Volledige reisgids kopen voor € 10

Gratis complete pdf-gids Portugal bij reservatie rondreis

Ervaringen "Rondreis Noord-Portugal en Douro met huurauto"

41 ervaringen

- 27 december 2015 - jean ravau

heb een zeer mooie route gedaan aan de hand van uw info. bedankt en nog meer van dat om rond te reizen. jean

- 27 december 2015 - patrick gorra

we zijn van plan om in 2016 deze route eens te doen. Duidelijke info !

- 13 december 2015 - dirk levrau

in 2015 gestart in Porto, een stukje dourovallei, gymares, Aveiro, Coimbra, fatima,nazare, Obidos, lissabon, Evora en gezakt langs de spaanse grens naar de Algarve. gedurende 25 dagen hebben we een prachtige reis gehad, veel info uit jullie reisgidsen maar niet over de Algarve.gaan zeker terug.dank voor jullie vele uitleg en tips

- 2 november 2015 - Verhofstadt Nancy

interessante en duidelijke informatie! Wij gaan deze streek zeker in 2016 bezoeken !

- 24 augustus 2015 - domibull

handige richting-gevende info om de prachtige streek ter plaatse te verkennen en ideetjes op te doen inzake "must-see" !!! Bedankt

- 11 maart 2015 - [email protected]

Verschillende goede tips genoteerd ! We hebben die geïntegreerd en zelf een iets andere route uitgestippeld.

- 8 februari 2015 - van den hamer

Mooie rondreis, maken er in juni gebruik van hopen de meeste bezienswaardigheden ook gezien te hebben.

- 24 december 2014 - Vink

Hebben hem nog niet gereden.Maar het lijkt ons een mooie ervaring om deze route te rijden in het voorjaar.met de Camper. Ook wij zullen er wel wat meer dagen voor uittrekken. Maar zijn erg blij met de tocht Portugal .

- 19 december 2014 - Henri

Ik heb die reis via mappy nagetrokken en stel vast dat dit een prachtige reis moet worden die je in alle rust kunt beleven. Ik zou een extra dag inlassen bij begin of einde reis in Porto dan is er ruimte genoeg om Aveiro te bezoeken.

- 18 december 2014 - Willem

Mooie route heb hier nuttig gebruik van kunnen maken. We gaan zeker een groot deel van de route afleggen , bedankt!

Gratis rondreis Dourovallei-Salamanca downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?