FB

Wandeling Düsseldorf: van de Oude stad tot moderne Medienhafen

Download kerstwandeling Düsseldorf

Wandeling Düsseldorf: van de Oude stad tot moderne Medienhafen

1 234 x gedownload118 ervaringen
  • Startpunt: Königsallee, Düsseldorf
  • Eindpunt: Königsallee, Düsseldorf
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 11,0 km
  • Duur: 7 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Rolwagens: Toegankelijk

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Wandelen langs alle bezienswaardigheden Düsseldorf met deze route + kaart

Met onze wandelroute Düsseldorf brengen we je langs een uitgebreide mix van bezienswaardigheden in Düsseldorf. Er is een wandeling voorzien in de oude stad maar ook in de moderne Medienhafen. Het cultureel aanbod met o.m. 26 musea, 100 kunstgalerijen, kerken ... is zeer uitgebreid. En dan is er nog de levendige Rijnoeverpromenade en winkelen, Düsseldorf is het mekka voor de mode. We geven je ook tips voor uitstappen

Düsseldorf

Gratis stadswandeling Düsseldorf downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-track Düsseldorf: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.

Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

118 ervaringen

- 19 december 2018 - Willy Colpaert

Mooie route langs alle bezienswaardigheden. Route niet altijd duidelijk omschreven.

- 2 november 2018 - erna meeus

We hebben de reisroute gevolgd en hebben op die manier een goede indruk gehad van Dusseldorf. Van de chique winkelstraat tot de gewone woonwijken, kerken, de Rijn. Wat ook goed was zijn de eventuele uitwijkmogelijkheden die vermeld zijn, bezienswaardigheden, musea. Echt wel interessant omdat het bureau voor toerisme uitzonderlijk die dag gesloten was en we dus geen andere informatie en/of stadsplan hadden. Voàor herhaling vatbaar maar dan wel ergens anders.

- 15 oktober 2018 - ronanvd

Prima reisgids. Deze wandeling bracht ons op de meest bezienswaardige plaatsen en gebouwen met extra's als winkeltjes en leuke zaken. Top !

- 6 oktober 2018 - Barbara Gregorius

Dit is een heerlijke wandeling die je via Altstadt naar Medienhafen brengt. Onderweg krijg je goede informatie over leuke bezienswaardigheden en interessante tips. Houd bij mooi weer even halt aan het water en zet je neer in het gras langs de waterkant, net zoals zoveel Düsseldorfers en andere toeristen dit doen. En neem zeker de tijd voor een bezoekje aan de Rheinturm om Düsseldorf vanop duizelingwekkende hoogte te aanschouwen. De wandelingen via reisroutes.be zijn altijd de moeite: wij hebben ze al een aantal keer gebruikt (Rotterdam, Amsterdam en nu Düsseldorf) en zullen dit zeker blijven doen!

- 27 september 2018 - Henk

Prima reisgids! Een verbetering: je kunt het best tramlijn U71 nemen van Schloss Benrath naar de stad en omgekeerd natuurlijk.

Gratis stadswandeling Düsseldorf downloaden

Download kerstwandeling Düsseldorf

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?