FB

Ervaringen "Boulogne-sur-Mer stadswandeling"

209 ervaringen

- 13 mei 2019 - HANTSON

Super! Interessante beschrijvingen en vlot te volgen!

- 29 april 2019 - Deketelaere Carine

Goed uitgestippelde wandeling.

- 23 april 2019 - Verpoest Carlos - Brugge (B)

Boulogne s/mer hebben wij vorige week bezocht met de kleinkinderen en zijn wij naar NAUSICAA geweest, inmiddels grotendeels vernieuwd en het was prachtig, wij, maar ook vooral de kleinkinderen hebben bijzonder genoten. Dan in de late namiddag nog in de oude stad van Boulogne s/mer, fantastisch. Ook dank om te verkregen documentaties, die hebben ons goed geholpen, vooral met de stadswandelroutes met de diverse hoogtepunten. Een prachtige dag beleefd en zeker een aanrader. Succes en tot nog eens. Carlos uit Brugge

- 1 april 2019 - SCHOONAERT Georges

Mooie stadswandeling in prachtig historisch kader - parcours goed kunnen volgen - maar graag toch aangeven dat er een paar stevige hellingen inzitten, wat voor groepen bejaarden toch wel belangrijk is om weten.

- 20 maart 2019 - Nicolas

Stadsmuren zijn een keer leuk om op te lopen, maar B smér is een dode stad geworden. Geen winkels en veel leegstand. Nausicaa wel de moeite om te doen.

- 5 maart 2019 - Marc ROBERT

Steeds zeer accuraat die stadswandelingen van Reisroutes. Die van Boulogne top! Geen negatieve opmerkingen... eentje misschien: in de wintermaanden is het infokantoor wel gesloten is op zondag!

- 11 februari 2019 - Lena Verdonck

Ziet er een heel mooie en gezellige route uit, gaan dit voorjaar ernaar toe.

- 8 januari 2019 - Jan verhavert

Praktische gids met een leuke stadswandeling.. Handig kaartje en nuttige info.

- 3 januari 2019 - Dirk Decru

In de weekends kan je wel gratis parkeren in de oude binnenstad. Zeker buiten het toeristisch seizoen is dit goed te doen. We parkeerden onze auto aan de basiliek. Boulogne mooie oude vestigingsstad waar je vlug doorheen bent maar mooi om de volleddige intacte muur te zien. Crypte van de basiliek ook de moeite waard!!!

- 27 november 2018 - Petit Marc

Geweldige reisgidsen met veel informatie

Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel incl. ontbijtbuffet

Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel incl. ontbijtbuffet

Beleef de charme van dit 18de-eeuwse kasteelhotel. Op 10 km ligt Boulogne-sur-Mer, hoofdstad van de Opaalkust. Ideale ligging om de Côte d'Opale te verkennen. Verblijf inclusief ontbijtbuffet.

Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel incl. ontbijtbuffet

Côte d'Opale 3 dagen incl. ontbijtbuffet

Hotel Du Parc Hardelot *** ligt tussen Boulogne-sur-Mer en Le Touquet. Het hotel zelf ligt in een groen park van 3 hectaren. Verblijf inclusief ontbijtbuffet. Half pension mogelijk. Gratis WiFi, sauna en parking.

va.89
Boek nu

Gratis stadswandeling Boulogne-sur-Mer downloaden

Download reisgids Côte d'Opale

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?