10 x mooiste vakantieparken in Zeeland: Welk park kiezen? Alle info + foto's

Volledige reisgids kopen voor € 10

10 x mooiste vakantieparken in Zeeland: Welk park kiezen? Alle info + foto's

25 december 2023 in Zeeland0 reacties

Weekendje weg met vakantie of vrienden in een leuk vakantiehuis? Ontdek hier de 10 mooiste vakantieparken in Zeeland

Voor de leukste uitjes en vakanties je helemaal niet ver en lang te zoeken naar de perfecte plek. Ook het waterrijke Zeeland is een prima bestemming voor een weekendje uit te blazen. Er zijn heel wat leuke vakantieparken die je een onvergetelijke vakantie bieden. Heerlijk genieten van de rust, even uitwaaien of op avontuur gaan? Het kan er allemaal!

Wij maakten alvast een overzichtje met de 10 leukste en mooiste vakantieparken in Zeeland.

  1. Roompot Beach Resort

Je eigen chalet of Beach House pal aan het strand? Dan moet je bij Roompot Beach Resort zijn! Begin je dag met een paar uurtjes zonnen of huur een surfplank als je graag wat sportiever bezig bent. Op stap met de kinderen? Ook voor hen zijn er verschillende activiteiten te ondernemen: knutselen in de Koos Kids Club of gamen in de ChillZone. Of je kan natuurlijk ook met z'n allen naar het zwembad trekken voor enkele uurtjes waterplezier. Op zo'n lange waterglijbaan wordt iedereen weer kind, ongeacht je leeftijd!

Na een plezierige dag kan je even ontspannen in Beach Club Bestevaer met een drankje in de hand terwijl je geniet van het uitzicht over de zee. Wat een dag, wat een vakantie! Hier moet je zijn. Meer info en boeken.

Benieuwd naar de mooiste plekjes van Zeeland? Met onze gratis preview reisgids Zeeland ontdek je alvast enkele pareltjes!

  1. Vakantiepark Port Greve

Vakantiepark Landal Port Greve is gelegen in Brouwershaven aan het Zeeuwse Grevelingenmeer. Deze unieke locatie zorgt ervoor dat je heerlijk kan wandelen op het strand, surfen, zeilen en natuurlijk ook zonnebaden in de nabije omgeving. Liever wat sportieve activiteiten ondernemen? Dat kan ook! Ga op het strand lekker kitesurfen of blokkarten.

Ook kinderen zullen zich hier geen moment vervelen. Knutselen in de Bollo Club, minigolven, spetteren in het indoorzwembad of glijden van de 58,6 m lange glijbaan met lichteffecten. Dit vakantiepark heeft het allemaal. Meer info en boeken.

  1. Roompot Noordzee Resort Vlissingen

Roompot Noordzee Resort Vlissingen is een kleinschalig vakantiepark en biedt moderne en luxe accommodaties in Beach-style lodges met een terras (gericht naar het zuiden). Bij warme temperaturen kan je afkoelen in de zee of lekker zonnebaden op het zandstrand nabij het park. Kinderen kunnen zich uitleven op de speeltuin terwijl de ouders genieten van een lekkere cocktail op het terras.

Je kan gebruik maken van de broodjesservice en iedere ochtend worden er vers gebakken broodjes voorzien. Of je kan natuurlijk zelf lekkere maaltijden bereiden in je vakantiehuisje. Het vakantiepark ligt op een steenworp afstand van de gezellige boulevard en het brede zandstrand van Vlissingen. Meer info en boeken.

  1. Vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet-Bad is een aangenaam familiepark en ligt in de overgang van het Zeeuws polderlandschap en de duinen. Je verblijft in een van de gezellige huisjes voorzien van alle luxe en comfort. Iedere vakantiewoning is voorzien van een gezellig buitenterras.

Het park beschikt over een subtropische zwemparadijs met drie zwembaden (en glijbanen), een indoorspeelparadijs en een sfeervol restaurant. Daarnaast is het ook de ideale uitvalbasis om de omgeving te verkennen. Geniet van een dagje aan zee, wandel door de schitterende natuur van het natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder of maak een fietstocht naar de Zeeuwse badplaatsen Sluis of Cadzand. Het vakantiepark is de ideale plek voor een onvergetelijke vakantie aan de Zeeuwse kust. Meer info en boeken.

  1. Vakantiepark de Boomgaard

Hou je van de Zeeuwse kust, fietsen, wandelen én lekker eten? Dan ben je bij Vakantiepark de Boomgaard op het juiste adres! Net buiten Westkapelle ligt dit vakantiepark waar je zowel chalets als ruime kampeerplaatsen voor een tent of een caravan kan huren. Elke chalets is modern ingericht en is voorzien van alle nodige faciliteiten zodat je zonder zorgen kan genieten van een topvakantie! Meer info en boeken.

