Waar overnachten in Bordeaux? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024)

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Bordeaux? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024)

25 oktober 2022 in Bordeaux0 reacties

Tijdens je bezoek aan de charmante stad Bordeaux heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Bordeaux!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Eklo Bordeaux Centre Bastide

Midden in het centrum van de prachtige stad Bordeaux, gelegen in de eco-wijk Bastide Niel, ligt het budgethotel Eklo Hotels Bordeaux Centre Bastide. Met het innovatieve concept tussen het hotel en het hostel kan je kiezen welk soort accommodatie je zelf wenst: een privékamer, familiekamer, slaapzaal en zelfs studio's en appartementen. Een lage prijs maar een even hoog niveau van comfort en kwaliteit! Meer info en boeken.

  1. B&B La Maison Odeia Bordeaux Centre

Maison Odeia is een pension dat de authentieke en vertrouwelijke charme van een Bordeaux-gebouw combineert met het comfort van een verfijnd hotel. De uitbaters van de B&B doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Je kan hen gerust vragen naar goede adresjes.

Op deze exclusieve plek in het centrum van Bordeaux voelt u zich direct thuis. Maison Odeia, biedt een echte oase van rust in het hart van de stad, heeft een groot terras met hot tub waar je kan ontspannen op zonnige dagen. Het continentale ontbijt wordt geserveerd in de woonkamer, waar je ook op elk moment van de dag kan ontspannen bij de open haard of de wijnkelder. Meer info en boeken.

  1. B&B Au Coeur de Bordeaux

Deze B&B is gevestigd in een 19e-eeuws gebouw naast het stadhuis in het centrum van Bordeaux. Het Au Coeur de Bordeaux - Chambres d'hôtes biedt stijlvolle kamers en zijn ingericht met antiek meubilair. Sommige kamers van deze bed & breakfast hebben ook een balkon waar je even kan genieten van de omgeving. s' Ochtends kan je genieten van een uitgebreid, huisgemaakt ontbijt en 's avonds kan je de heerlijke beroemde wijnen uit Bordeaux proeven met bijpassende hapjes. Meer info en boeken.

  1. B&B Chambres à Bord'O

Chambres à Bord'O is een B&B in de wijk Bastide in Bordeaux, op 15 minuutjes wandelen van de oever van de rivier de Garonne en op 10 minuutjes met de tram van het historische centrum. De Bed & Breakfast is gevestigd in een typisch huis voor Bordeaux: een moderne, maar toch klassieke inrichting. De kamers hebben elk hun eigen sfeer en zijn ingericht naar alle comfort. Het ontbijt wordt naar wens geserveerd in de eetkamer of op het terras en er wordt een selectie van verse producten aangeboden! Meer info en boeken.

  1. Aparthotel Aparthotel Adagio Bordeaux Centre Gambetta

Het Aparthotel Adagio Bordeaux Gambetta ligt in het hart van Bordeaux, op zo'n 200 meter van de tramhalte Gambetta. Zo kan je de omgeving gemakkelijk verkennen! De kamers zijn zeer ruime en bieden alle comfort. Geen zin om op restaurant te gaan? Dan kan je zelf iets klaarmaken in de eigen kitchenette! Na een dagje stevig wandelen kan je ook even ontspannen in de sauna en gebruikmaken van het fitnesscentrum. Meer info en boeken.

  1. Hôtel Majestic

In de verfijnde omgeving, gevestigd in een 18e-eeuws gebouw biedt dit charmante Hotel Majestic kamers en appartementen met een elegante inrichting en zijn voorzien van airconditioning en een flatscreen-tv. De eigen badkamer is uitgerust met gratis toiletartikelen en een föhn. 's Ochtends kan je in het comfort van uw eigen kamer genieten van een heerlijk ontbijt. Of er zijn ook diverse bars en restaurants in de buurt.

Door de ligging van Hôtel's Majestic is dit een uitstekende uitvalsbasis om Bordeaux te ontdekken, alsook de regio, met St Emilion en Margaux op minder dan 1 uur rijden. Meer info en boeken.

  1. Hotel Konti Bordeaux by HappyCulture

In een prachtig voormalig herenhuis uit de 18e eeuw, vind je het Hotel Konti van HappyCulture Collection. In 1912 was deze dit de ontmoetingsplaats voor het volk na de theaters. De volumes en de neoklassieke gevel getuigen van deze gouden eeuw, in wiens voetsporen de decorateur Oscar Lucien wandelt.

Er zijn twee unieke Konti Suites gecreëerd: De Suite SKY met een groot terras waar je over de hele stad kunt kijken en de Suite Montesquiet, een gezellig nest met een adembenemend uitzicht op de prachtige neoklassieke architectuur van de Gouden Driehoek en het historische Franse theater. Meer info en boeken.

  1. Pension La Course

Pension La Course, is een uniek hotel in het hart van Bordeaux. Een paar dagen verblijven in de stad tussen de wijngaarden, in volledige privacy! Elke kamer is ingericht naar zijn eigen charme en 's morgens kan je de dag niet beter beginnen met de ultieme verwennerij van het heerlijke ontbijt! Graag even tot rust komen? Dat kan ook altijd op het gezellige terras en zwembad! Meer info en boeken.

  1. Les Séraphines Chambres d'hôtes

Les Séraphines ligt in het centrum van de wijk Mériadeck, dicht bij het historische centrum van Bordeaux. Dit huis geeft de charme van Bordeaux weer. Het doel was dan ook om een warme sfeer te creëren die het verleden en het heden verbindt met gele stenen en parketvloeren, met een elegant ‘neo-chic’ decor.

Meubels en uitrusting van deze generatie (airconditioning, breedband met hoge snelheid, LED-schermen, enz.). Hier heb je alles binnen handbereik om je batterijen terug even op te laden. Meer info en boeken.

  1. Student Factory Bordeaux

Ontdek de stad Bordeaux door te verblijven in de Student Factory, de nieuwe generatie studentenresidentie met speciale appartementen die geschikt zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Je geniet van gedeelde ruimtes die zijn ingericht in een industriële stijl "New York loft spirit". In de gedeelde ruimtes vind je: coworking, ontspanning, catering, gemeubileerd gemeenschappelijk terras, een Starbucks-koffiehoek en een wasserette.

De appartementen zijn geluiddicht, hebben een eigen badkamer met douche en een balkon of terras. Meer info en boeken.

  1. Ontdek Bordeaux met onze stadswandeling

Download onze gratis wandeling door Bordeaux die je langs de mooiste plekjes van de stad Bordeaux brengt. Kom alles te weten over de Bordeaux wijnen, en zie de meest merkwaardige bezienswaardigheden van de stad. Nog meer zien van Zuidwest-Frankrijk? Koop onze volledige reisgids Zuidwest-Frankrijk en mis niets van deze bijzondere regio.

Gironde en Zuidwest-Frankrijk

Gratis wandeling Bordeaux downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?