Reacties op 17 x bezienswaardigheden in de Voerstreek: Wat te zien & doen in Voeren?"

48 ervaringen

- 23 maart 2023 - Moniek Vannut

Bedankt voor je mail , zoveel tips , we komen met een groep fietsers vanuit Hasselt We zijn met ongeveer 10 personen , spijtig dat je voor Fort Ebemaal en de champignonnen kwekerij met meer moet zijn ,we zullen onze 3 dagen we kunnen vullen

- 22 maart 2023 - Alfred Devriese

Ben bezig met de planning.

- 13 maart 2023 - D'hoop Bernard

prachtige tips om de voerstreek te bezoeken. Komen eind juli begin augustus deze prachtige streek eens verkennen. Zekerde moeite waard.

- 21 februari 2023 - Gunter

Prachtig wandelgebied. We deden de "bronnenwandeling". Afwisselend, af en toe behoorlijk wat modder maar dat lag uiteraard aan het weer van de afgelopen dagen. We hadden pech dat het behoorlijk mistig was zodat we niet ten volle van de landschappen konden genieten. Onderweg zijn er ook enkele gezellige horecazaken en leuke dorpjes.

- 27 januari 2023 - Seynaeve Luc

We hebben de autoroute gedaan. Echt top. Ons verblijf was echter te kort om van de andere zaken te ontdekken (en ervan te genieten). We komen zeker nog eens terug!

- 29 september 2022 - Ron Knol

Samen met mijn partner waren we vijf dagen in de Voerstreek. Allereerst hadden we de toeristische gids doorgenomen. Heel duidelijk en goed te gebruiken. We hebben 4 wandelingen gemaakt. Routes mooi aangegeven, mede door de wandelknooppunten. We gebruikten ook GPS. Prachtige streek, bijzonder landschap. Ook van de horecagelegenheden hebben we genoten. Zeer gastvrij en goede maaltijden. Wij komen zeker terug. Hulde speciaal aan de uitbaters van de The Kings Head INN, die bereid waren, ondanks het vroege tijdstip dat wij daar waren, heerlijke forel van De Commanderie met frites en garnituur voor ons te serveren. Wij zien er nu al naar om de mooie Voerstreek in de maand mei van volgend jaar opnieuw te bezoeken. Met groet, Ron Knol.

- 26 september 2022 - gustaaf van leuven

goede tips..zeer goed hotel in Teuven..The Kings Head..

- 23 september 2022 - Mchel Levecke

super goede gids !

- 21 september 2022 - Gertie

Mooie wandelingen en autoroute, allemaal gedaan, zeer compleet overzicht

- 6 september 2022 - bauwens jozef

prettig om lezen en dan om te gaan bezoeken is 2 maal plezier

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?