Ervaringen "Bourgondië (noord), rondreis met Beaune en Dijon"

23 ervaringen

- 31 augustus 2021 - andré

ben tevreden met de reisgide

- 31 augustus 2021 - Andre Neukermans

Interessante en goede leidraad

- 31 augustus 2021 - Harry

Ik ga pas volgende week naar Frankrijk, dus eigenlijk kwam het verzoek om een revieren te plaatsen iets te snel. Prima eRvaringen met eerdere reisgidsen zorgen dat ik zonder schroom ook deze reisgids kan aanbevelen.

- 31 augustus 2021 - Marc

Inspirerende documentatie: overzichtelijk en bondig.

- 9 augustus 2021 - Kabergs mj

Prachtige gids samengesteld

- 6 augustus 2021 - Marleen d’Haen

We maakten vaak gebruik van de reisgids tijdens ons verblijf. De wandelingen zijn duidelijk beschreven en de informatie bij de bezienswaardigheden is accuraat. Het gebruik van deze gids gaf onze culturele uitstapjes zeker een meerwaarde.

- 27 juli 2021 - Jan Beckers

Zeer handige gids met zeer nauwkeurig beschreven wandelingen en routes. Een handige gids voor op reis !

- 13 oktober 2020 - Van Eycken Elisabeth

Bereis sinds 30 jaar Bourgogne zoals Beaune Dijon Cluny in hoofdzaak. Heb in Uw gids toch nog vele goede tips ontdekt, waarvoor mijn dank.

- 2 maart 2020 - Eddy

Correcte info die ik zocht, heb ik gevonden op deze reisroute.

- 9 februari 2020 - Edith Buntinx

Toffe gids, heel bruikbaar.

Noord-Bourgogne rondreis 6 dagen in 4* hotels

Noord-Bourgogne rondreis 6 dagen in 4* hotels

Dit is een rondreis die je naar hartelust zelf kan invullen. Alle ingrediënten zijn er om er een natuurreis, gastronomische reis of culturele reis van te maken. Verblijf in 4* hotels met ontbijtbuffet en optie van half pension.

Gratis preview reisgids Bourgondië downloaden

Koop de volledige reisgids voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?