Ervaringen "Autovakantie Noorwegen met je eigen wagen? Complete route + kaart"

83 ervaringen

- 15 mei 2022 - R. Willms

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden: de routegids Noorwegen biedt je degelijke en uitgebreide informatie die je als startgegeven voor je reis naar Noorwegen kunt gebruiken. De gids leest prettig, de informatie is duidelijk. Zo krijg je een heel goede indruk van al het moois dat Noorwegen te bieden heeft. Doen dus, zeker de moeite waard.

- 2 mei 2022 - daniel de pauw

We gaan zeer binnenkort een reis door Noorwegen doen ,en wou een paar steden doen maar wst niet hoe ik moet rijden met de auto klein of autostrade en daarom ben ik op zoek hoe we dit zouden aan pakken

- 2 mei 2022 - Fabienne Lowier

Veel info te lezen, een aanrader

- 18 april 2022 - Tine Coucke

Prima en erg bruikbaar. Bedankt

- 14 maart 2022 - Jolanda Bergman

Het leest makkelijk weg, het is duidelijk en je krijgt gelijk zin om te gaan ontdekken 👍😃

- 10 maart 2022 - yves

ik heb al 10 reismappen gekocht en allemaal goed

- 1 maart 2022 - marianne nederpel

ik ben in de jaren 70 2 maal naar Noorwegen geweest met mijn ouders, en blijk toen ongeveer dezelfde plekken te hebben bezocht die nu in de reisgids beschreven staat. Alleen de herinnering al bij het lezen van de route met beschrijving deed me weer genieten: herinneringen aan fantastisch mooie plekken en belevenissen. Ik ben voornemens met mijn zus in de camper een reis door Noorwegen te maken, en denk deze route geheel of grotendeels te gaan volgen, want ik geloof niet dat ik zelf een betere zou kunnen uitzoeken.

- 27 februari 2022 - Riet Visser

Informatie heeft ons doen besluiten om naar Noorwegen te gaan, vele andere reizen vond ik ook heel interessant om te lezen en wordt misschien een vervolg hierna.

- 26 februari 2022 - Rob

Ziet er top uit! Veel handige tips. Ga niet de hele reis doen, maar de plaatsen Oslo en Bergen staan mooi en uitgebreid beschreven

- 24 februari 2022 - yves

ik ga deze route gebruiken daardoor zeeeeeeer veel werk bespaard

Gratis preview reisgids Noorwegen downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?