FB

Ervaringen "Kerstmarkt Düsseldorf 2018 bezoeken. Uitgestippelde wandeling"

126 ervaringen

- 6 januari 2018 - rudy

De daguitstap was zeker te kort, er was nog zo veel te zien . We hadden het goed getroffen voor de kerstmarkt ER WAS SNEEUW die dag . De pleintjes met de kraampjes waren leuk met elk zijn thema. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

- 29 december 2017 - Rik Sauwen

We hebben de diverse wandelingen door elkaar gebruikt tijdens een tweedaags verblijf; hierdoor hebben wij Altstadt grondig verkend, de kerstmarkten eveneens en daar bovenop nog de gewone levensmiddelenmarkt (een aanrader). Dan was er nog tijd om het Hetjensmuseum te bezoeken, het belangrijkste keramiekmuseum van Europa! Düsseldorf: Een fijne ervaring!

- 28 december 2017 - MC Govaerts

Goede wandeling, heel goed te doen op een halve dag als je wil. Kijk zeker ook eens rond in de oude stad: dichtbij de Rijn is een heel mooie wandelallée. De oude stad telt heel wat kerken, brugjes en standbeelden. Zeker de moeite om daar eens rond te zwerven!

- 23 december 2017 - Hendrik

We hebben een leuke uitstap langs de kerstmarkten kunnen maken . Mooie stad vooral voor shopping zullen de dames zeer tevreden zijn , wat een ontelbare winkels en winkelcentra. Nu stond er wel in dat bij Engelen kerstmarkt terrasjes zouden zijn , maar deze waren hier niet aanwezig. Zeker om terug te doen.

- 22 december 2017 - Karina

Dankzij deze route mis je geen enkel stalletje!ik ga zeker nog eens terug om de stad te ontdekken met prachtige gebouwen en winkels.

- 11 december 2017 - Marianne

Wij zijn vooral voor de kerstmarkten gegaan. Deze zijn mooi en zeer aangenaam. Natuurlijk moet je er het volk bijnemen. Dusseldorf is een mooie stad met vele speciale gebouwen en winkels. Gaan terug als het beter weer is voor een uitgebreide wandeling langs de winkels en gebouwen.

- 16 september 2017 - Francis Decelle

Prachtige stad. Spijtig genoeg was er nu geen kerstmarkt. We hebben de wandeling en de uitbreiding op een dag afgewerkt. De volledig gemoderniseerde oude haven is eveneens een aanrader. Een avonddiner aan een schappelijke prijs op het Rijnterras maakt er bovendien een topuitstap van.

- 23 december 2016 - Lieven

Heel mooie route die alle plaatsen van de kerstmarkt aandoet en tegelijkertijd toelaat vele winkels te bezoeken. Een aanrader ! Laat ook toe om op een eenvoudige manier aan te sluiten op het openbaar vervoer

- 13 december 2016 - Miranda

Leuke kerstmarktwandeling ! Op vrijdagnamiddag best te doen ... zaterdag veel te druk. Combineer deze wandeling met de standswandeling Duesseldorf (ook een echte aanrader met de "uitbreiding" tot aan de oude haven) !

- 12 december 2016 - ingrid

Mooie wandeling, veel winkels en een leuke kerstmarkt. te herdoen.

Gratis stadswandeling Düsseldorf downloaden

Download Düsseldorf stadswandeling

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?