FB

Beieren autoroute in Oberbayern downloaden + kaart

Beieren autoroute in Oberbayern downloaden + kaart

1 769 x gedownload34 ervaringen
  • Startpunt: München
  • Eindpunt: Garmisch-Partenkirchen
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 163 km
  • Duur: 4 dagen
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Hotel Luitpoldpark **** in Füssen, Zuid-Beieren inclusief halfpension

Beieren 5 dagen in 4* hotel HP

Hotel Luitpoldpark **** in de cultuurstad Füssen heeft een heel romantische look. Op 4 km bevindt zich het erg beroemde kasteel Neuschwanstein. Verblijf in half pension incl. toegang Neuschwanstein.

Uitgestippelde autoroute Beieren: langs meren en sprookjeskastelen

Deze autoroute brengt je naar het zuidelijkste deel van Beieren met de hoogste bergtoppen en mooiste kastelen van Duitsland. Dit deel van Beieren dat officieel Oberbayern heet laat je genieten van prachtige panorama's over diepe valleien en idyllische meren.

Top van de Zugspitze & Neuschwanstein kasteel

We brengen je naar de top van de Zugspitze, naar het sprookjeskasteel Neuschwanstein en de kastelen van Hohenschwangau en Linderhof.
De prachtige Wieskirche wissel je af met de abdij van Ettal en het mooie stadje Oberammergau met het Festspielhaus. De rijkdom van de voormalige vorsten van Beieren zorgen voor heel wat mooie bouwwerken en oogverblindende kunstverzamelingen. Om even op adem te komen zijn er nog de talrijke meren en bergen waar je prachtige wandelingen kan maken.

Beieren

Gratis rondreis Beieren downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Zuid-Beieren: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden. Bevat ook een stadswandeling in München. Naast een wandeling in het centrum van de stad München geven we je extra informatie over musea (met de 3 Pinakotheken) en de bezienswaardigheden langs de ring met o.m. de Nymphenburg.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

34 ervaringen

- 4 januari 2019 - Hans Kieboom

De toeristische tips van reisroutes zijn een hele goede basis voor de planning van onze uitstapjes. Veel en juiste informatie. Ook de stadswandelingen zijn mooie routes met een duidelijke routebeschrijving. Verdwalen kan gewoon niet!

- 17 december 2018 - Filip Syroit

De voorgestelde toeristische route voldoet aan alle verwachtingen en omvat de mooiste plekjes en bezienswaardigheden van deze regio !

- 15 september 2018 - Marina De Wit

Wij hebben de eerste week van september met vrienden een deel groot deel van de reisroute Beieren gevolgd. Mooie route en en vooral de stadswandeling in München was de moeite waard!

- 29 augustus 2018 - Kristof DOOLAEGE

Duidelijke, volledige uitleg en gecombineerd met de gepaste zichtfoto's ! Ik ben en blijf fan van 'Reisroutes' :-)

- 16 augustus 2018 - Ria Rutten

Ik heb de route gedownload om volgende vakantie te gebruiken. De route ziet er prachtig uit en stond al op onze bucketlijst. Gaan we zeker doen!

Gratis rondreis Beieren downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?