FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze rondreis is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Rondreis Vulkaaneifel: autoroute met 4 wandelroutes + kaart"

120 ervaringen

- 9 augustus 2018 - vanneste luc

hebben veel uitstappen en wandelingen gedaan dankzij jullie tips

- 19 juni 2018 - Wim van Deijk

Maakt een goede indruk. hoort bij mijn voorbereidingen voor een reis. dit jaar denken we aan een tocht met de caravan langs de Moezel. Uiteraard oriënteer je je dan ook op de Eifel.

- 19 juni 2018 - joop van Luit

Helpend. inzichtelijk en als basis voor zelf uit te stippen stukjes vanaf de hoofdroute helemaal goed Echt een onderwegjulp Dank je we; JOOP

- 19 juni 2018 - peter

Zoals altijd is ook deze reis met info weer subliem. We zijn niet anders gewend. Ga zo door.

- 23 mei 2018 - Frans

Altijd leuk om een rondrit te hebben waar iets te zien is en zo niet doelloos rond te rijden.

- 28 november 2017 - Jacqueline

Wij gaan al enige jaren met 10 vrienden een week motorrijden. Voor komend jaar weer leuke ideeen opgedaan

- 13 november 2017 - Van Deuren Herman

Het was een goede handleiding om de streek te verkennen. Wegens het slechte weer tijdens ons verblijf hebben we slechts 2 wandelingen kunnen maken: nl: "3 merenwandeling"; zeer goed, en de "Birresborn vulkaan Kalem"; Op het laatste deel van deze wandeling (van "D" naar de parking) was het pad door de gevallen bladeren niet meer te vinden en onverantwoord wegens de modder en bladeren op de steile helling; beter is van de vulkaanrand direct naar de zendmast te gaan en dan zelfde weg terug naar de parking. De vulkaanmusea in Strohn en Daun en het museum met de muizevallen waren jammer genoeg in November reeds gesloten, maar er was nog genoeg te beleven en te zien om onze vierdaagse te vullen, zelfs in de regen en (jawel) sneeuw op 12/11. Het verblijf in hotel "Zur Post" was prima, vriendelijk, snelle correcte bediening en zeer lekker en gevarieerd eten; een aanrader. We zullen zeker nog gebruik maken van de site "Euroreizen"

- 7 november 2017 - EtienneChristiaens

zeer intresant. 3 meren wandeling gedaan,Dronketurm bezocht,kapel zonder dorp Weinfeld komt men tegen op 3 meren wandeling; Met kinderen ook te doen Wildpark Daun Pützborn.Ook bezienswaardig Daun Wallenborn ( goed te combineren met bezoek Wildpark om de 20 min Spuwt die water omhoog.

- 31 oktober 2017 - Rene Moons

Meerdere keren in de Eifel geweest deze wandelroutes zijn goed en een prima handeleiding. Te vermelden waard.

- 20 oktober 2017 - Sonn Franken

Mooie reisgids met hele leuke tips. Heb er in de vakantie veel aan gehad. Dit gebied is echt een aanrader, veel natuur en cultuur in een relatief kleine radius.

Kindvriendelijk hotel Wolffhotel*** (nabij Gerolstein) incl. 1x diner

Vulkaaneifel 3 of 4 dagen in hotel*** incl. 1x diner

Vooral families met kinderen komen graag naar het Wolffhotel. Twee kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis mee op de kamer van de ouders*. Promotie inclusief ontbijtbuffet, 1x 3-gangendiner, cursus boogschieten.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?