FB

Ervaringen "Wandeling Düsseldorf: van de Oude stad tot moderne Medienhafen"

110 ervaringen

- 15 augustus 2018 - Renild Mermans

Alweer een mooi stadsbezoek, alles heel goed beschreven .👍

- 31 juli 2018 - Christiaan Verstraete

Met veel plezier hebben we gebruik gemaakt van de wandelgids Düsseldorf. De wandeling brengt je langs de belangrijkste bezienswaardigheden en interessante plaatsen. We hebben de wandeling wel in twee delen gesplitst, de ene dag de oude stad en de tweede dag het nieuwe gedeelte. Zeer de moeite.

- 29 juni 2018 - Etienne Dheedene

heel mooie beschrijving, alles wat vermeld werd bezocht. Goeie ervaring telkens opnieuw. Doe zo voort!

- 20 mei 2018 - conny

het was een super trip ..wandelroute was super uitgelegd de hele binnenstad gedaan de rest met hop on bus en boot .een aanrader grtjs conny

- 12 mei 2018 - Kim S.

De wandeling was weer super! Leuke dingen gezien en veel variatie (moderne dingen, maar ook het oudere gedeelte). Wij hadden onze fietsen meegenomen en hebben het extra stuk van de wandeling met de fiets gedaan ipv via het openbaar vervoer. Aanrader!

- 1 april 2018 - Fer

Leuke wandeling met duidelijke omschrijving. Helaas viel het weer op de dag van de wandeling tegen, maar hebben hem toch afgemaakt. Zoals de meeste stadswandelroutes van reisroutes.be, een aanrader om bij je te hebben tijdens een bezoek aan een stad.

- 22 maart 2018 - Jan

Gemakkelijke uitvalsbasis naar andere steden in de buurt zoals Duisburg, Wuppertal, enz. De gevolgen van WO II zijn dat de Altstadt in al deze steden erg nieuw is, weinig historische gebouwen, maar de shoppers kunnen er wel hun hart ophalen. De uitgestippelde wandeling brengt je wel naar de interessantste plaatsen!

- 18 maart 2018 - Kathleen

Fijn en interessante wandeling met leuke weetjes.

- 13 januari 2018 - Annemieke

Leuke wandeling. We hadden slecht weer, en hebben na Medienhafen de tram terug naar de wandeling genomen. Het keramiek museum is een echte aanrader, en ook de warme Chocola!

- 3 januari 2018 - Katrien

Zeer duidelijke wandeling. Ook voor kinderen. Gezellige kerstmarkt.

Gratis stadswandeling Düsseldorf downloaden

Download kerstwandeling Düsseldorf

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?