FB

Ervaringen "Autoroute krekengebied België-Nederland"

61 ervaringen

- 17 juni 2019 - vercammen andre

goede trip mooie streek,niet te druk.

- 6 mei 2019 - F.G. Simons

Wat een prachtige route! We wisten niet dat ons eigen Zeeuwse landje zo mooi was en het Vlaamse gedeelte ook natuurlijk. In st. Margriete hebben we een beetje gesukkeld met de beschrijving maar dat mocht de pret niet drukken. Hartelijk dank!

- 21 maart 2019 - Joris Celis

Leuke en verrassende route door dit grensgebied. Zeker een aanrader voor wie van de kust een stukje binnenland wil in trekken.

- 8 september 2018 - Suzy Vaes

Het was een leuke route alleen jammer dat deze niet bewegwijzerd is en dat je steeds opnieuw de coördinaten moet ingeven of aan de kant moet gaan staan om de route op papier te raadplegen. Daarbij hadden wij de pech dat er heel wat omleidingen waren zodat we meermaals op hetzelfde punt beland zijn, maar ja daar kunnen jullie niets aan veranderen.

- 15 augustus 2018 - filip landuyt

zéér leuke&mooie route. vele mooie plezante routes, zeker de moeite om te checken, aanrader!

- 28 juli 2018 - VAN BORM BERTHA

We dachten dan we de krekenroute kende, maar niets is waar.We rijden dikwijls langs de (kleine) kreken en die vonden we al zo mooi. De krekenroute die we van U hebben mogen ontvangen is nog mooier en was voor ons ongekend. We hebben onze vrienden ook al van deze mooie route verteld.Het is er echt rustig en zo mooi van natuur. Bedank hoor ! We genieten ervan.

- 23 juli 2018 - Lieve De Sutter

Een schitterende route! Je kan ze volledig rijden met de auto en genieten van alle variaties die het krekengebied verrassend te bieden heeft. Je kan ze ook in stukjes fietsen. Deze route heeft ons echt langs de mooiste plekjes van het Meetjesland gebracht. Heel erg bedankt!

- 6 juli 2018 - Daniëlle

Ik wilde de route alleen doen en dan met de auto maar ik kwam er eigenlijk niet uit. Lezen en rijden gaat niet dus moest ik steeds stoppen. Er stonden lastig te vinden aanknopingspunten voor m’n navigatie en de coordinatiepunten daar kon ik niets mee, wist niet wat daar mee te doen. Wat ik heb gezien was wel mooi maar op een gegeven moment raakte ik steeds van de route en ben ik ermee gestopt.

- 12 januari 2018 - Frans Mortier

Het was, zoals aangekondigd, rot weer en daarom hadden we voor deze autorondrit ipv een fikse wandeling gekozen. Eigenlijk was dit onze eerste autorondrit die we hebben geprobeerd en ... ... we hebben genoten. Het Krekengebied is prachtig, de dorpskernen gezellig en de mensen warm. We gaan dezelfde rondrit zeker nog eens doen maar dan wel bij beter weer zodat we de voorgestelde wandelingen ook kunnen doen.

- 25 oktober 2017 - Juul

Mooie route.

Gratis rondreis Krekengebied autoroute downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?