FB

Ervaringen "Marche-en-Famenne fietsroutes met RAVeL-netwerk"

18 ervaringen

- 20 juli 2019 - Kris Rottiers

De bordje voor de fietsroutes zijn helemaal niet duidelijk. Je dient al tot vrij dicht bij het bordje te komen om het nummertje te kunnen lezen en de pijlrichting te zien. Bordjes ontbreken heel dikwijls of zijn weggestopt achter begroeiing. Ook staan de bordje gelijk met de rijrichting. Dan kan je maar pas het bordje lezen als je net naast het bordje staat... niet praktisch als je met een koersfiets bent. In Vlaanderen is hier reeds jarenlange ervaring opgebouwd. Jammer dat deze hier duidelijk niet uitgewisseld wordt. Waarom kan bijvoorbeeld niet gebruik gemaakt worden van dezelfde routeplanner. Eenmalige kost voor de software kan win-win samenwerking worden.

- 15 juli 2019 - anita

zeer bruikbare informatie gekregen

- 3 februari 2019 - Deprez Jeanne

Mooie fietsroutes om in de zomer te ondernemen

- 15 oktober 2018 - CORNELIS Clem

Mooie fietsroutes. De stukken slechte weg zijn echter niet geschikt voor de racefiets en de toerfiets.

- 3 september 2018 - De Blay

Een goede leidraad om nieuwe fietsroutes te leren ontdekken.

- 25 augustus 2018 - Patrick Rombaux

Heel interessant, juist wat ik nodig had om te fietsen! Dank u wel.

- 27 mei 2018 - roland cappelier

fietsknooppunten zijn zeker ok,maar soms ook wat vet, bij thuiskomst onze ebikes gepoetst,waren die vuil,wij gaan er zeker terugkomen

- 7 augustus 2017 - Erwin Fosselle

Gelukwensen aan onze Waalse landgenoten met overname van het fietsknooppuntenidee in de regio Marche Hotton Rochefort. Landschappelijk schitterende wegen... Helaas en begrijpelijk cfr pas sedert 2016 in gebruik, nog heel wat NB of "Non Balisé" wegen. Ook heel wat stukken slecht of enkel voor MTB toegankelijk. Hopelijk kunnen deze kinderziektes op korte tijd overwonnen worden. Globaal echter positieve indruk. La Famenne en vélo " vaut la voyage"!

- 30 juli 2017 - Theo Wijnen

Een bijzonder mooie route met uitstekende beschrijvingen van de bezienswaardigheden onderweg!!

- 12 april 2017 - Van der auwera

Wij vonden een heel mooie fietsroute,met veel afwisseling. Wel goed dat we ook de beschrijving op de tablet konden terugvinden omdat er af en toe wel knooppunten ontbraken. We volgden de route naar Durbuy. Spijtig genoeg hebben we daar wel heel lang op onze middagsnack moeten wachten. We hebben ervan genoten. Staf en Lief

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape biedt je meer dan 1600 volledig uitgeruste vakantiehuizen en luxe villa’s in Belgische Ardennen. Allen werden ze zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, gezelligheid, comfort en ligging.

Gratis fietsroute Marche-en-Famenne downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?