Waar overnachten in Aalborg? 10 x hotels & B&B's van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Aalborg? 10 x hotels & B&B's van goedkoop tot luxe

7 september 2022 in Denemarken0 reacties

Tijdens je bezoek aan Aalborg heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Aalborg. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Kompas Hotel Aalborg

Kompas Hotel Aalborg heeft een centrale ligging in het hart van Aalborg in de buurt van Nordkraft en het havenfort van Aalborg. De ruime kamers kregen een moderne inrichting en als gast van het hotel heb je gratis toegang tot de sauna van het hotel en het fitnesscentrum naast het hotel. Meerinfo en boeken.

  1. Boheme Retreat

Overnacht je liever in een appartement? Boheme Retreat op wandelafstand van het centrum biedt moderne appartementen voorzien van 3 slaapkamers, een keuken met vaatwasser, een gezellige zithoek en een badkamer met douche. Meer info en boeken.

  1. Slotshotellet Aalborg

Of verblijf in het Slotshotellet Aalborg. Deze accommodatie is gelegen aan de Limfjord en biedt lichte kamers met een moderne inrichting en luxueuze bedden. De meeste kamers bieden ook uitzicht over de fjord of de stad.

Iedere dag wordt er een ontbijtbuffet geserveerd met zowel koude als warme gerechtjes. Wil je graag wat stoom afblazen? Dan kan je je altijd even terugtrekken in de fitnessruimte waar je gratis toegang tot hebt. Meer info en boeken.

  1. Cabinn Aalborg

Cabinn Aalborg ligt op slechts 5 minuten wandelen van de binnenstad van Aalborg. Dit hotel is ideaal als je op zoek bent naar een betaalbare accommodatie middenin het stadscentrum. De kamers zijn modern en praktisch ingericht en beschikken over een flatscreen-tv en een eigen badkamer met douche. Er is een 24-uursreceptie waar je eventueel terecht kan voor broodjes, snacks en drankjes. Meer info en boeken.

  1. Helnan Phønix Hotel

Het Helnan Phønix Hotel is gevestigd in een stijlvol 18e-eeuws gebouw nabij de grote winkelstraat van Aalborg. Het hotel biedt ouderwetse charme gecombineerd met moderne faciliteiten. De kamers hebben een klassieke inrichting en zijn voorzien van alle luxe en comfort.

Nog even wat energie kwijt? Dan kan je terecht in het fitnesscentrum van het hotel. Voor wie nog even de bloemetjes wilt buiten zetten, het nachtleven en de restaurants bevinden zich op slechts 3 minuten wandelen van het hotel. Meer info en boeken.

  1. Hotel Jomfru Ane

Hotel Jomfru Ane bevindt zich aan het voetgangersgebied Jomfru Ane Gade in het centrum van Aalborg. Het hotel biedt ruime kamers met voldoende lichtinval, moderne faciliteiten en ’s ochtends geniet je van een heerlijk ontbijt alvorens je de stad in trekt. Meer info en boeken.

  1. Radisson Blu Limfjord Hotel

Het Radisson Blu Limfjord Hotel is een modern hotel buiten het centrum van Aalborg en op slechts 6 km verwijderd van de luchthaven van Aalborg. Het hotel biedt moderne kamers waarvan sommige uitzicht bieden op het stadscentrum en de Limfjord. Als gast van het hotel heb je ook toegang tot de sauna en het eigen casino. In Brasserie Pascal kan je terecht voor lekkere klassieke Franse gerechten. Meer info en boeken.

  1. Pier 5 Hotel

Pier 5 Hotel ligt op wandelafstand van het Aarborghus en biedt snelle check-in service. Deze moderne accommodatie biedt zowel standaard kamers als familiekamers en een gezellig terras. In de omgeving kan je mooie fietstochten maken je hebt er de mogelijkheid om een auto te huren als je de omgeving beter willen verkennen. Meer info en boeken.

  1. Comwell Hvide Hus Aalborg

Het 4* hotel Comwell Hvide Hus Aalborg ligt in de buurt van een van de grootste parken van de stad, het Kildeparken. Het hotel biedt moderne kamers met een balkon en uitzicht op het park of de stad, toegang tot de fitnessruimte en een gezellig restaurant waar je à la carte kan eten. In de zomer kan je nog wat nagenieten en ontspannen met een drankje op het terras. Meer info en boeken.

  1. aday - Apartment suite 4 Aalborg Center

Aday - Apartment suite 4 Aalborg Center ligt in het stadscentrum van Aalborg. Je overnacht in modern ingerichte studio voorzien van een gezellige zithoek, een eetkamer en een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser. 's Avonds kruip je lekker dicht bij elkaar in de zetel en kijk je samen een film op de smart TV met HBO of Netflix. Na een heerlijke nachtrust geniet je van een lekker ontbijtje klaar met zicht op de stad en omgeving. Meer info en boeken.

  1. Download je gratis rondreis met de auto door Denemarken

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Denemarken? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze digitale reisgids Denemarken met een uitgewerkte rondreis van 14 dagen met daarbij ook 3 uitgeschreven stadswandelingen (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Denemarken.

Denemarken

Gratis reisgids Denemarken downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?