FB

Ervaringen "Antwerpen Museumroute"

354 ervaringen

- 21 juli 2018 - Vancoillie Marie Rose

Heel leuk en gemakkelijk om op deze wijze een route te kunnen bemachtigen , top .

- 9 juli 2018 - Veerle Van Reybroeck

Was weer een toffe route. Wij hebben al meerdere stadswandelingen gedaan en ze zijn allemaal goed. Net genoeg uitleg, niet te veel cijfertjes!

- 3 juli 2018 - Jony Vindevoghel

Zeer leuk en interessant. Wij wilden de route opsplitsen in centrum Antwerpen (tussen W en O laat ons zeggen). Dan bleek dat het gedownloade plannetje niet helemaal correct was en niet gedetailleerd genoeg ... jammer.

- 27 juni 2018 - Karen Wesdorp

We hebben genoten van Antwerpen en alle bezienswaardigheden. Al wandelend hebben we kennis met deze fantastische plaats kunnen maken. Hartelijk dank.

- 26 juni 2018 - De Hoon François

Zeer goede beschrijving ; het is de moeite waard.

- 16 juni 2018 - Toos Ooms-de Koning

Voor onze Vrouwenbond Lepelstraat willen we een dagje Antwerpen organiseren. Veel nuttige tips en mogelijkheden gevonden in uw gids. Binnenkort gaan we met het bestuur op eigen kosten de reis uitproberen. Geld zou heel erg goed uitkomen voor onze vereniging, we bestaan dit jaar 60 jaar en als we zouden winnen kunnen we op een extra koffie met gebak trakteren.

- 15 mei 2018 - Houben Patrick

Prima wandeling, zeer handig bij een bezoekje aan Antwerpen!

- 8 mei 2018 - Agnes Hemmer-Stamsnieder

Prachtige route, mooie gebouwen en prima beschrijving

- 22 maart 2018 - M George

Ik heb deze wandeling gedeeltelijk gedaan, in de komende maanden doen we zeker de rest ook, waarschijnlijk in twee keer ook weer gecombineerd met een of twee museumbezoeken en een etentje onderweg.

- 19 maart 2018 - R. van Merkhoven

We hebben goed gebruik gemaakt van uw route, ondanks een zeer koud weekend toch veel van uw mooie stad mogen aanschouwen, graag maken we nog eens een keer gebruik van uw wandelroute

Gratis stadswandeling Antwerpen downloaden

Download fietsgids Antwerpen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?