FB

Antwerpse Voorkempen en Land van Playsantiën

Download de fietsgids Antwerpen

Antwerpse Voorkempen en Land van Playsantiën

819 x gedownload61 ervaringen
  • Startpunt: Oostmalle, Dorpsplaats
  • Eindpunt: Oostmalle, Dorpsplaats
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 80 km
  • Duur: 2 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Toerisme Antwerpse Kempen

Volg route op kaart met GPS-tracker

Autoroute en motorroute Antwerpse Kempen, door Voorkempen en Land van Playsantiën

Met deze autoroute verken je de Antwerpse Kempen. De aanbevolen startplaats is Oostmalle, deelgemeente van Malle, maar door de lusvorm kun je overal starten. De route verloopt in wijzerzin en doorkruist niet minder dan 18 Kempense dorpjes met hun vele bezienswaardigheden. In chronologische volgorde zijn dit (we benoemen ze met hun oorspronkelijke naam van voor de fusies): Oostmalle, Wechelderzande, Lille, Poederlee, Vorselaar, Grobbendonk, Pulle, Pulderbos, Zandhoven, Oelegem, Wijnegem, Schilde, ’s-Gravenwezel, Sint-Antonius, Brecht, Sint-Lenaarts, Westmalle en Zoersel. De route is 80 km lang en bevat zoveel hoogtepunten dat er keuzes moeten gemaakt worden. In de tekst zijn een groot aantal aspecten over de geschiedenis, de cultuur en natuur van de te doorkruisen regio opgenomen.

Playsantien autoroute

Gratis rondreis Antwerpse Kempen downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Antwerpse Voorkempen en Land van Playsantiën: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart61 ervaringen

- 4 april 2018 - Jos

Ook binnen deze lus veel verborgen pareltjes! Prachtige streek om de hele grote vakantie met de fiets (in verschillende etappes)te verkennen. Onderweg meer gezellige horecazaken dan je kunt verwerken! Een fietskaart en enkele afspraken om bezienswaardigheden te bezoeken maken het compleet.

- 30 maart 2018 - Jos

Zeer goed

- 28 maart 2018 - charles

Zoals altijd: AF. Bedankt

- 27 maart 2018 - Julien

gewoonweg: EEN AANRADER VOOR IEDEREEN, KINDEREN INBEGREPEN!

- 12 oktober 2017 - nancy de smet

Zeer gemakkelijk en interessant om via uw routes iets te volgen of te bezoeken en wat we ook nog hadden is een super zonnige week.Wat kan een mens nog meer wensen.We hebben al onze volgende uitstap gepland dus kijken al uit naar eind deze maand.Is niet de eerste keer dat we een mailing volgen van u en steeds weer zijn we blij verrast.Dank u wel voor de mooie momenten die we door jullie mogen ontdekken en beleven.

Gratis rondreis Antwerpse Kempen downloaden

Download de fietsgids Antwerpen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?