FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze fietsroute is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Fietsroute kust: Oostende via fietsknooppunten"

37 ervaringen

- 26 september 2020 - martin

Vooral de fietsroutes interesseren mij. Ik heb er al enkele gedaan en ik moet zeggen dat mijn vrouw en ikzelf hebben genoten van de omgeving.

- 20 juli 2020 - Kathleen

Super !!! Jullie verdienen een dikke pluim !

- 17 februari 2020 - Hans v.d. Steen

Weinig aan op te merken Fijn dat het zo geregeld is

- 5 augustus 2019 - syen lodewijk

goed

- 3 juli 2019 - Erik Van den Berghe

echt tof

- 23 mei 2019 - Josje

Perfecte heerlijke route.

- 30 augustus 2018 - [email protected]

Lijken ons zeer duidelijke fietsroutes. We gaan er zeker gebruik van maken. Top voor de organisatoren.

- 26 augustus 2018 - De Wilde liliane

Wij hebben 4 dagen gefietst rond oostende middelkerke en omgeving was leuk maar soms ergens werken werken bezig en dan zoeken naar het volgende knooppunt he ..Maar toch er van genoten hoor ……..

- 7 juli 2018 - Rudy

Leuke route om kust gebied op een andere manier te leren kennen. Heel praktisch in gebruik, zeker voor herhaling vatbaar!

- 15 augustus 2017 - Haezebrouck Danny

Van begin tot einde genoten. Rustig en heerlijk was die veerpont. Hadden we nooit geweten of genomen indien we zelf een route hadden uitgestippeld. De fietsroute is heel gevarieerd en plat, wat een verademing is als je in een héél heuvelachtige omgeving woont.

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Verschillende promoties in Oostende en Nieuwpoort van 2 tot 5 dagen. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. een 3-daagse Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € 99 p.p.

Download gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?