FB

Ervaringen "Beieren autoroute in Oberbayern downloaden + kaart"

30 ervaringen

- 16 augustus 2018 - Ria Rutten

Ik heb de route gedownload om volgende vakantie te gebruiken. De route ziet er prachtig uit en stond al op onze bucketlijst. Gaan we zeker doen!

- 31 juli 2018 - Cynthia

Super gids. Wij wisten nog niet waar we heen zouden gaan dit jaar met de camper. Maar door deze gids weten we het nu wel!

- 26 juli 2018 - Theo Krijnen

Zeer duidelijke kaart met veel mooie tips

- 8 maart 2018 - Maas Pierre

Heb nog niet de gelegenheid gehad om deze regio grondig te bezoeken. Maar ben overtuigd van de nuttige info die ook voor dit gebied in de gids voorhanden is. Alleszins bedankt.

- 6 maart 2018 - Fons

Ik heb deze route al eens voor 75% gedaan. Prachtig gewoon, wanneer het weer wat zachter wordt staat deze route terug op het programma. Groeten, Fons

- 6 maart 2018 - John De Staebel

Reeds 7maal zijn we daar een week met Pasen geweest en hebben er alle types van weer gehad en telkens hebben we er voor 110% van de streek genoten. De uitgetekende route is zeker de moeite waard om te doen. De Wies, Etal, Oberammergau, de weg naar Ramsau is om nooit te vergeten.

- 21 februari 2018 - de bock yves

zeer nuttige info deze mensen kennen er iets van! bedankt yves

- 18 april 2017 - j.maartens

ik heb de route bekeken en gelezen er staan veel nuttige dingen in waar je zelf niet denkt omdat op te zoeken, hartelijk bedankt . Met vriendelijke groet,j.Maartens

- 7 maart 2017 - edwig smeets

goed samengevatte gids met leuke tips, onze reis is gepland voor augustus en we gaan de gids gebruiken en volgen.

- 17 januari 2017 - chris mast

zodra het weer een beetje beter word gan we deze reis doen .alle belevenissen laat ik wel horen en zien bij jullie alvastbedankt voor de route en goede tips.

Gratis rondreis Beieren downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?