FB

Ervaringen "Beieren autoroute in Oberbayern downloaden + kaart"

27 ervaringen

- 8 maart 2018 - Maas Pierre

Heb nog niet de gelegenheid gehad om deze regio grondig te bezoeken. Maar ben overtuigd van de nuttige info die ook voor dit gebied in de gids voorhanden is. Alleszins bedankt.

- 6 maart 2018 - Fons

Ik heb deze route al eens voor 75% gedaan. Prachtig gewoon, wanneer het weer wat zachter wordt staat deze route terug op het programma. Groeten, Fons

- 6 maart 2018 - John De Staebel

Reeds 7maal zijn we daar een week met Pasen geweest en hebben er alle types van weer gehad en telkens hebben we er voor 110% van de streek genoten. De uitgetekende route is zeker de moeite waard om te doen. De Wies, Etal, Oberammergau, de weg naar Ramsau is om nooit te vergeten.

- 21 februari 2018 - de bock yves

zeer nuttige info deze mensen kennen er iets van! bedankt yves

- 18 april 2017 - j.maartens

ik heb de route bekeken en gelezen er staan veel nuttige dingen in waar je zelf niet denkt omdat op te zoeken, hartelijk bedankt . Met vriendelijke groet,j.Maartens

- 7 maart 2017 - edwig smeets

goed samengevatte gids met leuke tips, onze reis is gepland voor augustus en we gaan de gids gebruiken en volgen.

- 17 januari 2017 - chris mast

zodra het weer een beetje beter word gan we deze reis doen .alle belevenissen laat ik wel horen en zien bij jullie alvastbedankt voor de route en goede tips.

- 9 mei 2016 - Emmy De Smet - 9/5/2016

Bedankt voor de reisroute naar Beieren. We willen deze trip binnenkort eens maken aan de hand van jullie richtlijnen. Ondanks dat we deze streek reeds vrij goed kennen zijn er toch nog altijd plekjes die we niet gezien hebben. Vooral de opgegeven wandelingen in stadjes zullen goed van pas komen

- 9 maart 2016 - Bea De Laender

We plannen begin september een reis naar deze regio, de gids zal dus goed van pas komen ; onze ervaringen met jullie tips zijn heel positief, dus dank u wel :

- 9 maart 2016 - Bogaert Willy

Gaan we doen deze zomer ,tof

Gratis rondreis Beieren downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?