Waar overnachten in Picardië? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024)

Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Waar overnachten in Picardië? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024)

5 september 2022 in Picardië0 reacties

Tijdens je bezoek aan het charmante Picardië heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Picardië.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. B&B La Fresnaie (Geberoy)

In Villembray op 10 minuten rijden van Gerberoy, vind je B&B La Fresnaie dat aangename kamers aanbiedt. La Fresnaie serveert elke ochtend een continentaal ontbijt en een ontbijtbuffet. Daarnaast biedt de accommodatie tal van faciliteiten, zoals een spa- en wellnesscentrum met een hamam, een hot tub en een sauna. Ideaal na een dag wandelen of fietsen. Meer info en boeken.

  1. Au detour de Gournay (Gerberoy)

Het Aparthotel Au détour de Gournay ligt in Gournay-en-Bray, op zo'n 15 minuten van Gerberoy. Het aparthotel biedt accommodatie waarbij je je onmiddellijk thuisvoelt. Elk appartement heeft een volledig uitgeruste keuken, een doucheruimte, een neobal, een loungeruimte met een tv, een kamer volgens de appartementen.

Profiteer ervan om in de omgeving een gezellige wandeling of fietstocht te maken om even te ontsnappen. Meer info en boeken.

  1. La Maison du Parc Affaires et Tourisme (Crépy-en-Valois)

Het vakantiehuis La Maison du Parc Affaires et Tourisme is zeer mooi, ruim, comfortabel. Het huisje heeft een eigen tuin waar je na een dagje wandelen, kan ontspannen. De kamers zijn modern, ruim en voorzien van alle nodige faciliteiten. Je overnacht hier in een uitzonderlijke ligging tegenover een park van 21 hectare en dicht bij het stadscentrum. Ontspanning en welzijn gegarandeerd! Meer info en boeken.

  1. Chenal Hotel (Beauvais)

Het charmante Chenal Hotel, gelegen in het centrum van Beauvais biedt ruime en aangename kamers. De hotelkamers beschikken over een eigen badkamer, een flatscreen-tv en gratis WiFi. Ze zijn ingericht in de eigentijdse stijl en elke ochtend wordt er een ontbijtbuffet geserveerd in de ruime woonkamer. Meer info en boeken.

  1. Vakantiehuis Noviomagus (Noyon)

Het vakantiehuis Noviomagus ligt in de gemeente Noyon. Het vakantiehuis biedt ruime accommodatie voorzien van een ruime keuken, een flatscreen-tv, een zithoek en een badkamer met douche. Het voelt als thuiskomen dankzij de huiselijke stijl en de belangrijkste winkels zijn in de buurt gelegen. Meer info en boeken.

  1. Logis Hotel De La Basilique (Albert)

Hôtel de la Basilique ligt in het hart van Albert, aan de voet van de basiliek Notre-Dame de Brebières, en is een klein etablissement met 10 gezellige kamers . Er heerst een warme familiesfeer die je niet onverschillig laat. De kamers zijn helder, modern en comfortabel ingericht en elke ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet waardoor je de hele dag in vorm blijft. Je kan ook altijd ontbijten op de kamer of bij mooi weer buiten op het terras. Meer info en boeken.

  1. ibis Compiegne (Compiègne)

Het ibis Compiègne hotel ligt op zo'n 700 meter van de universiteit en op 10 minuten rijden van het treinstation. Als je de omgeving wil verkennen, kan je dus altijd de trein nemen! De kamers zijn modern ingericht en voorzien van alle nodige faciliteiten. Dagelijks wordt een ontbijtbuffet verzorgd met zoete en hartige gerechten, zoals eieren, fruitsalade, yoghurt en vruchtensappen. Ook worden ter plaatse zelf gebakken zoete deegwaren en verse Franse madeleines aangeboden, evenals een warme drank en een stuk fruit om mee te nemen. Heerlijk! Meer info en boeken.

  1. Aiden by Best Western T'aim Hotel Compiègne (Compiègne)

Tussen rivier en bos in Margny-lès-Compiègne, vind je het Aiden by Best Western T'aim Hotel. Een modern viersterrenhotel dat ruime kamers uitgerust met een zithoek, een satelliet-tv en een eigen badkamer met een haardroger en een douche. En 's morgens biedt het hotel een continentaal ontbijt of een ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Ginkgo Maison d'hôtes (Amiens)

Ginkgo Maison d'hôtes ligt in Amiens en biedt ruime accommodatie aan. Het pension beschikt over een gemeenschappelijke lounge en een gezellige tuin met uitzicht op de stad. De accommodatie beschikt over familiekamers en een eigen terras. Elke ochtend kan je ook genieten van een continentaal ontbijt waar je je dag goed kan beginnen. Meer info en boeken.

  1. Hôtel Marotte (Amiens)

In het stadscentrum van Amiens, vind je het charmante Hotel Marotte. Het hotel is gevestigd in een traditioneel gebouw uit de 19e eeuw en biedt kamers in twee gebouwen in verschillende stijlen: designer en verfijnde suites in de moderne aanbouw, of eigentijdse kamers in het oorspronkelijke gebouw. In de suites kan je heerlijk ontspannen door gebruik te maken van de wellnessruimtes die ter beschikking staan. Daarnaast biedt het vijfsterrenhotel ook een elegant theesalon en een champagne- en wijnbar. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je rondreis door Noord-Frankrijk met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je rondreis door Noord-Frankrijk? Wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Noord-Frankrijk met een volledige uitgestippelde rondreis langs alle belangrijke bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download hier je gratis preview reisgids Noord-Frankrijk.

Noord-Frankrijk

Gratis preview reisgids downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?