FB

Ervaringen "Stadswandeling Den Haag: mooi route langs alle bezienswaardigheden"

155 ervaringen

- 19 juli 2018 - John van den Aakster

Uitstekende gids bij het verkennen van een ,ons nog onbekende, stad. Heerlijk.

- 15 juli 2018 - Johanna M

Mijn nichtje en ik waren blij met deze wandelroute naar het Haagse Gemeentemuseum. We waren nog nooit eerder in de Chinese buurt en op de Grote Markt geweest en we ontdekten ook andere leuke plekjes. Leuk was ook dat je in het begin van de route heerlijk koffie kunt drinken in de tuin van een prachtige oude kerk. Ik ben altijd dankbaar als mensen de moeite nemen wandelroutes op internet te delen en ik dank de bedenker van deze route hartelijk!

- 6 juli 2018 - Eric ......

Top wandeling , alhoewel ik het wel in mijn voeten voelde haha, 14 km was totaal , maar wat weer veel gezien , heb er intussen al heel wat gedaan van deze site, altijd top en in combinatie met NS Spoordeelwinkel heerlijke uitstapjes...... Ps Geert, misschien ideetje om mogelijkheid foto's door wandelaars te laten posten op deze site of FB ..... Maar genoten dus, een dikke 10 voor deze stadswandeling.

- 26 juni 2018 - Riny Peerlings

We zijn helaas niet meer aan de wandeling toegekomen. We hebben de Tweede Kamer bezocht en hadden de intentie om daarna de stadswandeling te maken. We hebben te veel tijd gestoken in dit bezoek zodat de wandeling bij voorbaat onvoldoende tot zijn recht zou komen. We hebben het opgeslagen om er een volgende keer 'werk van te maken'. Het lijkt een leuke wandeling te zijn. We hebben er zin in maar dat wordt nu na de vakantie. Met vriendelijke groet, Riny

- 25 juni 2018 - Aad Timmermans

Prima gids, ook voor een oud bewoner van Den Haag.

- 19 juni 2018 - Van den Broek Godelieva

heb de wandeling nog niet gedaan is gepland voor juli

- 30 mei 2018 - Peter Dedobbeleer

Prachtige wandeling doorheen het zeer mooie Den Haag. Zeer mooi uitgezochte wandeling door de stad met alle bezienswaardigheden. Echt een topper.

- 24 mei 2018 - Kris Goelen

Super nuttig en interessant

- 18 mei 2018 - Arno Teunis

Zeer duidelijke en mooie wandeling. Gevarieerd met een goede beschrijving. Klopt volledig

- 12 mei 2018 - Francine

Zeer aangename,gevarieerde tour door den Haag

Gratis stadswandeling Den Haag downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?