FB

Ervaringen "Stadswandeling Gent: De 3 torens & hotspots in het centrum"

867 ervaringen

- 15 juli 2018 - Liesbeth Pieters

Duidelijke reisgids! Mijn man lachte me in het begin uit, maar heeft uiteindelijk toch maar mooi de gids gevolgd en was zelf ook heel enthousiast!

- 12 juli 2018 - Lieve Theuns

Heel goed, duidelijk en leuke plekken ontdekt!

- 11 juli 2018 - Anja

Duidelijke stadswandeling met informatie over gebouwen e.d. Vanwege het warme weer hebben we niet de hele route gelopen. Wellicht gaan we hiervoor nog een keer terug. Mooie stad!

- 10 juli 2018 - Anita Huizer

Leuke, duidelijke gids

- 4 juli 2018 - SONJA SOETE

Ik heb hier niets aan toe te voegen. Gent is gezellig en leuk !

- 28 juni 2018 - Van hoof danielle

Zeer overzichtelijke gids en een aangename wandeling!

- 27 juni 2018 - wanda van de velde

Handige kaart en goede beschrijving voor stadswandeling Gent. We hebben wel een stukje afgesneden, de wandeling was ons te lang. Volgende maand doen we het resterende deel. Huis van Allijn is een grappig museum met veel ooh's en aah's van herkenning voor plus-vijftigers. Absoluut proberen is een gegidste bootjestocht van 40 min. Het weer was ons goed gezind en de terrasjes van Gent waren aangenaam. De reisroutes stadswandeling is een prima leidraad voor een kennismaking met de mooie stad Gent.

- 4 juni 2018 - Annemie Denolf

Prachtige wandeling gemaakt, met heel wat oog voor details. Voor herhaling vatbaar!

- 29 mei 2018 - Philip

Praktische uitgave. Op korte tijd kan je een uitstapje plannen wat toch in deze drukke tijden tof is. Bundel is ook veelzijdig: voor elk wat wils: wat moet je meer hebben.

- 28 mei 2018 - Beppie

Gent is een fantastische stad. En met deze wandeling kom ook nog eens op de mooiste plekken. Een echte aanrader. Dus ik zeg wandel ze en geniet van mooi Gent.

Gent 4 dagen in historisch hotel***

Gent 4 dagen in historisch hotel***

Pal in het historische centrum van Gent ligt Monasterium PoortAckere***. De kamers zijn eenvoudig maar kregen een moderne restyling. Verblijf inclusief ontbijtbuffet

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?