FB

Ervaringen "Dordogne en Lot, rondreis in de Périgord"

83 ervaringen

- 13 maart 2018 - Ametyst

Heb nog geen ervaring met deze gids, is in vooruitzicht van reis in juni. Zoals gewoonlijk ziet het er weer heel volledig en betrouwbaar uit .. onze vorige reizen altijd geïnspecteerd op de gidsen var reisroutes ... dus nu weer met veel vertrouwen verder plannen

- 6 augustus 2017 - Fanny

Prachtige streek, natuur en ook cultuur bieden veel aan en natuurlijk is de gastronomie er niet te versmaden. Wij keren er graag nog eens terug voor een ander deel in de Perigord

- 1 november 2016 - George

Ik heb de route wat gewijzigd en ben gestart in Brantôme naar Périgueux, Bergerac, en dan de stadjes dorpjes en kastelen bezocht langs de Dordogne en de Vézère om te eindigen in Terrasson ... héél mooie streek in de leefomgeving van de oermens nl. de cro magnon .. veel bezienswaardigheden en echt de moeite om te doen!!

- 24 maart 2016 - Baas

Wij willen deze tocht in juni 2016 maken om er te wandelen .we komen nu al plekjes tegen die we. Nog niet kende zo als het ruimte park . Hebben er zin .bedankt

- 29 november 2015 - Lieve de Clercq

Prachtige streek! Je kan ook vanuit Cordes sur ciel via St.Antonin noble val, Najac, Villefrance de Rouerque naar St Cirq lapopie. Romantische middeleeuwse dorpjes. Ik heb een huisje met zwembad,B&B, waar je kan overnachten(ontbijt incl.)

- 15 november 2015 - verstraete mieke

we hebben de rondrit gepland voor juni 2016 maar we zijn nu al overtuigd van de kwaliteit!

- 3 november 2015 - verstraete mieke

we hebben de rondrit gepland voor juni 2016 maar we zijn nu al overtuigd van de kwaliteit!

- 14 september 2015 - Degrave Daniël

Prachtige route met zeer goede uitleg groot gedeelte ervan afgereden met de camper en overal goede plaatsen om te staan en te overnachten ook nog een deel van de cantal bijgenomen leuke reis zeker doen gereden van 1/9tot 13/9

- 26 augustus 2015 - Elly

We willen deze route in september gaan gebruiken om vanuit Toulouse naar de Dordogne te reizen .......al die mooie plaatsen onderweg op ons gemak bezichtigen.....jammer dat de download van de gids van Toulouse niet werkt.....kunnen jullie daar wat aan doen? Antwoord Redactie: Wij beschikken over geen gids van Toulouse. Veel plezier met ons dossier over de Dordogne en Lot 

- 15 augustus 2015 - Hilde

Heel mooie routebeschrijving. Vooral Cordes-Sur-Ciel is een echte aanrader!

Gratis rondreis in de Périgord downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?