FB

Beieren autoroute in Oberbayern downloaden + kaart

Beieren autoroute in Oberbayern downloaden + kaart

611 x gedownload27 ervaringen
  • Startpunt: München
  • Eindpunt: Garmisch-Partenkirchen
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 163 km
  • Duur: 4 dagen
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)

Volg route op kaart met GPS-tracker

Uitgestippelde autoroute Beieren: langs meren en sprookjeskastelen

Deze autoroute brengt je naar het zuidelijkste deel van Beieren met de hoogste bergtoppen en mooiste kastelen van Duitsland. Dit deel van Beieren dat officieel Oberbayern heet laat je genieten van prachtige panorama's over diepe valleien en idyllische meren.

Top van de Zugspitze & Neuschwanstein kasteel

We brengen je naar de top van de Zugspitze, naar het sprookjeskasteel Neuschwanstein en de kastelen van Hohenschwangau en Linderhof.
De prachtige Wieskirche wissel je af met de abdij van Ettal en het mooie stadje Oberammergau met het Festspielhaus. De rijkdom van de voormalige vorsten van Beieren zorgen voor heel wat mooie bouwwerken en oogverblindende kunstverzamelingen. Om even op adem te komen zijn er nog de talrijke meren en bergen waar je prachtige wandelingen kan maken.

Beieren

Gratis rondreis Beieren downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Zuid-Beieren: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden. Bevat ook een stadswandeling in München. Naast een wandeling in het centrum van de stad München geven we je extra informatie over musea (met de 3 Pinakotheken) en de bezienswaardigheden langs de ring met o.m. de Nymphenburg.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

27 ervaringen

- 8 maart 2018 - Maas Pierre

Heb nog niet de gelegenheid gehad om deze regio grondig te bezoeken. Maar ben overtuigd van de nuttige info die ook voor dit gebied in de gids voorhanden is. Alleszins bedankt.

- 6 maart 2018 - Fons

Ik heb deze route al eens voor 75% gedaan. Prachtig gewoon, wanneer het weer wat zachter wordt staat deze route terug op het programma. Groeten, Fons

- 6 maart 2018 - John De Staebel

Reeds 7maal zijn we daar een week met Pasen geweest en hebben er alle types van weer gehad en telkens hebben we er voor 110% van de streek genoten. De uitgetekende route is zeker de moeite waard om te doen. De Wies, Etal, Oberammergau, de weg naar Ramsau is om nooit te vergeten.

- 21 februari 2018 - de bock yves

zeer nuttige info deze mensen kennen er iets van! bedankt yves

- 18 april 2017 - j.maartens

ik heb de route bekeken en gelezen er staan veel nuttige dingen in waar je zelf niet denkt omdat op te zoeken, hartelijk bedankt . Met vriendelijke groet,j.Maartens

Gratis rondreis Beieren downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?