Reacties op 17 x bezienswaardigheden in de Voerstreek: Wat te zien & doen in Voeren?"

43 ervaringen

- 29 september 2022 - Ron Knol

Samen met mijn partner waren we vijf dagen in de Voerstreek. Allereerst hadden we de toeristische gids doorgenomen. Heel duidelijk en goed te gebruiken. We hebben 4 wandelingen gemaakt. Routes mooi aangegeven, mede door de wandelknooppunten. We gebruikten ook GPS. Prachtige streek, bijzonder landschap. Ook van de horecagelegenheden hebben we genoten. Zeer gastvrij en goede maaltijden. Wij komen zeker terug. Hulde speciaal aan de uitbaters van de The Kings Head INN, die bereid waren, ondanks het vroege tijdstip dat wij daar waren, heerlijke forel van De Commanderie met frites en garnituur voor ons te serveren. Wij zien er nu al naar om de mooie Voerstreek in de maand mei van volgend jaar opnieuw te bezoeken. Met groet, Ron Knol.

- 26 september 2022 - gustaaf van leuven

goede tips..zeer goed hotel in Teuven..The Kings Head..

- 23 september 2022 - Mchel Levecke

super goede gids !

- 21 september 2022 - Gertie

Mooie wandelingen en autoroute, allemaal gedaan, zeer compleet overzicht

- 6 september 2022 - bauwens jozef

prettig om lezen en dan om te gaan bezoeken is 2 maal plezier

- 16 augustus 2022 - William Van Driessche

Een handig boek, met heel wat bruikbare tips voor onze uitstap naar de Voerstreek, komende week.

- 2 augustus 2022 - Looverie Jeannine

Een mooie gedetailleerde gids, waaraan we veel plezier gaan beleven.Zowel om te stappen als met fiets of met de wagen is er veel moois te beleven.ik denk dat we hem meermaals zullen gebruiken.

- 12 juli 2022 - suzanne herregods

zeer interessante reisgids , de wandelingen en fietstochten met knooppunten zijn ideaal, tof dat er ook goede restaurants worden meegegeven , heeft onze reis in de Voer fantastisch gemaakt !!!

- 2 juli 2022 - Maria

Voeren heeft mij ontvoerd, weg uit de randstad van Antwerpen. Het trage leven, groene rust , glooiende landschappen en warme gastvrijheid. Een heerlijke driedaagse solo-roadtrip met de Euroreizen-gids in de rugzak en op de passagierszetel.

- 30 juni 2022 - Christel Borghs

Leuke gids. Gaan we zeker enkele routes van wandelen/fietsen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?