FB

Autoroute krekengebied België-Nederland

Autoroute krekengebied België-Nederland

948 x gedownload58 ervaringen
  • Startpunt: Assenede, Markt
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 70 km
  • Duur: 3 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Autoroute en motorroute krekengebied Meetjesland en Zeeuws-Vlaanderen

Deze autoroute brengt je langs kreken en polders in het Meetjesland en Zeeuws-Vlaanderen. We kruisen voortdurend de grens op zoek naar die grote waterplassen die achterbleven na herhaaldelijke overstromingen. De Braakman en de Boerenkreek zijn wellicht de bekendste maar we komen langs minder bekende plekjes, weg van die andere toeristen. Die kreken liggen bovendien in een zeer afwisselend landschap en we zoeken die op via kleine wegen. Genieten van het landschap, een beetje cultuur meepikken en een wandeling rond een kreek staan op het programma.

Krekengebied autoroute

Gratis rondreis Krekengebied autoroute downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Krekengebied autoroute: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

58 ervaringen

- 8 september 2018 - Suzy Vaes

Het was een leuke route alleen jammer dat deze niet bewegwijzerd is en dat je steeds opnieuw de coördinaten moet ingeven of aan de kant moet gaan staan om de route op papier te raadplegen. Daarbij hadden wij de pech dat er heel wat omleidingen waren zodat we meermaals op hetzelfde punt beland zijn, maar ja daar kunnen jullie niets aan veranderen.

- 15 augustus 2018 - filip landuyt

zéér leuke&mooie route. vele mooie plezante routes, zeker de moeite om te checken, aanrader!

- 28 juli 2018 - VAN BORM BERTHA

We dachten dan we de krekenroute kende, maar niets is waar.We rijden dikwijls langs de (kleine) kreken en die vonden we al zo mooi. De krekenroute die we van U hebben mogen ontvangen is nog mooier en was voor ons ongekend. We hebben onze vrienden ook al van deze mooie route verteld.Het is er echt rustig en zo mooi van natuur. Bedank hoor ! We genieten ervan.

- 23 juli 2018 - Lieve De Sutter

Een schitterende route! Je kan ze volledig rijden met de auto en genieten van alle variaties die het krekengebied verrassend te bieden heeft. Je kan ze ook in stukjes fietsen. Deze route heeft ons echt langs de mooiste plekjes van het Meetjesland gebracht. Heel erg bedankt!

- 6 juli 2018 - Daniëlle

Ik wilde de route alleen doen en dan met de auto maar ik kwam er eigenlijk niet uit. Lezen en rijden gaat niet dus moest ik steeds stoppen. Er stonden lastig te vinden aanknopingspunten voor m’n navigatie en de coordinatiepunten daar kon ik niets mee, wist niet wat daar mee te doen. Wat ik heb gezien was wel mooi maar op een gegeven moment raakte ik steeds van de route en ben ik ermee gestopt.

Gratis rondreis Krekengebied autoroute downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?