Reacties op 23 x mooiste bezienswaardigheden in Pisa bezoeken: wat zien en doen tijdens je verblijf?"

7 ervaringen

- 7 juli 2023 - Rudi De Meyer

Goed , maar o zo weinig buiten de lijntjes van gebouwen en musea . Ik dacht van toch iets meer te lezen over volk en cultuur

- 15 oktober 2020 - Carine

Reisgids was handig. Meeste bezienswaardigheden kwamen aan bod., een praktische wegwijzer.

- 1 december 2019 - denewet

Pisa is meer dan de scheve toren.

- 4 november 2019 - Jan Kerkhofs

Zoek op de treden van de toren (o.a, boven in de toren) naar wat Amerikaanse militairen er in de tweede wereldoorlog er in gekerfd hebben.

- 24 mei 2019 - Hugo Symons

SUPER!

- 11 februari 2019 - Carla De Koning

Eind maart komen we met een cruiseschip aan in Livorno, dat we 2 jaar geleden al bezochten. Weinig inspirerende stad. Dit keer wilden we naar Florence gaan, hoewel we weten dat het een toeristentrap is, waar we niet van houden. Dus op zoek naar een alternatief kwam ik deze gids tegen. Het verhaal over Pisa maakte ons zo enthousiast dat we besloten deze stad (voor mij voor de 2e keer!) te bezoeken i.p.v. een lange busreis naar een stad die niet op ons verlanglijstje staat. Of de tips waardevol zijn in de praktijk, weten we nog niet, maar de voorpret is natuurlijk ook al heel fijn.

- 5 januari 2019 - marcel

We gaan pas in Mei naar Toscane. Maar heb de volledige Gids gekocht. Alles staat er duidelijk in. Met stadswandelingen in verschillende steden. En bezienswaardigheden. Koop hier vaker stadsgidsen. Topsite.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?