FB

Ervaringen "Bourgondië (noord), rondreis met Beaune en Dijon"

- 21 mei 2019 - Yvon van Vuure

Ik kan nog geen mening geven want ik ga de reisgids pas over 3 weken gebruiken. Maar bij doorlezen werd ik wel al blij over de voorgestelde tips, plattegronden en stadswandelingen.

- 7 januari 2019 - Erik Smekens

goed uitgewerkte route, heel interessant, heb ze goed bewaard

- 18 oktober 2018 - Gloria Van Der Staak-Reijkens

Wat een prachtige route, complimenten. Wij gaan die binnenkort rijden met de camper. Wij hebben er zin in!

- 14 oktober 2018 - Lut Aerts

Uitstekend!

- 9 oktober 2018 - moortgat

Ik heb de reis niet per auto gemaakt , maar ben per trein naar Beaune en Dijon gereisd en heb wat tipjes overgenomen

- 9 oktober 2018 - Rien

Hebben op doorreis naar het zuiden enkele locaties bezocht uit de gids, waaronder de wandeling door Troyes. Zeer goed beschreven en de moeite waard.

- 9 oktober 2018 - Jan

Prachtstreek! Ook allemaal zeer vriendelijke mensen. Streek doet me denken aan die huiselijke sfeer die men in Duitse "altsteden" vindt: witgekalke huizen met van die scheve houten balken erdoor. En, uiteraard: zeer lekkere wijn. Overnacht in Beaune: tussenstop van of naar Spanje.

- 9 oktober 2018 - mady flamez

super reisgezel deze route, beter dan welke reisgids ooit. de highlights zijn fantastisch weer gegeven leuk hotelletje voor een heen reis naar het zuiden en een uitvlucht in de streek van Beaune en Dijon is hotel Panorama Beaune , rustig aan de rand van dit stadje en aan de start van de wijnroute van de Bourgondië. Zeker de moeite waar is de Hospice in Beaune met gids en als je op zaterdag in de buurt bent bezoek dan zeker de wekelijkse markt. Leuk als je in de omgeving van Nuit Saint Georges bent is een bezoekje aan de abdij van Citeaux waar je in het winkeltje die heerlijke kaas kan kopen , ter plaatse gemaakt

Noord-Bourgogne rondreis 6 dagen in 4* hotels

Noord-Bourgogne rondreis 6 dagen in 4* hotels

Dit is een rondreis die je naar hartelust zelf kan invullen. Alle ingrediënten zijn er om er een natuurreis, gastronomische reis of culturele reis van te maken. Verblijf in 4* hotels met ontbijtbuffet en optie van half pension.

Gratis rondreis Noord-Bourgogne downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?