Waar overnachten in Genève 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Genève 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

4 april 2022 in Zwitserland0 reacties

Tijdens je bezoek aan Genève heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Genève . Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel d’Angleterre

Hotel d’Agnleterre is een vijfsterrenhotel op een steenworp afstand van het strand. Je hebt vanuit je kamer een prachtig uitzicht op het meer en de Mont Blanc. Het restaurant biedt je hetzelfde panoramisch uitzicht. Het hotel beschikt over een eigen chique bar waar je kunt genieten van live-muziek bij de open haard. Meer info en boeken.

  1. Hôtel Longemalle

Verblijf in het hart van Genève. Hôtel Longemalle is op wandelafstand gelegen van het historisch centrum, de Engelse Tuin en het Meer van Genève. Begin je dag goed met een stevig ontbijt op het terras of in je kamer. Het hotel beschikt over een Libanees restaurant, die je dagelijks lekkere schotels serveert. Meer info en boeken.

  1. Les Armures

Overnacht in dit luxe hotel gevestigd in een 17e-eeuwse gebouw. Les Armures biedt de nodige luxe aan en is een place to be voor befaamde personen. Jij kan in hetzelfde hotel verblijven net als toenmalige president van Amerika, Bill Clinton. Geniet na het verkennen van de stad ook van een koffie in Café Les Armures, het oudste café van de stad. Meer info en boeken.

  1. Hotel Mon Repos

Overnacht in Hotel Mon Repos langs het Meer van Genève. Het hotel verleent gratis gebruik aan het openbaar vervoer in de stad. De kamers zijn uitgerust per kleur en in een eigen design. Sluit je dag af in de lobby of reserveer een rustgevende massage in het hotel. Meer info en boeken.

  1. Hotel Bernina Geneva

Hotel Bernina is ideaal gelegen op wandelafstand van het strand en de stad. Wil je liever de stad verkennen met het openbaar vervoer? Het hotel biedt gratis tickets aan voor het openbaar voervoer. je verblijft in modern ingerichte kamers met verwarmde houten vloeren. De accommodatie is op 5 minuten lopen van het Meer van Genève een hoogtepunt van de stad. Meer info en boeken.

  1. Jade Manotel

Overnachten in een hotel ingericht in Feng Shui (water en wind) stijl? Jade Manotel biedt je een unieke beleving. Start je dag met een heerlijk ontbijt in de rustige tuin van het hotel in het hartje van Genève. In de buurt vind je tal van restaurants die culinaire gerechten serveren. Meer info en boeken.

  1. CitizenM Geneva

CitizenM Geneva biedt technologische faciliteiten aan. Met de iPad kan je het in de kamer gezelliger maken door de verlichting aan te passen of de kamer wat te verduisteren met de gordijnen. Na een vermoeiende dag kan je genieten in het sfeervolle restaurant van het hotel of in de bar van een hapje en een drankje. Je kan eveneens dagelijks genieten van een uitgebreid ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Hotel Suisse

Hotel Suisse is ideaal als je op zoek bent naar een verblijf nabij de luchthaven en haltes voor het openbaar vervoer. Het driesterrenhotel biedt moderne kamers voorzien van alle comfort en luxe dat je kan wensen. Bovendien ook een gratis pas aan voor het openbaar vervoer voor de hele duur van je verblijf. Een must om je dag goed te beginnen is met een heerlijk ontbijt in het restaurant van het hotel. Meer info en boeken.

  1. Kipling Manotel

Breng je vakantie door in een rustige wijk aan de waterkant van Genève. Kipling Manotel is een driesterrenhotel dat iedere ochtend zorgt voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Droom lekker weg in de kamers die ingericht zijn met oriëntale meubels een vleugje hebben van exotische landen. Geniet in de dichtstbijzijnde restaurants van gastronomische gerechten. Meer info en boeken.

  1. Hôtel Métropole Genève

Hôtel Métropole Genève dateert uit 1854 en ligt op de oude vestigwerken van de stad. Het elegante Gusto restaurant serveert culinaire Italiaanse gerechten voor. In de zomer kan je heerlijk genieten met een drankje op de rooftop van het MET Rooftop Lounge. Vanop dat dak heb je een prachtig zicht op het Meer van Genève. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je verblijf in Zwitserland met onze reisgids

Wil je niets missen tijdens je vakantie in Zwitserland? Dan hebben we goed nieuws, want wij deden al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Zwitserland met een volledig uitgestippelde route langs alle bezienswaardigheden (+ gps-coördinaten). Eerst uitproberen? Download dan je gratis preview reisgids Zwitserland.

Zwitserland

Gratis reisgids Zwitserland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?