FB

Ervaringen "Stadswandeling Gent: De 3 torens & hotspots in het centrum"

890 ervaringen

- 21 september 2018 - Lief, Turnhout

Enorm bedankt voor deze stadwandeling. De voorbereiding van een city trip start bij mij altijd met het raadplegen van de informatie op jullie website. Tijdens mijn wandelingen zie ik telkens andere mensen die met een zelfde document rondlopen in de stad. Volgens mij zijn jullie héél populair ! Voor mij zeker ! Nogmaals bedankt.

- 18 september 2018 - Peter

Hebben deze gedownload om een route het hebben om door het mooie Gent te lopen Waren al een keer geweest maar konden toen het toeristcenrum niet vinden Nu genoten van een mooie dag in Gent Zeker voor hehaling vatbaar

- 17 september 2018 - isabella notte

Zelfs als Gentenaar ontdek je in deze gids nog plekjes & wetenswaardigheden die je nog niet, of niet volledig wist, maar bij het doorbladeren ervan ben je trots Gentenaar te zijn... en deze gids is een zeer handige tool om vrienden, kennissen en bezoekers van de airb&b wegwijs te maken in onze mooie Stad. De gids is overzichtelijk, met mooie foto's en veel achtergrondinfo! Weer een reden om nog maar eens door Gent te wandelen en met trots bezoekers rond te leiden !

- 15 september 2018 - Riene Neyens

zeer mooie stadswandeling , goed uitgelegd, interessante tips ivm de gebouwen, zeer mooie stad!!

- 14 september 2018 - Peter

Mooie wandelroute langsheen de meeste bezienswaardigheden van Gent

- 14 september 2018 - Joop de Groot

Niets dan lof , prima reisgids .

- 12 september 2018 - Lieven Liekens

Aanvullend met stadsgids enkele hoogte punten bekijken

- 11 september 2018 - Anita Kersten

We hebben een prachtige wandeling door Gent gemaakt met behulp van jullie informatie echter veel info over graffiti afbeeldingen die tegen vielen en niet goed te vinden waren. Echter de route bracht ons op locaties die we anders wellicht niet bezocht hadden dus helemaal super !!

- 8 september 2018 - Hubert de koker

Mooie wandeling

- 5 september 2018 - Aline van Hamond

Leuke route langs de hotspots en genoeg uitleg bij de bezienswaardigheden (inclusief leuke weetjes)

Gent 4 dagen in historisch hotel***

Gent 4 dagen in historisch hotel***

Pal in het historische centrum van Gent ligt Monasterium PoortAckere***. De kamers zijn eenvoudig maar kregen een moderne restyling. Verblijf inclusief ontbijtbuffet

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?