Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze rondreis is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Rondreis Vulkaaneifel: autoroute met 4 wandelroutes + kaart"

158 ervaringen

- 17 oktober 2017 - Willem E.

Gaat gebruikt worden als basis voor het uitzetten van een campertocht. Bestemming in het verleden al eens bezocht. Mooi.

- 2 oktober 2017 - Hans van Zwieten

Wij waren in Daun voor de viering van de 65e verjaardag van mijn vrouw. Met onze kinderen en kleinkinderen bezochten we het wildpark en het wat verder gelegen roofvogel en wolven park. Beide waren geweldige ervaringen. Samen met mijn vrouw maakte ik na het vertrek van de kinderen, prachtige wandelingen. Met name de wandeling rond de drie vulkaan meertjes was geweldig. Prachtige ervaring. Voor herhaling vatbaar.

- 1 oktober 2017 - Roland De Paepe

Het is er heel mooi en relaxed.

- 20 september 2017 - Hans de Ruiter

Fijne rustige bestemming. Goed hotel in een leuk dorp (Daun) met goede winkels. Prima wandeltochten gemaakt. Wij gaan beslist hier weer naar terug.

- 19 september 2017 - danny vanden plas

zeer handige brochure waarvan we zeker gebruik gaan maken tijdens ons gepland Vulkaan- Eifel weekend eind september. Ook een aantal nuttige links gemeld. TOF!

- 30 augustus 2017 - Pinckaers

Ben in de Eifel geweest en heb gebruik gemaakt van. Prima wandelroutes en prettige handeleiding, wij hebben voornamelijk gewandeld. Bij slecht weer is het donker tussen de vele bomen verder mooie wandelingen. Bedankt voor het beschikbaar stellen van de routes.

- 4 juli 2017 - Rini Martin

Perfect!

- 10 mei 2017 - Theo

Wat is dit een prachtige route. gereden met 2 kinderen die niet van autorijden houden. De kids vonden deze reis erg leuk ,omdat er veel verschillende bezienswaardigheden te zien waren. Ook de kleine slingerweggetjes vonden wij erg leuk ook omdat de natuur in het voorjaar erg mooi is. volgende vakantie gaan we weer een ritje maken

- 10 mei 2017 - Jef

Zal het pas in de zomer verkennen, maar ben er van overtuigd dat deze zal zijn zoals alle andere, goed dus!

- 9 mei 2017 - Francis

Ik kom veel in de Eifel met de moto dus ik bekijk steeds nieuwe routes en bij jullie ontdek ik dan nieuwe wegen en plaatsen . Doe zo verder zodat ik kan blijven ontdekken ;)

Groepsreis 4-daagse wandelvakantie Vulkaaneifel

Groepsreis 4-daagse wandelvakantie Vulkaaneifel

Een wandelvakantie in de prachtige Vulkaaneifel met verblijf in half pension in een 3* hotel in de bossen. Vanaf dag 1 begeleide wandeltochten met Geert. Reisdata 2023: 21/05, 30/07 en 01/11/23. Geen toeslag single.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?