Volledige reisgids kopen voor € 10

Gratis complete pdf-gids Portugal bij reservatie rondreis

Ervaringen "Rondreis Noord-Portugal en Douro met huurauto"

41 ervaringen

- 30 juni 2017 - Fons van den Donk

Hartelijk dank voor de bijzonder uitgebreide route Dourovallei en Midden Portugal. Het is een lijvig en goed bruikbare aanbeveling waar ik zeker veel plezier aan zal beleven. Midden september as reizen we af en we hebben er erg veel zin in.

- 21 augustus 2016 - Danny De Craemer

Alles heel keurig geregeld. Eerste quinta was wel de minste. Eigenares niet zo vriendelijk en behulpzaam. Nogal wat moeilijkheden ondervonden om die quinta te vinden. Wegbeschrijving in het dossier was niet optimaal. Verder heel mooie rondreis en prachtige streek. Zeker een aanrader.

- 2 augustus 2016 - Myriam

Goede trips voor met de Camper

- 21 maart 2016 - Jos

wij verzamelen voor de aanstaande trips door Europa met de camper zoveel mogelijk info om niet voor verrassingen komen te staan. Je reisroutes zijn daarbij een schitterende gids zoals we vorig jaar al ervaren hebben bij onze tocht door de Elzas en het Zwarte Woud.

- 20 maart 2016 - Bout

Goede gids. Ga het gebied zeker bezoeken

- 20 maart 2016 - Huib Willemse

We zijn verleden jaar in Portugal geweest (vooral Porto en de Dourovallei) en hebben besloten om het noordwesten van Spanje en het noorden van Portugal nog eens te doen. Deze gids geeft prachtige adviezen, zoals al jullie gidsen (Istanbul, de Dordogne, zuid-Spanje enz. - stuk voor stuk prima gidsen).

- 14 januari 2016 - frank Vervaet

we zijn nog nooit in Portugal geweest, het is dus nieuw voor ons. De infobrochure geeft in ieder geval een heel goed beeld van wat ons te wachten staat. We zien er echt naar uit, Porto, de Dourovallei en nog zoveel moois, het doet ons nu al dagdromen!

- 31 december 2015 - Henny

Deze info zit in de map waarin ik informatie verzamel voor een volgende reis. Maar afgelopen jaar drie maanden in Spanje en Portugal rondgetrokken met heel veel waardevolle reusadviezen van jullie. Ik ben hier erg dankbaar voor.

- 28 december 2015 - Maas Pierre

Heb Portugal enkele jaren geleden reeds bezocht.Plaatsen zoals Lissabon, Porto, Cascaïs, Coïmbra, Fatima, Braga, en Guimaraës, heb ik in veel te snel tempo moeten bezoeken. Vandaar dat ik deze reis nog eens wilde overdoen. Daarom ook dat ik beroep doe op jullie rijke ervaring en tips, om maximaal te kunnen genieten van dit prachtige land met zijn rijk cultureel verleden. Vriendelijk dank voor alle nuttige info die ik vind in de documentatie die jullie mij hebben bezorgd. Die zal mij zeker helpen om heden en verleden van dit land te herontdekken.

- 27 december 2015 - Ger

Uiteraard is Porto een must. Boek een 2 daagse ticket op de red line bussen met bezoek aan een Portfabriek en rondvaart over de Douro. Naar het zuiden is Fatima voor de liefhebber een verplichte stop; wij kozen voor de grotten van Mira en de kloosters van Alcobaca en Batalha. Echte toppers. Langs de Douro is de kerk van Lamego met de indrukwekkende trappen een bezoek waard. De studentenstad Coimbra is bruisend en prachtig aan de rivier gelegen. De oude universiteitsgebouwen moet je gezien hebben.

Gratis rondreis Dourovallei-Salamanca downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?