Waar overnachten in Ljubljana 2024? 10 x verblijven van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Ljubljana 2024? 10 x verblijven van goedkoop tot luxe

19 februari 2024 in Slovenië0 reacties

Tijdens je bezoek aan Ljubljana heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Ljubljana.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. AB Ljubljana – Prince Filip

Altijd al eens willen overnachten in een kasteel? AB Ljubljana – Prince Filip biedt een 4-sterren appartement gelegen vlak aan de rivier Ljubljanica. Het appartement zit gevestigd in een traditioneel gebouw van het kasteel van Filip, in het centrum van Ljubljana. Vanuit de accommodatie heb je een prachtig uitzicht over de omgeving. Je kijkt uit op de Triple Brigde, de stadspromenade en de vele mooie boetiekjes van de stad. Meer info en boeken.

  1. The Fuzzy Log

Verblijf in The Fuzzy Log, op een unieke locatie in hartje Ljubljana. Tijdens je verblijf kan je kiezen om te overnachten in een innovatieve slaapcapsule of in een unieke dakterrastent. De accommodatie biedt coworking spaces om te vergaderen, werken of om een babbeltje te slaan met de andere gasten. Aan jou de keuze. Wil je liever even ontspannen? Trek dan terug in de wellness met hot tub en sauna. Meer info en boeken.

  1. Hotel Heritage

Hotel Heritage is een 4* sterrenhotel gelegen in de streek Osrednjeslovenska. Op 5 minuten wandelen bevindt zich het Sloveens Nationale Drama theater, ideaal als je een voorstelling wil meepikken tijdens je verblijf. Je kunt elke ochtend smullen van een heerlijk uitgebreid ontbijt. Heb je zin in een snack? Valvas’or serveert je diverse schotels en de lekkerste Sloveense specialiteiten. Meer info en boeken.

  1. InterContinental – Ljubljana, an IHG Hotel

Mag het al wat luxueuzer zijn? Verblijf dan in het InterContinental – Ljubljana, an IHG Hotel in de dorpskern van Ljubljana. Het vijfsterrenhotel heeft een luxe spa met binnenzwembad en je kan er genieten van verrukkelijke internationale en lokale gerechten die in het restaurant, op het dak, worden geserveerd.

Na je daguitstap kan je helemaal tot rust komen in de gezellige hotelbar. Zin in een feestje? Tijdens je verblijf heb je gratis toegang tot de Club InterConinental Lounge. Meer info en boeken.

  1. Lesar Hotel Angel - Member of Hip Hotels

Het luxueuze 4* sterrenhotel Lesar Hotel Angel - Member of Hip Hotels is omringd door een prachtige tuin en is gelegen aan de voet van de Kasteelheuvel van Ljubljana. De kamers beschikken over veel lichtinval en een elegante inrichting. 's Avonds kan je in de omgeving van het hotel terecht in een van de gezellige restaurants en smullen van heerlijke lokale en internationale gerechten. Meer info en boeken.

  1. City Hotel Ljubljana

Overnachten in het centrum van Ljubljana? Het City Hotel Ljubljana is gelegen in een rustige omgeving. Het hotel beschikt over modern ingerichte kamers en verhuurt fietsen om de stad makkelijk te verkennen. Ga je liever te voet? Geen probleem want de belangrijkste bezienswaardigheden liggen op wandelafstand van het hotel. 's Avonds kan je genieten van de zonsondergang op het terras met het kasteel van Ljubljana op de achtergrond. Meer info en boeken.

  1. Adora Hotel

Adora Hotel is een knus hotel gevestigd in de oude stadskern van Ljubljana en wordt gerund door een sympathieke familie. Je verblijft in een van de eenvoudig ingerichte kamers en geniet iedere ochtend van een lekker ontbijtje dat geserveerd wordt op de binnentuin. Dicht bij het hotel liggen de schilderachtige oevers van de rivier de Ljubljanica waarbij tal van eet- en drinkplaatsen zijn. Meer info en boeken.

  1. B&B Dvor Tacen

Of verblijf in de gezellige B&B Dvor Tacen die beschikt over moderne, volledig uitgeruste kamers. Verder kan je genieten van heerlijke koffie, cocktails en snacks op het terras. Vanaf hier heb je trouwens een subliem uitzicht op heuvels, tuin en de rivier. In de buurt zijn er ook tal van sportfaciliteiten. Zo kan je kanovaren op de rivier de Sava, wandelen op de berg Šmarna Gora, tennissen en golfen in de buurt. Meer info en boeken.

  1. Hostel Celica Art

Op zoek naar een budgetvriendelijk verblijf? Overnacht in het Hostel Celica Art dat ooit dienst deed als gevangenis. Het hostel beschikt over een uniek design waarin de geschiedenis wordt weergegeven. Je kan kennismaken met de andere gasten in het gezellige café, op het terras of in de tuin. Er zijn ook fietsen ter beschikking om de stad met de fiets in te gaan. Verder heeft het hostel ook zijn eigen museum, Museum of Confinement en een eigen kunstgalerij. Meer info en boeken.

  1. Gami Ex-Factory Lofts

Gami Ex-Factory Lofts is een modern ingericht loft middenin het centrum van Ljubljana. Deze accommodatie beschikt naast ruime kamers ook over een eigen sauna, een terras en een aangename tuin. Er zijn heel wat bezienswaardigheden in de buurt. Zo kan je op warme dagen een duik nemen in het Kolezija zwembadcomplex of een bezoekje brengen aan het Sloveense Nationale Drama theater en de Nationale Galerie van Slovenië. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je vakantie in Slovenië met onze reisgids!

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Slovenië? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Slovenië met heel wat beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je preview reisgids Slovenië met een gratis stadswandeling Ljubljana.

Slovenië

Gratis reisgids Slovenië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?