FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze fietsroute is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Fietsroute kust: Oostende via fietsknooppunten"

31 ervaringen

- 30 augustus 2018 - [email protected]

Lijken ons zeer duidelijke fietsroutes. We gaan er zeker gebruik van maken. Top voor de organisatoren.

- 26 augustus 2018 - De Wilde liliane

Wij hebben 4 dagen gefietst rond oostende middelkerke en omgeving was leuk maar soms ergens werken werken bezig en dan zoeken naar het volgende knooppunt he ..Maar toch er van genoten hoor ……..

- 7 juli 2018 - Rudy

Leuke route om kust gebied op een andere manier te leren kennen. Heel praktisch in gebruik, zeker voor herhaling vatbaar!

- 15 augustus 2017 - Haezebrouck Danny

Van begin tot einde genoten. Rustig en heerlijk was die veerpont. Hadden we nooit geweten of genomen indien we zelf een route hadden uitgestippeld. De fietsroute is heel gevarieerd en plat, wat een verademing is als je in een héél heuvelachtige omgeving woont.

- 9 augustus 2017 - Van Oost Annemie

Zeer mooie route. We hebben er echt van genoten!

- 8 augustus 2017 - Meens Beezepool 83 6245 jj Eijsden Ned.

Zeer mooie fietstocht echter in Oostende was het Knooppunt8 zeer onduidelijk.Hebben gezocht en gevraagd, wat bleek dat hiervan het pontje gebuik gemaakt moest worden.Stond niet aangegeven? Hoe het pontje te bereiken was.. Tot ziens aan de mooie fietsroutes zeker langs de kust. Groeten Fam Meens

- 18 juli 2017 - Coby

we hebben genoten van een zeer afwisselend landschap. het weer was perfect. het laatste stuk in Oostende met het veerpontje en daarna langs het strand was echt een verrassing! we hebben de tocht afgesloten met een heerlijk etentje. een super dag.

- 9 juli 2017 - Cuypers Gerard

Zeer gevarieerde fietsroute, hebben ze moeten inkorten wegens de regen op 29 juni. Jammer!

- 4 juli 2017 - Anne Marie Van Aken

Heel mooie fietsroute door onbekende plekjes kortbij Oostende !

- 4 juli 2017 - Brackeva Raphaël

Zeer zeer mooie fietstocht. Op deze manier ook achterland leren kennen

 

Download gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?