FB

Ervaringen "Düsseldorf wandelroute"

107 ervaringen

- 20 mei 2018 - conny

het was een super trip ..wandelroute was super uitgelegd de hele binnenstad gedaan de rest met hop on bus en boot .een aanrader grtjs conny

- 12 mei 2018 - Kim S.

De wandeling was weer super! Leuke dingen gezien en veel variatie (moderne dingen, maar ook het oudere gedeelte). Wij hadden onze fietsen meegenomen en hebben het extra stuk van de wandeling met de fiets gedaan ipv via het openbaar vervoer. Aanrader!

- 1 april 2018 - Fer

Leuke wandeling met duidelijke omschrijving. Helaas viel het weer op de dag van de wandeling tegen, maar hebben hem toch afgemaakt. Zoals de meeste stadswandelroutes van reisroutes.be, een aanrader om bij je te hebben tijdens een bezoek aan een stad.

- 22 maart 2018 - Jan

Gemakkelijke uitvalsbasis naar andere steden in de buurt zoals Duisburg, Wuppertal, enz. De gevolgen van WO II zijn dat de Altstadt in al deze steden erg nieuw is, weinig historische gebouwen, maar de shoppers kunnen er wel hun hart ophalen. De uitgestippelde wandeling brengt je wel naar de interessantste plaatsen!

- 18 maart 2018 - Kathleen

Fijn en interessante wandeling met leuke weetjes.

- 13 januari 2018 - Annemieke

Leuke wandeling. We hadden slecht weer, en hebben na Medienhafen de tram terug naar de wandeling genomen. Het keramiek museum is een echte aanrader, en ook de warme Chocola!

- 3 januari 2018 - Katrien

Zeer duidelijke wandeling. Ook voor kinderen. Gezellige kerstmarkt.

- 3 januari 2018 - Katrien

Zeer duidelijke wandeling. Ook voor kinderen. Gezellige kerstmarkt.

- 3 januari 2018 - Florus

Zeer duidelijke wandeling. Ook voor kinderen.

- 24 december 2017 - Thea

Zeer goede stadswandeling door Düsseldorf. De route liet ons zien de stad en de kerstmarkten. Het was zeker de moeite waard ,via jullie site de stadswandeling te downloaden.

Gratis stadswandeling Düsseldorf downloaden

Download kerstwandeling Düsseldorf

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?