Ervaringen "Autovakantie Noorwegen met je eigen wagen? Complete route + kaart"

91 ervaringen

- 7 september 2022 - Sjors

Verbazend complete gids, gemaakt door iemand die weet waar hij het over heeft, en dit ook enthousiast aan de lezer kan doorgeven.

- 12 augustus 2022 - Margreet

Ik heb de gids alleen maar doorgenomen, maar nog niet gebruikt op vakantie. Het ziet er wel allemaal goed uit, maar dat geldt voor alle reisgidsen!!

- 2 augustus 2022 - Kristiaan Van Severen

Zeer volledige en practische gids. Ik heb over de jaren heen een boekenkast vol gedateerde resigidsen verzameld , met dit online concept is dit verleden tijd.

- 20 juni 2022 - Annemarie

Leuke site! Leuke voorpret voor onze vakantie in Noorwegen!

- 20 juni 2022 - Henk Schoemaker

Top! Super handige tips. We maken hier nu gebruik van!

- 19 juni 2022 - Geja

Een erg leuk boek waar veel goede tips en mooie routes in staan. Zeker de moeite waard om te lezen.

- 10 juni 2022 - Wouter

De beste gids die er bestaat

- 7 juni 2022 - Katrien Van de Veken

Heel duidelijk overzicht met veel tips.

- 15 mei 2022 - R. Willms

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden: de routegids Noorwegen biedt je degelijke en uitgebreide informatie die je als startgegeven voor je reis naar Noorwegen kunt gebruiken. De gids leest prettig, de informatie is duidelijk. Zo krijg je een heel goede indruk van al het moois dat Noorwegen te bieden heeft. Doen dus, zeker de moeite waard.

- 2 mei 2022 - daniel de pauw

We gaan zeer binnenkort een reis door Noorwegen doen ,en wou een paar steden doen maar wst niet hoe ik moet rijden met de auto klein of autostrade en daarom ben ik op zoek hoe we dit zouden aan pakken

Gratis preview reisgids Noorwegen downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?