Waar overnachten in Monschau? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Monschau? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

7 april 2021 in Eifel0 reacties

Tijdens je bezoek aan de charmante stad Monschau heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Monschau!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Haus Stehlings

Hotel Haus Stehlings heeft 4 ruime kamers in een authentiek gebouw. De kamers hebben elk een eigen badkamer en hebben een prachtig uitzicht op de stad. Het hotel ligt aan de Roer-rivier die door Monschau stroomt. Een kamer boek je hier vanaf €60/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Alt Montjoie

Hotel Alt Montjoie ligt in het midden van de historische stad Monschau aan de Gerberplatz waar de Roer stroomt. Het driesterrenhotel heeft 10 kamers en is een ideale rustplaats na een dagje wandelen in het mooie Monschau. Hier boek je een kamer vanaf €69/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Hotel Graf Rolshausen

Hotel Graf Rolshausen is een authentiek driesterrenhotel in het centrum van Monschau. Het gebouw is meer dan 400 jaar oud en heeft 14 tweepersoonskamers. Gasten kunnen iets eten in het restaurant dat bij het hotel behoort. Een kamer boek je hier vanaf €54/nacht. Meer info en boeken.

  1. B&B Der kleine Globetrotter

Der kleine Globetrotter is een B&B in een 300 jaar oud herenhuis in het centrum van Monschau. De bed and breakfast heeft vier gastenkamers met elk een eigen badkamer. Vanuit de B&B kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken in de natuur. Een kamer boek je hier vanaf €89/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Hotel Haller Garni

Hotel Haller Garni is een onlangs gerenoveerd hotel aan de oevers van de Roer in Monschau. Vanuit het hotel vertrekken veel wandel-en fietsroutes. Gasten kunnen overnachten in een van de vijf ruime kamers. Hier boek je een kamer vanaf €88/nacht inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Michel & Friends Hotel

Michel & Friends Hotel Monschau is een viersterrenhotel in het hartje van Monschau, op 5 minuten wandelen van het historisch stadscentrum. Het hotel is een ideale plek voor ontspanning, met wellnessfaciliteiten en een binnenzwembad.

Een kamer boek je hier vanaf €87/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Kragemann Hotel

Kragemann Hotel ligt in de gemeente Simmerath, op 8 kilometer van Monschau. In de wijnkelder en ‘Vinothek’ van het hotel kun je de beste Duitse wijnen en streekwijnen proeven. Natuurliefhebbers kunnen het Nationaal Park Eifel bezoeken, op 15 minuten rijden.

Een kamer in het Kragemann Hotel boek je vanaf €117/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Chalets am Nationalpark Eifel

Op 20 minuten rijden van Monschau kun je overnachten in een eigen chalet. De chalets liggen aan de rand van het Nationaal Park Eifel en hebben een uitzicht op de Dreiborner hoogvlakte. Een unieke ervaring in het midden van de natuur. Een chalet boek je vanaf €178/ 3 nachten. Meer info en boeken.

  1. Venngasthof Zur Buche

Venngasthof Zur Buche is een driesterrenhotel in Mützenich, een deelgemeente van Monschau. Het familiehotel heeft een eigen restaurant waar gasten ’s middags en ’s avonds kunnen dineren. Hier boek je een kamer vanaf €98/nacht inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Horchem Hotel

Het Horchem Hotel ligt in het centrum van Monschau en heeft een eigen restaurant. Het driesterrenhotel is de ideale startplaats voor vele wandelingen en fietstochten. Gasten kunnen er overnachten vanaf €135/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je verblijf in Eifel?

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Eifel? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Eifel met alle belangrijke bezienswaardigheden in de regio (+ GPS coördinaten). Download je gratis preview reisgids Eifel.

Eifel

Gratis preview reisgids Eifel downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?