Waar overnachten aan de Costa del Sol 2024? 10 x hotels van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten aan de Costa del Sol 2024? 10 x hotels van goedkoop tot luxe

11 mei 2022 in Spanje0 reacties

Tijdens je bezoek aan de Costa del Sol heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven aan de Costa del Sol. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Sol Torremolinos - Don Pablo (Torremolinos)

Bij Sol Torremolinos Don Pablo geniet je van een absolute topvakantie. Tijdens je verblijf zal je je dan ook geen moment vervelen. Neem een duik in het buitenzwembad, doe mee met de leuke activiteiten die er georganiseerd worden of geniet gewoon lekker aan het strand dichtbij het hotel.

Na een vermoeiende dag kan je terugtrekken in je ruime kamer voorzien van alle moderne faciliteiten die je kan wensen. Of ga voor een avondje zen en geniet van de wellnessfaciliteiten (bubbelbad, sauna, massages, ...) Meer info en boeken.

  1. Garden & Beach - Torremolinos (Torremolinos)

Liever overnachten in een appartement tijdens je verblijf in Torremolinos? Garden & Beach - Torremolinos is een absolute aanrader. De appartementen zijn gelegen in de wijk Bajondillo dicht bij het strand Los Alamos. De appartementen zijn ruim en voorzien van moderne meubels, een uitgeruste keuken en 3 slaapkamers en 2 badkamers. Verder kan je hier ook genieten van het seizoensgebonden buitenzwembad en kunnen de kinderen zich uitleven op de speeltuin. Meer info en boeken.

  1. Hotel Vincci Málaga (Málaga)

Hotel Vincci Málaga in Malaga heeft een uitstekende ligging. Het designhotel ligt namelijk aan de zeepromenade van Málaga en biedt uitzicht over het San Andres-strand en de Middellandse Zee. De moderne kamers met elegante, witte inrichting zijn voorzien van een marmeren badkamer, airconditioning, een plasmatelevisie met satellietkanalen en gratis WiFi.

's Ochtends kan je in de ontbijtzaal terecht voor een continentaal ontbijtbuffet met zoete en hartige lekkernijen en glutenvrije producten. Verder heeft het hotel ook nog een stijlvolle snackbar met een terras. Meer info en boeken.

  1. Soho Boutique Equitativa (Málaga)

Een ander hotel dat we kunnen aanraden in Málaga is het Soho Boutique Equitativa. Dit boetiekhotel ligt in het centrum van de stad, op wandelafstand van het strand La Malagueta. Het hotel biedt ruime kamers met een elegante inrichting en voorzien van alle luxe en comfort. Je kan een duik nemen in het buitenzwembad of gezellig samen genieten van een glaasje aan de bar. 's Ochtends wordt er telkens een heerlijk ontbijtbuffet klaargezet. Meer info en boeken.

  1. Ayre Hotel Córdoba (Córdoba)

Ayre Hotel Córdoba in Cordoba, wordt omgeven door prachtige tuinen, en biedt ruime, klassieke kamers die hierop uitkijken. Neem een duik in het seizoensgebonden zwembad, ga een potje tennissen en geniet nadien van een lekker diner in het gastronomisch restaurants waar typische Spaanse gerechten geserveerd worden. Verder kan je op het uitkijkpunt genieten van een prachtige zonsondergang over de stad. Meer info en boeken.

  1. Eurostars Conquistador (Córdoba)

Eurostars Conquistador is een ander aan te raden hotel in Córdoba. Het viersterrenhotel ligt tegenover de Mezquita van Córdoba in de wijk Judería. Dit hotel heeft een traditionele Andalusische binnenplaats en biedt ruime kamers met een tv, een kluisje, een minibar en een eigen badkamer. Begin de dag met een gevarieerd ontbijtbuffet of geniet eerst van een lekker koffietje op de prachtige binnenplaats, die wordt omgeven door een tuin. Meer info en boeken.

  1. Molo Luxury Residences Puerto Banus (Marbella)

Iets buiten het centrum van Marbella kan je overnachten in het super gezellige Molo Luxury Residences Puerto Banus. Dit luxe pension beschikt over ruime kamers voorzien van alle comfort. Sommige kamers beschikken zelfs over een eigen bubbelbad waar je 's avonds lekker kan nagenieten en hebben zicht op de prachtige omgeving.

Na het verkennen van de stad Marbella, kan je een lekker diner klaarmaken en opeten op het gezellige terras met zicht op het buitenzwembad en de tuin. Wil je graag de omgeving beter leren kennen? Dan kan je altijd een auto huren bij de eigenaars. Meer info en boeken.

  1. Popeye Suite Puerto Marina (Benalmádena)

Op wandelafstand van het strand in Benalmádena, vind je de Popeye Suite Puerto Marina. Deze ruime appartementen liggen gevestigd in het centrum van de stad en beschikken naast modern ingerichte kamers over een buitenzwembad, een balkon met zicht op de haven en gratis privéparkeergelegenheid. Zo hoef je je alvast geen zorgen te maken over waar je die huurauto kwijt wilt. Verder kan je tijdens je verblijf ook gebruikmaken van de wellnessfaciliteiten met hamam en sauna. Meer info en boeken.

  1. Hotel Ilunion Fuengirola (Fuengirola)

Hotel Ilunion Fuengirola is gelegen aan het strand en geniet van een fantastisch uitzicht over het strand van Boliches. Je verblijft in een van de moderne, eenvoudig ingerichte kamers voorzien van nodige luxe en comfort. Sommige kamers beschikken over een eigen balkon of uitzicht op zee. 's Ochtends kan je genieten van een lekker ontbijtbuffet vooraleer je een duik neemt in het zwembad of de stad in trekt. Het zou een van de beste hotels zijn met een eigen zwembad in de stad Fuengirola. Meer info en boeken.

  1. Malaga Hills Boutique & Wellness B&B (Cómpeta)

Malaga Hills Boutique & Wellness B&B is een Adults Only hotel en biedt een onvergetelijk verblijf. Dit boetiekhotel wordt omgeven door wijngaarden en ligt op wandelafstand van de smalle straatjes en witgekalkte huizen van het pittoreske oude Romeinse dorp Cómpeta.

Je verblijft in een van de elegant ingerichte kamers voorzien van alle luxe. Neem een verfrissende duik in het buitenzwembad of geniet van een goed boek met een glaasje wijn op het gezellige terras. Vooraleer je het dorpje en de omgeving gaat verkennen, kan je eerst nog genieten van een heerlijk continentaal ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je verblijf in Andalusië?

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Andalusië? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Andalusië met alle belangrijke bezienswaardigheden in de regio (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Andalusië.

Andalusië

Gratis reisgids Andalusië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?