10 x waar overnachten in Reykjavik (2024)? Van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

10 x waar overnachten in Reykjavik (2024)? Van goedkoop tot luxe

18 januari 2023 in IJsland0 reacties

Onze favoriete verblijven en hotels om te overnachten in Reykjavik

Tijdens je bezoek aan Reykjavik heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Reykjavik!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Beste hotels in het centrum van Reykjavik

  • Canopy by Hilton Reykjavik City Centre, een moderne elegante accommodatie op wandelafstand van de winkelstraat. De kamers zijn ingericht in een minimalistische IJslandse stijl en zijn voorzien van alle comfort. Het hotel verzorgt elke ochtend een heerlijk ontbijtbuffetje en je kan lokaal geïnspireerde menu's proeven in het restaurant van het hotel. Meer info en boeken.
  • Het Sandhotel is gelegen aan de hoofdstraat Laugavegur in het centrum van de stad. Het boetiekhotel beschikt over moderne kamers, een heerlijk ontbijt, een terras en mooi uitzicht op de stad. Meer info en boeken.
  • Eyja Guldsmeden Hotel ligt naast plein Hlemmur, vlak bij Laugavegur en biedt ruime, moderne kamers ingericht met oog voor detail. Alle kamers zijn uitgerust met een hemelbed en beschikken over biologische toiletproducten. Verder beschikt het hotel over huurfietsen, een fitnesscentrum en een mooi uitzicht op de tafelberg Esja. Meer info en boeken.
  1. Lowbudget hotels in Reykjavik

  • Loft - HI Hostel ligt op slechts een steenworp afstand van winkelstraat Laugavegur. Dit eco-hostel biedt privékamers (met eigen badkamer), een lounge, een gezellige bar en een dakterras vanwaar je zicht hebt over de stad. Daarnaast helpt het personeel graag bij het geven van tips over lokale eetgelegenheden en het boeken van excursies en rondleidingen. Meer info en boeken.
  • Het Kex Hostel bevindt zich in het stadscentrum en biedt zowel privékamers als slaapzalen. Tijdens je verblijf kan je genieten van een heerlijk ontbijtbuffet, en kan je zelf je lunch of diner klaarmaken in de gemeenschappelijke keuken. Verder is er een gezellige bar en een gratis opbergruimte voor bagages. Meer info en boeken.
  1. Hotels met parking in Reykjavik

  • Skuggi Hotel by Keahotels ligt midden in het centrum van Reykjavik en heeft een moderne uitstraling. De kamers zijn ruim, proper en voorzien van een luxe uitstraling. In de ochtend kan je genieten van een ruim ontbijtbuffet. Het hotel beschikt over gratis ondergrondse parkeergelegenheid. Meer info en boeken.
  • City view, bright & cozy - Free parking biedt accommodatie met een balkon en uitzicht op de bergen. De appartementen zijn voorzien van een ruime woonkamer, slaapkamer, een volledig uitgeruste keuken en als kers op de taart: panoramisch uitzicht op de stad en de zee. Er is gratis 24/7 parkeergelegenheid net naast het gebouw. Meer info en boeken.
  1. Luxe verblijven in Reykjavik

  • Het luxe Black Pearl Apartment Hotel bevindt zich in het centrum van Reykjavik, op wandelafstand van de oude haven. Iedere kamer beschikt over gratis WiFi, moderne meubels, een iPad en een balkon met uitzicht op de stad. Je kan er ook voor kiezen om te overnachten in een van de ruime suites of appartementen. Verder kan je 's ochtends genieten van een lekker ontbijtje alvorens je de stad in trekt. Meer info en boeken.
  • Tower Suites Reykjavík biedt stijlvolle penthouse suites op de 20ste verdieping van een moderne glazen toren midden in het centrum. Word 's ochtends wakker met een heerlijk kopje koffie en een panoramisch uitzicht op de stad of de zee. Op de begane grond van het hotel bevinden zich enkele restaurants en bars maar ook in de buurt kan je terecht voor een gezellige avond. Meer info en boeken.
  1. Beste accommodaties om het noorderlicht te spotten

  • Reykjavik Domes is de gedroomde plaats om bijzonder te overnachten met zicht op het noorderlicht. Je verblijft in een bijzondere tent, voorzien van alle comfort zoals gratis wifi, TV en een volledig uitgeruste keuken, zodat je uw eigen maaltijden kan bereiden. De accommodatie ligt op zo'n 10 km van het centrum van Reykjavik. Meer info en boeken.
  1. Mis niets tijdens jouw verblijf op IJsland met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in IJsland? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids IJsland met 99 bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten) en een uitgestippelde rondreis. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids IJsland.

IJsland

Gratis reisgids IJsland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?