hoe lang je ergens wil stoppen, in vergelijking met een bus waar je afhankelijk bent van de stop plaatsen en opstaptijden. Met vriendelijke groetjes Sophie en Vivienne East

- 17 oktober 2018 - Elly

Mooie route die meerdere delen van de stad laat zien!!

- 1 oktober 2018 - Kathy

Zeer goede en uitgebreide wandelroute die alle highlights meeneemt.

- 15 september 2018 - Eddy Kempenaers

Een héél nuttige gids met zeer veel praktische tips!

- 27 augustus 2018 - Geert

Handige en interessate informatie, goed gedoseerd.

- 13 augustus 2018 - AMie

Interessante stadsgids met de bijzonderste bezienswaardigheden, doch moeilijk te volgen beschrijving, Veel pleinnamen, straatnamen ontbraken en in wirwar van straatjes bvb "lopen tot het volgende plein " was niet altijd evident. Iets meer detail van straatnamen zou wenselijk geweest zijn. Tegenover de zeer specifieke en gedetailleerde uitleg stadswandeling Porto ondervonden we dus wel een groot verschil. Maar niettemin mooie stad en route

- 31 juli 2018 - Rene

Het eerste deel van de wandeling om de botanische tuin kan je gerust schrappen. Enkel lelijke straten met flats en niets te zien van de tuin. De tuin is van een museum en is tegen betaling te bezoeken. De overige 3 kwart geeft een leuke indruk van Lissabon.

- 15 juli 2018 - inge

De wandeling was leuk en duidelijk. Ook in Porto hebben we gebruik gemaakt van deze handige gids. Complimenten!

Gratis stadswandeling Lissabon downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?