Reacties op 13 x Bezienswaardigheden Doornik (Tournai): wat zeker zien en doen? Tips + reisgids"

80 ervaringen

- 1 maart 2024 - Valgaerts-Schuer

Wij hebben, naast een zeer regenachtig bezoek van 3 dagen, ook maar vooral kunnen genieten van een zeer mooi en interessant verblijf. Vanuit het supermooie Toeristenbureau vonden wij in deze mooie maar ook een zeer propere stad met vele bezienswaardigheden die heel dicht gegroepeerd waren.

- 1 maart 2024 - Kristine Van Daele

Prachtige brochure! Wat ik een beetje mis of misschien niet goed doorgelezen ... waar kan ik een Nederlands gids contacteren? Toch bedankt voor deze uitgebreid informatie . met vriendelijke groeten Kristine

- 24 september 2023 - Guido Mariman

Wij hebben echt genoten van onze uitstap naar Doornik!!! echt een aanrader!!!

- 21 september 2023 - christophe peeters

De stadswandeling is ideaal om de mooi(st)e plekjes van Tournai te ontdekken. Wij aten het lekkere gebakje ' Le Clovis' bij Quenoy. De OLV kathedraal is zeker een bezoekje waard net als het museum voor schone kunsten. De 'Opera' op de gezellige markt serveert lekkere gerechten. De wandeling langs de Schelde naar le Pont des Trous is heel mooi. Wij waren toevallig in Doornik de tweede zondag van september als de Grote Processie door de straten van Doornik trok. Zeker een aanrader. Zowel het Belfort, de Sint-Kwintenskerk, het stadspark als het Fort Rouge zijn een foto waard. Verder zijn er musea in overvloed. Twee dagen zijn perfect om de historische stad te ontdekken.

- 13 september 2023 - Anne

Zeer tevreden, stadsplan ook duidelijk. Een aanrader.

- 2 september 2023 - Foulon Ann

Mooie uitstap gehad in Doornik. Jullie hebben een straat met onze familienaam en ik heb de wandeling gemaakt met 2 familieleden! De Foulons straat! Mooie bezienswaardigheden, proper! We komen zeker nog eens terug!

- 2 augustus 2023 - pierre vander stichele

zeer goed. Ik heb er een aangepaste wandeling uitgehaald voor minder validen. Jammer dat de openingsuren van bepaalde gebouwen er niet op staan zodat de bezoekers niet voor een gesloten deur. Ik denk hierbij aan de kerken Saint Jacques en Saint Brice die blijkbaar op zondag voormiddag niet open zijn. Voor de rest ben ik zeer tevreden. Pierre Vander Stichele

- 2 augustus 2023 - Tegenbos

Absoluut tevreden over de stadsgids Doornik! Duidelijk, overzichtelijk! Doornik verrastte en de bevolking super sympathiek. BEDANKT

- 24 juli 2023 - WALTER VAN DAM

Zeer voortreffelijke duidelijke reisgids met uitstekende tips kwam goed van pas bij mijn bezoek van Doornik op 18/07/23!

- 17 mei 2023 - Fabienne Moermans

Kathedraal en schatkamer zeker de moeite alsook de andere kerken. Stadswandeling via kantoor voor toerisme gedaan, leuk. Ook het gratis info filmpje over de geschiedenis van Doornik is interessant. Minpunt: de uitleg in de schatkamer is eentalig, frans! Doornik is de moeite waard om te bezoeken.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?