FB

Wandeling Düsseldorf: van de Oude stad tot moderne Medienhafen

Download kerstwandeling Düsseldorf

Wandeling Düsseldorf: van de Oude stad tot moderne Medienhafen

964 x gedownload113 ervaringen
  • Startpunt: Königsallee, Düsseldorf
  • Eindpunt: Königsallee, Düsseldorf
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 11,0 km
  • Duur: 7 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Rolwagens: Toegankelijk

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Wandelen langs alle bezienswaardigheden Düsseldorf met deze route + kaart

Met onze wandelroute Düsseldorf brengen we je langs een uitgebreide mix van bezienswaardigheden in Düsseldorf. Er is een wandeling voorzien in de oude stad maar ook in de moderne Medienhafen. Het cultureel aanbod met o.m. 26 musea, 100 kunstgalerijen, kerken ... is zeer uitgebreid. En dan is er nog de levendige Rijnoeverpromenade en winkelen, Düsseldorf is het mekka voor de mode. We geven je ook tips voor uitstappen

Düsseldorf

Gratis stadswandeling Düsseldorf downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-track Düsseldorf: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.

Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

113 ervaringen

- 21 september 2018 - Ans Dekker

Ik kan alleen maar zeggen, dat we er enorm van hebben genoten. Düsseldorf herbergt vele verrassende hoeken. Moe maar zeer voldaan rustten we tenslotte uit op een zalig terras aan de Rijn. We hebben een perfecte eerste kennismaking gehad.

- 20 september 2018 - Colman Martine

Zoals steeds weer een afwisselende wandeling doorheen het oude en vernieuwde Dusseldorf. We hebben een deel met de fiets gedaan, met uitzondering van het voetgangersgedeelte. Een aanrader voor liefhebbers van vernieuwende architectuur.

- 23 augustus 2018 - Fran Van Springel

Geweldige route. Als er een reisroute beschikbaar is voor mijn citytrip dan druk ik die af. Geen enkele keren ben ik ontgoocheld over de routes, IN TEGENDEEL. Je komt op de welbekende plaatsen maar ook op minder bekende plaatsen die meer dan de moeite waard zijn om te zien. Ook nu weer met de route van Dusseldorf. De uitgebreide route naar de moderne Medienhafen moet je doen en duurt echt geen 3 uur. Tip : zeker buiten Düsseldorf parkeren op een park & ride en de tram nemen naar het centrum. Voor 1,60 per persoon per rit rij je tot in het centrum.

- 15 augustus 2018 - Renild Mermans

Alweer een mooi stadsbezoek, alles heel goed beschreven .👍

- 31 juli 2018 - Christiaan Verstraete

Met veel plezier hebben we gebruik gemaakt van de wandelgids Düsseldorf. De wandeling brengt je langs de belangrijkste bezienswaardigheden en interessante plaatsen. We hebben de wandeling wel in twee delen gesplitst, de ene dag de oude stad en de tweede dag het nieuwe gedeelte. Zeer de moeite.

Gratis stadswandeling Düsseldorf downloaden

Download kerstwandeling Düsseldorf

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?