FB

Ervaringen "Stadswandeling Gent: De 3 torens & hotspots in het centrum"

914 ervaringen

- 5 december 2018 - Mergan Karin

Leuke aangename dag gehad, samen met vrienden, dankzij dit verassend parcours. Vele dingen gezien die we zonder deze gids niet hadden bekeken !

- 5 december 2018 - Annemie De Ridder

We vonden het een mooi uitgestippelde wandeling en waren zo enthousiast over het mooie Gent dat we zeker nog eens teruggaan!

- 3 december 2018 - M.J.J. Engels

Was een leuke interessante route om te wandelen. Stad Gent heeft veel bezienswaardigheden en een leuk centrum. Wij zijn met de tram van Evergem vertrokken naar de stad. Geen parkeerproblemen! Super!

- 2 december 2018 - leeman martine

het was een super leerrijke wandeling door gent thanks

- 22 november 2018 - Sanne de Boer

Er komt best wel wat graffiti in de wandeling aan bod. Dit maakt de wandeling meteen een stukje langer, omdat je soms een extra rondje om moet lopen om een graffitischildering te bekijken. Bovendien was er één kunstwerk wat wiij niet meer terug konden vinden. Wellicht dat deze weeggehaald is.

- 20 november 2018 - jean-paul mul

Top! Precies wat ik zocht.

- 19 november 2018 - Petra

We wilden Gent graag eens beter leren kennen en via deze wandeling liep dat perfect! Het oudste snoepwinkeltje was een succes bij de kinderen :-)

- 18 november 2018 - Leen

Heel goeie gids en duidelijk. We hebben genoten en Gent ‘gezien’.

- 18 november 2018 - Anita Buskermolen

Voor het eerst deze reisroute gebruikt en zijn zeer tevreden. Duidelijk en genoeg informatie. Wij hebben de route in 3en gehakt en er een heel weekend over gedaan. Super!

- 15 november 2018 - Willy

Veel mooie dingen ontdekt op plaatsen waar we anders zeker niet zouden komen. De volgende keer zeker eens een andere wandeling proberen.

Gent 4 dagen in historisch hotel***

Gent 4 dagen in historisch hotel***

Pal in het historische centrum van Gent ligt Monasterium PoortAckere***. De kamers zijn eenvoudig maar kregen een moderne restyling. Verblijf inclusief ontbijtbuffet

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?