FB

Ervaringen "Boulogne-sur-Mer stadswandeling"

198 ervaringen

- 13 november 2018 - patrick de bock

Er waren mooie wandelingen uitgestippeld, in Boulogne sur mer was er ook goed te eten met een restaurant met een notering van michelin en echt niet duur in de oude stad

- 8 november 2018 - degrave

Stadswandeling in Boulogne-sur-mer was weer helemaal ok!! Reeds verschillende malen gebruik gemaakt van de reisgidsen en steeds zijn ze verzorgd en duidelijk .

- 16 oktober 2018 - Lombaerts Pierre

Voor al mijn stadsbezoeken doe ik beroep op reisroutes. Klaar en duidelijk.

- 16 oktober 2018 - Vicky De Cock

Zoals gewoonlijk een hele goede, interessante wandeling. Zo hebben we weer dingen gezien waar we anders nooit zouden op gelet hebben.

- 15 oktober 2018 - freddy callewaert

mooie en duidelijke gids

- 6 oktober 2018 - Georges Verhamme

Schitterende stadswandeling ! Bedankt !

- 4 oktober 2018 - Pieter Pottie

Leuke wandeling. Je komt op plaatsen die de moeite lonen.

- 17 september 2018 - Annie Vankasegem

Met het stadsplan in de hand hebben we de stadswandelroute in Boulogne-sur-mer letterlijk ( van 1 tot 4 )gevolgd; daarbij geen enkele bezienswaardigheid ( van A tot D ) over het hoofd gezien. Fantastische routebeschrijving! Dank u wel.

- 17 september 2018 - Petra

Omdat bij eerdere vakanties gebleken is dat de gidsen en stadswandelingen een zeer goede hulp zijn én wij met ons gezin volgend zomer deze kant op willen, heb ik de download aangevraagd. Ik ben na het doorlezen er van overtuigd dat wij weer een geweldige vakantie zullen hebben volgend zomer

- 11 september 2018 - Eddy

De gids Boulogne-sur-Mer heeft heel wat meer te bieden dan het Nausicaa, aquarium bezoek. De stadswandeling is zeker de moeite waard om te doen , dus vergeet uw gids niet mee te nemen.

Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel incl. half pension

Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel incl. half pension

Beleef de charme van dit 18de-eeuwse kasteelhotel. Op 10 km ligt Boulogne-sur-Mer, hoofdstad van de Opaalkust. Ideale ligging om de Côte d'Opale te verkennen. Verblijf inclusief ontbijtbuffet.

va.115
Boek nu
Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel incl. ontbijtbuffet

Côte d'Opale 3 dagen incl. ontbijtbuffet

Hotel Du Parc Hardelot *** ligt tussen Boulogne-sur-Mer en Le Touquet. Het hotel zelf ligt in een groen park van 3 hectaren. Verblijf inclusief ontbijtbuffet. Half pension mogelijk. Gratis WiFi, sauna en parking.

va.89
Boek nu

Gratis stadswandeling Boulogne-sur-Mer downloaden

Download reisgids Côte d'Opale

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?