FB

Ervaringen "Antwerpen Museumroute"

364 ervaringen

- 10 januari 2019 - LH

Bedankt!! Toffe route, veel leuks onderweg,mooie gebouwen, gezellige padjes, veel afwisseling en je kan onderweg ook stoppen voor een kop koffie, stap per stap leer je de stad beter kenen . Top!

- 3 december 2018 - Suzy

Een aanrader Onze vrienden van Limburg kwamen een dagje op bezoek en dan proberen we ze plaatsen te laten zien die ze niet kennen; daarom had ik de museumroute afgedrukt. Ook wij zijn dingen te weten gekomen die we nog niet wisten. Bedankt hiervoor

- 17 november 2018 - Adri

De route hebben we op een zaterdagmiddag gelopen. De eerstvolgende keer als we in Antwerpen zijn gaan we zeker ook een museum bezoeken.

- 17 november 2018 - Ilse

Eindelijk een leuke manier gevonden om ook de kinderen aan het wandelen te krijgen! Iedereen super genoten van deze gezinsuitstap!

- 17 oktober 2018 - ly

zeer goed

- 15 oktober 2018 - Maes Martine

Ik vond de route zeker geslaagd,gedaan met personen die Antwerpen niet kenden.Het is eveneens een toeristische route.Dus 2in1.e Een aanrader

- 2 oktober 2018 - DD

elke keer weer ontdekken we nieuwe dingen bij de wandelingen die Reisroutes ter beschikking stelt.

- 19 september 2018 - Karin

De route ondersteunde het verkennen. De bezienswaardgheden werden goed meegenomen op de route en interessant toegelicht.

- 11 augustus 2018 - Marleen

het was een geweldige ervaring, Antwerpen bezoeken, ik zou graag nog eens terug willen. wat ook op mijn bucket lijst staat is Brussel. doordat ik een tweede kans gekregen heb om te leven, geniet ik er dubbel van, ik heb 2 donorlongen mogen ontvangen in het UZ leuven, Met heel veel dank aan mijn donor en de nabestaanden van mijn donor, dus ook Leuven staat echt wel op mijn lijstje eens te bezoeken. heerlijk het Belgische landje, echt zeer waardevol, en echt lekker eten hebben ze.

- 26 juli 2018 - Henk van de Kaa

Wij hebben de route voor een deel gelopen (het stuk waarin museum Plantijn Moretus ligt). De beschrijving wekte bij onze voorbereidingen ons enthousiasme op. Wij zijn tijdens de wandeling en het bezoek aan het museum beslist niet teleurgesteld!

 

Gratis stadswandeling Antwerpen downloaden

Download fietsgids Antwerpen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?