Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Autoroute De Panne - Koksijde in 10 hoogtepunten"

52 ervaringen

- 8 juli 2015 - Tokarek

Zeer goede ideeën opgedaan, zeker de wandelroutes. We hebben ervan genoten.

- 7 juli 2015 - DESENDER Pol

Hoeveel kost een rit Knokke - DePanne heen en terug als volwassene? Nergens vind ik tarieven op internet. Mag je daarmee ergens afstappen en terug opstappen ? Antwoord redactie: Beste. U kan de tarieven van de kusttram terug vinden op 
www.delijn.be  en doorklikken naar kusttram. Je vindt er onder tarieven o.a. een overzicht van voordelen op vervoer met De Lijn in combinatie met toegangskaart attracties. 


 

- 23 mei 2013 - Marc

Hele toffe ervaring. Gaan al enkele jaren op verlof in de Westhoek, maar toch vele nieuwe dingen gezien en gedaan. Fietstochten al gedaan, wandelingen voor dit jaar. Aanrader

- 13 augustus 2012 - G Gielen

Deze route heeft ons weer nieuwe ideeën gegeven om deze streek beter te leren kennen. We waren er al enkele keren te gast, maar nu, met de fiets, hebben we opnieuw genoten!

- 5 augustus 2012 - Raf Flament

Dit is een prachtige wandelroute. Wij verblijven veel in die streek om te wandelen en kennen zo überhaupt wel een beetje al die natuurreservaten maar toch is het steeds opnieuw genieten van deze fenomenale streek. Ter informatie aan de wandelaars. Probeer eens het wandelknooppuntennet van de Westkust: een PARELTJE voor stappers. Je gaat via nummers tot in Frankrijk (Ghyvelde (schitterende duinen) en Bray-Dune. Dit wandelknooppuntennetwerk (6 euro)loopt tot in Nieuwpoort. Onlangs werd ook het Kustroute-wandelknooppuntennetwerk geopend tot aan de Nederlandse grens . Het verbindt de Westkustroute met de Zwinknooppunten. SCHITTEREND. Reisroutes levert prachtige routes af. Dank en proficiat

- 10 juli 2012 - Luc Vanden Bulcke

Heb veel van deze wandeling opgestoken. Vooral het natuurreservaat "De Nachtegaal" doorheen hetwelk wij een 14 km lange wandeling maakten heeft ons in positieve zin verrast.

- 16 maart 2012 - Lambert Marc

Schitterende rondrit en wandelingen... de moeite om deze te downloaden en ervan te genieten!!!

- 29 augustus 2011 - gaby

goede namiddag mijn vriend en ik hebben een mooie tweedaagse gehad we zijn naar de duinen van de pannen geweest en daarna koksijde was prachtig weertje geen regen is voor herhaling vantbaat bedankt voor alle reisroutes we hebben er al meerdemale gebruik van gemaakt liefs gaby en bedank

- 30 juli 2011 - Raymond Veurne

Als inwoner van Veurne en amateur van mooie wandelingen en fietsroutes, kennen wij (mijn echtgenote en ikzelf) de streek zeer goed. In de voorgestelde uitstap worden wel mooie en interssante plekken voorgesteld die wij ook al bezochten. Over logeeraccomodaties kunnen wij niet meespreken gezien ons adres in de onmiddelijke nabijheid, maar de uitstap loont zeker de moeite ! In deze regio vindt je ook eetgelegenheden die de moeite waard zijn - proberen zou ik zeggen.

- 19 juni 2011 - Leen

Wij sliepen 1 nachtje in de panne en hebben toen een aantal zaken van deze route gedaan. Een tegenvaller vonden wij de openingstijden van de musea, zo stonden wij bij het adbijmuseum maar het duurde nog een uur voor het openden. toen zijn we maar verder gereden en naar het visserij museum geweest. Wij hadden helaas slecht weer en de museums zijn dan een ideale tijdsbesteding. Bij mooi weer zou ik dit niet aanraden, de kust is zo prachtig om te wandelen. Wandeling in de Westhoek was supermooi (veel zand in de schoenen LOL) en ook die oude sjieke wijk in de Panne is leuk om te bekijken. tip: er is een "chocolade huisje" waar je heerlijke dessertje kan eten, in deze wijk. We zijn hier ook naar de minigolf geweest. Verder is het strand bij De Panne heerlijk groot en kan ik aanraden verder te rijden tot Nieuwpoort: wandelen langs de "promenade" bij de ijzermonding en op de pier :-)

 

Download je gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?