FB

Ervaringen "Fietsen tussen Oost en West"

49 ervaringen

- 30 september 2018 - katrien Verbeken

Heel bruikbare gids

- 17 juni 2018 - eddy mouton

fietsbaan tussen hansbeke en bellem kan beter ;is niet verhard

- 31 mei 2018 - VDM

We hebben al zo vaak fietstochten gemaakt en toch blijven we verbaasd over de mooie natuur in onze streek. Dank voor de vele mooie tochten.

- 28 mei 2018 - Jurka Dewilde

Heel interessante fietsgids: nauwkeurige beschrijving - veel bezienswaardigheden. Heel tevreden over de gids.

- 30 oktober 2017 - rosine

heel rustige, langs landelijke wegen fietsroute gedaan op een zonnige 15 oktober 2017, vorig jaar ook reeds gedaan en ook al eens omgekeerd gereden een aanrader om te doen

- 25 juli 2017 - gerdje

heel rustige fietsroute langs landelijke wegen. genoeg mogelijkheden voor een hapje en een tapje. in ruiselede een pareltje van een horecazaak ontdekt (charbon) met een schitterende zomer- en winterbar. Ook in de bossen van Aalter, langs de Kraenepoel is het genieten. Meer dan een aanrader !

- 6 juli 2017 - Spiessens Kristien

Een heel mooie fietstocht gedaan. Heel rustige, goed onderhouden wegen.Ook een heel rustig parcour. Sommige bordjes mogen wel eens herschilderd worden. Ik heb die route aangestipt nog nog eens over te doen.

- 11 mei 2017 - Roelandt Annie

Roelandt Annie Zondag 30/4/2017 zeer mooie zonnige dag .de fietsroutte gereden zeer veel afwisseling, vlakke baan, langs waters, en haventjes, ook langs parken, zeer tevreden terug gekomen,een aanrader gewoon super

- 30 oktober 2016 - Vermeersch

Gewoon goed super��

- 7 augustus 2016 - christel maertens

Vandaag hebben wij deze route gereden. Mooi parcour,niet langs drukke wegen. De bordjes loodsen je perfect de juiste weg. Tussenin is een stop mogelijk voor een natje en een droogje. Een aanrader.

Gratis fietsroute Oost-West downloaden

Download fietsgids Oost-Vlaanderen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?