Reacties op 17 x bezienswaardigheden in de Voerstreek: Wat te zien & doen in Voeren?"

62 ervaringen

- 7 mei 2024 - Gerda Leysen

Bedankt voor de zeer interessante reisgids, we zijn al een kijkje gaan nemen in hotel Auberge 's Gravenhof, we plannen een weekendje in juli en gaan zeker ook terug bij De Swaen langs. Zaaaaaaalige locaties.

- 11 januari 2024 - herwig defour

heel mooi uitgelegd, doe zo verder

- 28 december 2023 - herwig defour

prachtig , uw reisroutes

- 12 oktober 2023 - Peter groen int woud

Download gedaan en geheel doorgelezen. Wat een vracht aan informatie en tips.in het bijzonder de fiets en wandelroutes. Ook de verdere attracties zeer goed beschreven en zeer zeker de moeite waard om te bezoeken. Wij kijken al uit naar onze geboekte reis naar de Voerstreek in september 2024 met 10 volwassenen.

- 4 oktober 2023 - Marc De Gang

Alles prima en duidelijk weergegeven in deze gids.

- 22 september 2023 - guy hendrickx

Heerlijk stukje natuur, prachtige wandelingen, voor elk wat wils, fietsers,gravel bikers,kinderen. Mooie en praktische gids van de Voer. Aanrader voor wie de streek niet kent en optimaal wil genieten. Wij komen alvast terug , want de vermakelijkheden zijn zeker nog niet uitgeput.

- 3 september 2023 - Maria I

Zeer interessant, we gaan het komend najaar ontdekken

- 30 augustus 2023 - Henk Louws

We zijn 3 dagen in de Voerstreek geweest en hebben heel veel gehad aan uw reisgids, we zijn resp. 77 en 79 jaar en hadden de fietsen {electr.} mee . Het was wel soms zwaar maar wat hebben we er van genoten, en daarbij kwamen de reistips goed van pas. bedankt en misschien komen we nog eens terug naar die prachtige streek!!!! vr. gr. Henk en Gerda Louws

- 12 augustus 2023 - Lily Timmermans

De wandelroutes waren goed en duidelijk. Misschien er wel bij vermelden dat sommige niet zijn om met een korte broek te doen aangezien de netels erg hoog stonden… Autoroute was soms iets onduidelijker.. Maar al bij al heel handig tijdens onze reis! Fijn dat er ook een woordje uitleg werd gegeven over de bezienswaardigheden!

- 23 juni 2023 - Magda

Goede tips, beschrijving wandelingen is handig in deze prachtige streek.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?