  1. EuroParcs Schoneveld

EuroParcs Schoneveld is gelegen aan het kustplaatsje Breskens in Zeeuws Vlaanderen. Het vakantiepark biedt accommodatie in mooie vakantiehuizen en bungalows van alle gemakken voorzien. Neem een duik in het verwarmde en overdekte zwembad, ga lekker zonnebaden op het zandstrand van Breskens of bezoek één van de levendige dorpjes in de nabije omgeving. Sluit je dag af met een lekker diner in het restaurant Sophia’s Italian Schoneveld en daag elkaar nadien nog even uit voor een potje bowling. Meer info en boeken.

  1. Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Noordzee Résidence Cadzand-Bad is een schitterend vakantiepark aan de kust met gezellige bungalows en villa's aan het water. Neem plaats op het terras met een dekentje en een glaasje wijn en geniet van de rust en het uitzicht.

Het vakantiepark biedt verder een gratis sport- en animatieprogramma, bowlingbanen, tennisvelden, een Kids Club, een speeltuin en een mooi zandstrand op wandelafstand. Daarnaast kan je ook diverse watersporten bijboeken, waaronder suppen, raften, kajakken en surfen. Wil je graag de omgeving van het park verkennen? Dan kan je een waterfiets huren bij de receptie. Meer info en boeken.

  1. Oesterdam Resort

Eerder op zoek naar een luxueus vakantiepark? Dan is Waterrijk Oesterdam Resort Villas in Tholen misschien wel iets voor jou. Omringd door het schitterende Zeeuwse landschap kan je bijzonder overnachten in een van de unieke villa’s aan het water óf met uitzicht over het water. De vrijstaande vakantiehuizen zijn voorzien van een prachtig design en zijn ingericht met oog voor detail.

Wil je tijdens de vakantie extra genieten? Dan heb je ook de mogelijkheid om een vakantievilla met wellness te boeken. Zo kan je na een leuke maar vermoeiende dag kan je nog even nagenieten in de privé sauna of in het bruisbad. Op het vakantieresort valt ook van alles te beleven. Ga een namiddagje zeilen, duiken, zwemmen, vissen of varen. Je kan ook een bootje huren om de omgeving op eigen houtje te verkennen. Meer info en boeken.

  1. Landal Resort Haamstede

Landal Resort Haamstede is een sfeervol familiepark langs de kust van Schouwen-Duiveland en biedt moderne bungalows geschikt voor 2 tot 12 personen. Geen zin om zelf te koken? De verschillende restaurants op en rondom het park bieden allerlei afhaalopties en arrangementen aan die je vooraf kan bestellen. Zo kan je na een vermoeiende dag lekker eten en tegelijkertijd genieten van het comfort van je eigen bungalow.

Er valt van alles te zien en te beleven op het park. Zo is er een sportruimte, een wellnesscentrum, een tennisbaan en verschillende speeltuinen voor de kids. Vlakbij het vakantiepark kan je elkaar ook uit dagen voor een potje golf op de golfbaan Molenberg of een mooie wandel- of fietstocht maken. Eerder zin om te ravotten in het water? Geen probleem, het Noordzeestrand ligt op een steenworp afstand! Meer info en boeken.

  1. Roompot Park Veerse Kreek

Roompot Park Veerse Kreek is een luxe en vrij gelegen vakantiepark aan het Veerse Meer bij het Zeeuwse dorpje Wolphaartsdijk. Je overnacht in een van de stijlvolle villa’s voor 4 tot 16 personen met zicht op het water. Sommige villa's hebben zelfs een idyllische ligging aan het water.

Bij warme temperaturen kan je lekker afkoelen door te zeilen, surfen of zwemmen in het meer. Of maak een mooie wandel- of fietstocht langs de groene oevers of in het bos- en duingebied de Manteling. Vanuit het vakantiepark kan je ook perfect de authentieke sfeer in de pittoreske Zeeuwse dorpjes in de buurt opzoeken. ‘s Avonds kan je nog de zonondergang spotten aan het water. Misschien wel met een glaasje wijn en borreltje erbij? Dat is pas heerlijk genieten. Meer info en boeken.

Kaartje met ligging van de vakantieparken in Zeeland

  1. Download je gratis reisgids Zeeland en mis niets!

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Zeeland? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Zeeland met alle belangrijke bezienswaardigheden in de regio (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Zeeland.

Zeeland

Gratis reisgids Zeeland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?