5 x Glampings in Bled - Bijzonder overnachten aan het Meer van Bled

Volledige reisgids kopen voor € 10

5 x Glampings in Bled - Bijzonder overnachten aan het Meer van Bled

20 april 2021 in Slovenië2 reacties

Het Meer van Bled en de omgeving ervan is natuurlijk de plek bij uitstek om te verblijven in de natuur. Heb je niet veel ervaring met kamperen of wil je toch net dat extra tikkeltje luxe tijdens je verblijf? Dan kunnen we jou enkele zeer bijzondere glampings aanraden.

Ook ideaal om met de kinderen te doen, en een must do in Slovenië! Wij hebben alvast een overzicht gemaakt van de beste glampings in de omgeving van het Meer van Bled.

Inhoud artikel

  1. Garden Village Bled (luxueus)

Garden Village Bled is gelegen op slechts 1 minuut wandelen van het Meer van Bled. Dit unieke concept werd gebouwd op een ecologische manier en bestaat uit onder meer boomhutten en luxe tenten. Om een hapje te eten kan je terecht in het restaurant waar er midden in een rivier doorstroomt. Je kan helemaal tot ontspanning komen in het zwembad met verfrissend bronwater of gebruik maken van de Finse sauna. Top vernlijf, leuk met kinderen maar wel iets duurder. Meer info en prijzen.

  1. Glamping Ribno

Glamping Ribno bestaat uit 5 boomhutten die gezellig zijn ingericht. Verder zijn er op het domein ook nog een bubbelbad en een sauna te vinden. 's Ochtens kan je genieten van een uitgebreid ontbijt in het hotel (zelfde domein). Glamping Ribno ligt op 4 km van het meer van Bled.
Wij verbleven zelf in deze glamping, elke namiddag komt men de hot tub warm stoken, zalig na een dagje wandelen om te ontspannen ! Meer info en prijzen

  1. Glamping Pibernik

Glamping Pibernik brengt glamping naar een nog veel hoger niveau. Deze hutten beschikken over een eigen badkamer en er is over het hele domein Wifi beschikbaar. In de ruime hutten zijn er ook televisies te vinden en zijn ze uitgerust met een keuken. Verder zijn er ook voorzieningen aanwezig om te barbecueën. De ideale plaats voor iemand die in de natuur wil overnachten maar niet wil inleveren op vlak van luxe. Meer info en prijzen

  1. Glamping Bizjak

Glamping Bizjak is wat verder gelegen van het Meer van Bled in Preddvor, maar is zeker de moeite waard om te overnachten. De hutten zijn gelegen in de ruime tuin van een hotel en zijn klein maar gezellig. Over het hele domein is er Wifi beschikbaar dus zo blijf je altijd verbonden. Door de nabijheid van het hotel moet je 's avonds niet ver om een hapje te gaan eten in het restaurant van het hotel. Meer info en prijzen

  1. ECO River Camp Globoko

Het ECO River Camp Globoko is gelegen op een tiental kilometer van het Meer van Bled in Radovljica. Deze camping wordt op een volledig ecologische manier onderhouden. De camping is zelfvoorzienend en alles wordt aangedreven op zonne-energie. Iets meer basic, niet echt glamping maar wel eerder camping. De tenten liggen vlak aan de rivier wat er voor zorgt dat je elke ochtend wakker wordt met een fantastisch uitzicht (en eventueel een duik erin nemen). Meer info en prijzen

  1. Mis niets tijdens je vakantie in Slovenië met onze reisgids!

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Slovenië? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Slovenië met heel wat beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je preview reisgids Slovenië met een gratis stadswandeling Ljubljana.

Slovenië

Gratis reisgids Slovenië downloaden


Geschreven door

Wouter Coppens

- 12 juli 2021 - Astrid

Een hele uitgebreide gids. Heel blij mee. Een aanrader!!! Wij hopen (covid) deze zomer de rondreis te maken. Hebben hier en daar een extra overnachting gepland. Heel veel zin in.

- 28 maart 2019 - Griet

Nog niets beslist; wel alles doorgenomen; ziet er zeer leuk uit. en zeker in een prachtige streek. wordt bij ons zeker nog vervolgd... positief dan wel te verstaan.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?