Waar overnachten in Ohrid? 10 x hotels en pensions van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Ohrid? 10 x hotels en pensions van goedkoop tot luxe

28 december 2023 in Noord-Macedonië1 reactie

Tijdens je vakantie aan het meer van Ohrid je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Ohrid.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Tino Hotel & SPA

Tino Hotel & SPA is een 4*hotel dat uit kijkt uit over het prachtige meer. Het hotel biedt comfortabele accommodatie voorzien van alle comfort en luxe. Als gast kan je gebruikmaken van het spacentrum dat bestaat uit een hot tub, een sauna en een thermaal bad. Nadien kan je genieten van een authentieke Italiaanse en andere internationale gerechten in het restaurant. Wil je graag de omgeving verkennen? Dan kan je bij het hotel ook auto's en fietsen huren. Meer info en boeken.

  1. Blue Lake Apartments

De appartementen van Blue Lake Apartments liggen in het centrum van Ohrid. Het biedt ruime, moderne accommodatie met gratis WiFi en airconditioning. Ieder appartement is voorzien van een gezellige woonkamer met moderne meubels, een volledig uitgeruste keuken en een eigen patio of balkon. Meer info en boeken.

  1. Hotel Bellevue - Metropol Lake Resort

Het Hotel Bellevue-Metropol Lake Resort heeft een prachtige ligging aan de oever van het meer van Ohrid. Het complex bestaat uit drie verschillende hotels. Ieder hotel biedt ruime kamers met een mix van natuurlijke materialen en elegantie. Verder beschikt het hotel over 2 zwembaden en een 500 meter lang privéstrand.

Daarnaast beschikt het complex over 5 basketbalvelden, 3 volleybalvelden, 2 voetbalvelden en 2 beachvolleybalvelden. Vervelen zal je hier dus zeker niet! Meer info en boeken.

  1. Villa Forest Paradise

Villa Forest Paradise zal je meteen in het oog schieten dankzij haar opvallende gevels. De villa is voorzien van een gezellig ingerichte woonkamer, een uitgeruste keuken en ruime slaapkamers. De grootste troef van dit vakantiehuisje is echt het prachtige uitzicht over het meer. 's Avonds geniet je hier tijdens een barbecue van adembenemende zonsondergangen en in de ochtend is het heerlijk wakker worden met een vers ontbijtje en zicht op de schilderachtige omgeving. Verder biedt de accommodatie ook gratis privéparkeergelegenheid. Meer info en boeken.

  1. Vila Bisera

Vila Bisera ligt in de rustige wijk Lagadin bij Ohrid. De ruime villa wordt omgeven door een prachtige tuin met bloemen en biedt moderne accommodatie. Verder biedt de villa ook twee seizoensgebonden buitenzwembaden en ligt het op wandelafstand van het meer. Meer info en boeken.

  1. Villa Darki

Villa Darki ligt op 700 meter verwijderd van de haven van Ohrid en biedt moderne accommodatie met een gezellig terras. Er zijn ook familiekamers ter beschikking, waardoor deze accommodatie ook geschikt is voor gezinnen met kinderen. Vanop het terras geniet je van het zicht over de omgeving van Ohrid. Verder kan je bij het pension ook gratis parkeren op de privéparkeergelegenheid. Meer info en boeken.

  1. Inex Olgica Hotel & SPA

Eerder op zoek naar een luxe verblijfplaats? Dan is het Inex Olgica Hotel & SPA misschien wel iets voor jou. Het Inex Olgica Hotel & SPA is uniek gelegen aan de oever van het meer van Ohrid en je overnacht in een van de elegant ingerichte kamers waarvan sommigen uitzicht uitkijken op het prachtige meer.

Als gast van het hotel kan je gebruik maken van de gratis toegang tot het zwembad en spafaciliteiten (sauna en stoombad) en de gratis privéparkeergelegenheid. Tevens organiseert het sfeervolle hotel in de zomermaanden ook boottochtjes over het meer en naar het centrum. Meer info en boeken.

De leukste verblijven in Noord-Macedonië?
Op zoek naar een aangenaam verblijf voor je vakantie of rondreis door Noord-Macedonië? Boek een overnachting in een hotel, ga gezellig kamperen, of verblijf in een vakantiehuis op een vakantiepark. Of wat dacht je van een camper huren zodat je zelf kan rond trekken? Hieronder vind je alvast onze aanbevelingen.

GoBoonyHuur een camper en verken Noord-Macedonië
BookingBoek je hotel bij BOOKING.com
TUITUI vakanties in Noord-Macedonië
CorendonCorendon vakanties in Noord-Macedonië
Vermijd roaming → Koop je eSIM online

  1. Mr.I Boutique Hotel & Bar

Het 4* Mr.I Boutique Hotel & Bar biedt 8 comfortabele luxe appartementen waarvan vier uitzicht bieden op het prachtige meer van Ohrid. Iedere kamer is uniek en vernoemd naar een beroemde acteur. Zo kan je er onder andere voor kiezen om te overnachten in de Marilyn Monroe, Johnny Depp of James Bond kamer. Het sfeervolle boetiekhotel biedt iedere ochtend een heerlijk à-la-carteontbijt. Meer info en boeken.

  1. Hotel Aleksandrija

Het 4* Hotel Aleksandrija is gelegen aan de oever van het schilderachtige meer van Ohrid en biedt elegant ingerichte kamers met een scala aan faciliteiten voor een aangenaam verblijf. De smaakvol ingerichte kamers en suites zorgen voor een rustige nacht.

Alvorens je de stad gaat verkennen kan je eerst nog genieten van een heerlijk gratis ontbijt in het hotel. Het vriendelijke personeel staat ook altijd ter beschikking om alle vragen te beantwoorden en tips te geven voor een onvergetelijk verblijf aan het meer van Ohrid. Meer info en boeken.

  1. Villa Varosh

Villa Varosh biedt moderne appartementen met uitzicht op de stad. De appartementen zijn voorzien van een eigentijdse en elegante uitstraling en beschikken over een sfeervolle woonkamer, een uitgeruste keuken en een gezellig terras met zicht op het meer van Ohrid en omgeving. Wil je graag de omgeving beter leren kennen? Dan kan je altijd gebruik maken van de huurfietsen bij het appartement. Meer info en boeken.

  1. Mis niets in Noord-Macedonië met onze reigsids

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Noord-Macedonië? Dan is er goed nieuws, wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Noord-Macedonië met een volledige uitgestippelde rondreis Noord-Macedonië, en meer dan 79 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Noord-Macedonië.

Noord-Macedonië

Gratis reisgids Noord-Macedonië downloaden


Geschreven door

Yenthe Elsen

- 15 februari 2024 - Joke

Heb genoten van de site

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?