Ervaringen "Autoroute 33 km langs de landingsstranden van Normandie"

16 ervaringen

- 23 april 2021 - dirk

vorig jaar een rondrit van een week gemaakt door Normandie, in deze reisgids staan vele nieuw te ontdekken bezienswaardigheden.

- 28 maart 2021 - Peter

Mooie gids

- 17 februari 2021 - Aad

We hebben een reis voorbereid naar de landingsstranden in Normandië. De reisgids die wij gedownload hebben komt hierbij uitstekend van pas. De reis langs de stranden staat uitgebreid en helder beschreven. Daarnaast nog tal van uitjes naar bezienswaardigheden in de omliggende dorpen en steden. We zien er naar uit om te vertrekken. De gids is absoluut een aanrader.

- 15 januari 2021 - Marc Cooman

Prachtigr gids aanrader

- 2 december 2020 - Richard Schepers

Een mooi document en ruime informatie ter voorbereiding op ons bezoek aan Normandië zodra het, bij een gecontroleerde COVID, weer kan.

- 14 september 2020 - Amando

Hele mooie reis gids. Onderweg veel te zien en genoeg om je een aantal dagen te vermaken. Op de route zijn veel eet gelegenheden. Prima gids zeker een aanrader.

- 28 augustus 2020 - Nicole Jacobs

Reisplannen een jaartje moten opschuiven owv Co....maar hebben alvast een idee hoe we het gaan doen. Mooi uitgelegde routes!

- 10 augustus 2020 - Van sonhoven jos

Prachtige ritten komen zeker van pas.

- 3 augustus 2020 - Sylvie Godefrood

nuttige info om goed voorbereid de trip te kunnen doen

- 30 juli 2020 - Corrie v Berkel

Heel leuk

Gratis preview rondreis Normandië downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?