Ervaringen "Stadswandeling Dubrovnik: verken de oude stad + kaart"

22 ervaringen

- 27 februari 2024 - Chris Stuckens

Kort en bondige beschrijving, een goed overzicht indien men de eerste keer naar Kroatie gaat. Ideaal als eerste kennismaking.

- 3 mei 2023 - Rob Minderhout

De hoogtepunten staan erin vermeld met enkele leuke tips over minder bekende hotspots. Het kaartje was voor mij op zich handig om snel te zien wat waar in Dubrovnik is. De volgorde van de wandeling kwam op mij niet zo logisch over. Beetje kris kras door de stad. Voor mensen die wat slechter ter been zijn denk ik geen aanrader. Leuk dat de omgeving van Dubrovnik ook wat is meegenomen.

- 22 april 2023 - Eddy Nollet

Het was een mooie wandeling de uitleg was interessant.

- 19 februari 2023 - bgriep

Zeer duidelijke informatie,veel tips en leuke fotoos.Zeer informatief.Alleen de kaart/plattegrond zou iets groter/duidelijker mogen.

- 2 oktober 2022 - Karin

De stadswandeling niet letterlijk gedaan, ronddwalen en kijken wat we tegen komen vinden wij meer charme hebben. Maar wel steeds gekeken wat alles was en de info uit deze reisgids erbij gezocht. Top, overzichtelijk en duidelijk.

- 27 september 2022 - Laura

Net terug van 3,5 week rondreizen met eigen auto door Kroatië. Heel de reis gepland na advies, info en de voorbeeld rondreis uit dit prachtige, interessante boek. Dit boek is zeker de moeite waard wil je alle highlights van Kroatië ontdekken.

- 20 september 2022 - Caroline Bakker

Super handig!! heel veel info. Het lezen en gebruiken zeker waard!

- 6 september 2022 - Caro Bakker

prachtige oude stad moet je gezien hebben

- 30 augustus 2022 - Marleen Vancraeynest

De stadswandeling nr Dubrovnik zullen we pas in sept maken. Toch kan ik iedereen deze info aanraden want zo weten we beter waar we het best logeren, hoe lang die wandeling duurt, met welke openingsuren we dienen rekening te houden, waar de dienst van toerisme zich bevindt wat toch zeer nuttige info is.

- 9 april 2022 - m kuiperszeiss

We gaan in juni naar dubrovnik, dus we nemen de gids mee

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?