FB

Autoroute krekengebied België-Nederland

Autoroute krekengebied België-Nederland

724 x gedownload53 ervaringen
  • Startpunt: Assenede, Markt
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 70 km
  • Duur: 3 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Autoroute en motorroute krekengebied Meetjesland en Zeeuws-Vlaanderen

Deze autoroute brengt je langs kreken en polders in het Meetjesland en Zeeuws-Vlaanderen. We kruisen voortdurend de grens op zoek naar die grote waterplassen die achterbleven na herhaaldelijke overstromingen. De Braakman en de Boerenkreek zijn wellicht de bekendste maar we komen langs minder bekende plekjes, weg van die andere toeristen. Die kreken liggen bovendien in een zeer afwisselend landschap en we zoeken die op via kleine wegen. Genieten van het landschap, een beetje cultuur meepikken en een wandeling rond een kreek staan op het programma.

Krekengebied autoroute

Gratis rondreis Krekengebied autoroute downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Krekengebied autoroute: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart53 ervaringen

- 12 januari 2018 - Frans Mortier

Het was, zoals aangekondigd, rot weer en daarom hadden we voor deze autorondrit ipv een fikse wandeling gekozen. Eigenlijk was dit onze eerste autorondrit die we hebben geprobeerd en ... ... we hebben genoten. Het Krekengebied is prachtig, de dorpskernen gezellig en de mensen warm. We gaan dezelfde rondrit zeker nog eens doen maar dan wel bij beter weer zodat we de voorgestelde wandelingen ook kunnen doen.

- 25 oktober 2017 - Juul

Mooie route.

- 23 oktober 2017 - Crapoen Jean-pierre

Heel mooi route om nog eens te doen

- 29 augustus 2017 - Leen Praet

Zeer mooie route door een mooie streek. Het was was goed dat wij de route volgden via het kaartje en de routeplanner die wij hadden want volgens mij ontbraken er hier en daar een aantal wegwijzers ...

- 24 augustus 2017 - de boeck marlene

fijne route , met prachtige landschappen en historische gebouwen . Zeer rustgevend . Jammer dat we hier en daar wat rond dienden te rijden ( verkeerswerken ) . Leuke eet- en drankgelegenheden onderweg

Gratis rondreis Krekengebied autoroute downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?