FB

Ervaringen "Autoroute 33 km langs de landingsstranden van Normandie"

11 ervaringen

- 14 september 2020 - Amando

Hele mooie reis gids. Onderweg veel te zien en genoeg om je een aantal dagen te vermaken. Op de route zijn veel eet gelegenheden. Prima gids zeker een aanrader.

- 28 augustus 2020 - Nicole Jacobs

Reisplannen een jaartje moten opschuiven owv Co....maar hebben alvast een idee hoe we het gaan doen. Mooi uitgelegde routes!

- 10 augustus 2020 - Van sonhoven jos

Prachtige ritten komen zeker van pas.

- 3 augustus 2020 - Sylvie Godefrood

nuttige info om goed voorbereid de trip te kunnen doen

- 30 juli 2020 - Corrie v Berkel

Heel leuk

- 22 juli 2020 - michel timmermans

Mooie route, perfect aangegeven

- 14 januari 2020 - Robert mulkens

De gratis reisgids is een aanrader. Is een zeer goede basis om verder op te bouwen en een gedetailleerd reisplan uit te werken

- 1 september 2019 - Heidi

Super toffe route, Veel te zien en te beleven. Wij gebruiken graag reisroutes omdat deze altijd super uitgewerkt zijn. Bedankt !

- 22 augustus 2019 - Valerie

een wandeling gedaan van in de brochure: alles zeer duidelijk te volgen, en goede uitleg over de bezienswaardigheden! echt een aanrader!

- 29 juli 2019 - W.D.

De reisgids was zeer handig tijdens onze rondrit in Normandië. Zoals steeds in jullie gidsen is alles duidelijk en komen de voornaamste zaken die je moet gezien hebben aan bod.

Gratis preview rondreis Normandië downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?