Reacties op Wandeling in het Thorpark - Waterschei, Genk: Nationaal Park Hoge Kempen"

8 ervaringen

- 26 januari 2022 - julien Dierck

Goed overzicht van de mogelijkheden voor verblijf en bezoek.

- 14 januari 2022 - Jos Swinnen

Al de wandeling zijn toppers op super lokaties. Wandelen in deze gebieden is een droom. Telkens anders maar aangenaam verrassend. Neer dan toppers.👍👍. Vijfsterren wandelingen met de gepaste uitleg bij. Jos

- 12 januari 2022 - Luc Meert

Zeer veel bruikbare info zowel over de omgeving als de routes. Ook de persoonlijke tips van mindere en betere ideeën over een route zijn handig. Wij hebben op basis van jullie info een mooie trip gemaakt door de champagne streek. Wij hebben ook veel bijgeleerd over het fenomeen "champagne". Bijkomende tip voor de champagne streek: de organisatie(s) die begeleide fietstrips door de wijngaarden organiseren.

- 12 januari 2022 - Van den brande Marylou

Bijzonder knap en heel veel goede tips. Mooi uitgewerkt. Heb er al 1 wandeling uit gedaan en zal de volgende maanden er nog meer maken want zo leer je heel wat over de natuur op die verschillende plekken. Bedankt voor al die mooie wandelingen.

- 11 januari 2022 - Marc Franken

Geen opmerkingen wegens zeer tevreden!

- 11 januari 2022 - Jaak

Heel mooie wandeling

- 11 januari 2022 - Andre Kempen

Interessante reisgids

- 11 januari 2022 - Patrick Vansomeren

Stap door de toegangspoort, kom tot rust en beleef een symbiose van de unieke natuuromgeving van het Park Hoge Kempen met het Unesco werelderfgoed van het rijke Limburgse mijnverleden!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?