Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Wandeling Gent, langs Rabot en Oud-Begijnhof"

122 ervaringen

- 3 maart 2020 - Karin Ghequire

Perfecte mix tussen cultuur, weetjes, shopgelegenheden en gastronomie.

- 3 maart 2020 - Karin Ghequire

Het eerste wat ik doe als we stad in binnen-of buitenland bezoeken, is kijken als er een wandeling is bij reisroutes. Telkens is er een actuele, gevarieerde wandeling. Als ik al eens verkeerd liep, bekeek ik de beschrijving beter en merkte dat het correct beschreven is. Aandachtig lezen is de boodschap.

- 8 december 2019 - dimp peeters

Fijne wandelroute - heel interessant

- 2 december 2019 - Brigitte Panneels

Leuke wandeling langs hotspots van Gent en ontdekken van murale kunst Spijtig van de gesloten wandeling lgs het water. Werken!

- 4 augustus 2019 - Christine Vanwalleghem

Ik ben heel blij met de wandeling die je me hebt gegeven. Ik kan de wandeling nu aanpassen naar onze noden.

- 8 juli 2019 - Liliane

1e deel van de wandeling gedaan want uitgebreid met bezoek aan de tuin van Kina. Fijne route, interessante uitleg zonder al te veel leeswerk. De moeite, ook voor Gentkenners.

- 27 mei 2019 - Rita Pannecoucke

prachtig stukje Gent ontdekt via deze wandeling.

- 17 april 2019 - Marijke van Dijk

Heerlijke stad

- 3 april 2019 - Dik

Heb geen opmerkingen om er aan toe te voegen. Was een mooie wandeling met een goede omschrijving. Ook leuk naslagwerk i.v.m. de vele foto's.

- 7 februari 2019 - paul Schobben

Ik had hem voor mijn zoon uitgeprint omdat ik goede ervaringen heb met jullie gidsen. Ook hij heeft de route gebruikt en was er te vreden over.

Uniek verblijf in Hotel Monasterium PoortAckere *** Gent
Uitstekend9,7

Uniek verblijf in Hotel Monasterium PoortAckere ***

Pal in het historische centrum van Gent ligt Monasterium PoortAckere***. De kamers zijn eenvoudig maar kregen een moderne restyling. In dit hotel kan u ook fietsen huren.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?