Complete reisgids kopen voor € 10

Deze rondreis is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Champagne rondreis Aube en Marne"

12 ervaringen

- 20 december 2016 - Degrave Daniël

Route nog niet gedaan maar ik heb deze wel volledig opgenomen in de planning van volgend jaar ziet er heel leuk en afwisselend uit waarvoor hartelijk dank

- 15 augustus 2016 - Eugeen

De route nog niet zelf gereden. Maar we zijn druk aan het voorbereiden om er een mooie belevenis van te maken.

- 10 februari 2016 - Marleen vdvurst

de Aube laat je nooit in de steek om mooie plekjes te ontdekken. spijtig dat er geen ommetje in staat voor Chaource want de crypte en het chaource kaasmuseum zijn echt de moeite waard. in het museum is er ook nadien nog een kleine degustatie mooi verzorgd door een bejaard koppeltje. bedankt voor de andere tips!

- 7 februari 2016 - Gerard Himpe

Dank voor deze heel interessante reisverslagen. Is heel goed uitgewerkt met veel bezienswaardigheden die wij op ons eentje waarschijnlijk niet allemaal zouden vinden. Hebben in het verleden al veel rondgetoerd in de Aube is een fantastische streek met veel mooie dorpjes. En vooral niet vergeten langs te gaan naar het mooie stadje Essoyes, is werkelijk een pareltje. Voor ons is de Aube mooier dan de Champagnestreek! Doe zo verder met jullie reisverslagen, wij kunnen er veel van opsteken.

- 4 februari 2016 - mannaerts freddy

Een zeer volledig overzicht van de champagnestreek om meer dan een weekend te verblijven ! EEN AANRADER ..........freman

- 2 februari 2016 - Van den Berge Désy

Wat een prachtige brochure.Veel interessante tips en beschrijvingen van te bezoeken plaatsen.Van harte dank.

- 2 februari 2016 - Steven

Goede morgen, Als toekomstige reisleider Europa vind ik jullie uitgestippelde een heel goede hulpbron om georganiseerde reizen uit te stippelen. Bedankt.

- 1 februari 2016 - A. Hendrix

Wij hebben de route nog niet gebruikt aangezien wij in het voorjaar pas die kant op reizen. Wij gaan ervan uit dat deze route dezelfde kwaliteit heeft als de routes die wij al gebruikt hebben bij onze reizen.

- 1 februari 2016 - enghels marcellin

goed uitgelegd

- 31 januari 2016 - Berwouts Luc

goede avond Daar we elk jaar (of toch bijna) naar de champagnestreek rijden om wat te proeven en te kopen, vonden wij jullie route erg belangwekkend. we denken er aan om bij de volgende trip naar de champagne ons te laten inspireren dor jullie route zodat we eens op nieuwe plaatse kunnen komen. Bedankt

Hostellerie du Mont Aimé**** inclusief 2x diner en extra's

Champagne gastronomisch 3 of 4 dagen

Hostellerie du Mont Aimé **** ligt tussen de champagnevelden van de Côte des Blancs.  Inclusief 1x 4-gangendiner, 1x gastronomisch 5-gangendiner, bezoek champagnekelder, 1 picknick of 1 fl. champagne. Complete reisgids Champagne gratis bij reservatie.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?