Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze rondreis is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Rondreis Vulkaaneifel: autoroute met 4 wandelroutes + kaart"

162 ervaringen

- 31 oktober 2017 - Rene Moons

Meerdere keren in de Eifel geweest deze wandelroutes zijn goed en een prima handeleiding. Te vermelden waard.

- 20 oktober 2017 - Sonn Franken

Mooie reisgids met hele leuke tips. Heb er in de vakantie veel aan gehad. Dit gebied is echt een aanrader, veel natuur en cultuur in een relatief kleine radius.

- 17 oktober 2017 - Nachtergaele bennie

Proficiat met jullie brochure over de Vulkaaneifel. Deze was een echte gids en leidraad voor ons 4-daags verblijf met wandelingen en autotochten langs authentieke dorpen, bronnen, maaren en belevingsparken. Vooral de Eishohlen waar vroeger de molenstenen uit de hardste steen opgegraven werden waren uniek. Verbleven in hotel Zur Post in Deudesfeld, super vriendelijk en lekker. Je snuift er de sfeer v weleer in de Biergarten tussen de mensen v d streek. Verblijf en reis een aanrader, geen tijd om te vervelen.

- 17 oktober 2017 - François Stiphout

prachtige brochure. Wij bezoeken de streek in december en gaan zeker gebruik maken van de nuttige tips van deze wandelroutes

- 17 oktober 2017 - Willem E.

Gaat gebruikt worden als basis voor het uitzetten van een campertocht. Bestemming in het verleden al eens bezocht. Mooi.

- 2 oktober 2017 - Hans van Zwieten

Wij waren in Daun voor de viering van de 65e verjaardag van mijn vrouw. Met onze kinderen en kleinkinderen bezochten we het wildpark en het wat verder gelegen roofvogel en wolven park. Beide waren geweldige ervaringen. Samen met mijn vrouw maakte ik na het vertrek van de kinderen, prachtige wandelingen. Met name de wandeling rond de drie vulkaan meertjes was geweldig. Prachtige ervaring. Voor herhaling vatbaar.

- 1 oktober 2017 - Roland De Paepe

Het is er heel mooi en relaxed.

- 20 september 2017 - Hans de Ruiter

Fijne rustige bestemming. Goed hotel in een leuk dorp (Daun) met goede winkels. Prima wandeltochten gemaakt. Wij gaan beslist hier weer naar terug.

- 19 september 2017 - danny vanden plas

zeer handige brochure waarvan we zeker gebruik gaan maken tijdens ons gepland Vulkaan- Eifel weekend eind september. Ook een aantal nuttige links gemeld. TOF!

- 30 augustus 2017 - Pinckaers

Ben in de Eifel geweest en heb gebruik gemaakt van. Prima wandelroutes en prettige handeleiding, wij hebben voornamelijk gewandeld. Bij slecht weer is het donker tussen de vele bomen verder mooie wandelingen. Bedankt voor het beschikbaar stellen van de routes.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?