10 x verblijven in Zuidwest-Frankrijk 2024: Overnachten in unieke accommodaties

Volledige reisgids kopen voor € 10

10 x verblijven in Zuidwest-Frankrijk 2024: Overnachten in unieke accommodaties

5 mei 2021 in Frankrijk0 reacties

Tijdens je bezoek aan Zuidwest-Frankrijk heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Zuidwest-Frankrijk.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. La Maison d'Estournel

Nog op zoek naar een aangenaam verblijf voor je bezoek aan Saint-Estèphe? Overnacht in La Maison d'Estournel! Dit hotel gevestigd in een landhuis biedt kamers die uitkijken op de imposante plataan op de binnenplaats. Verder zijn de kamers stijlvol ingericht en voorzien van al het nodig comfort. Geniet na het verkennen van de omgeving van een heerlijk diner in het restaurant met een aangenaam wijntje. Of je kan ook altijd wijn proeven in de wijnkelder van het hotel. Meer info en boeken.

  1. Auberge de la Commanderie

Het hoeft natuurlijk niet altijd duur en chique te zijn. Dit tweesterrenhotel biedt namelijk evenveel comfort. Auberge de la Commanderie is gevestigd in een voormalig tempeliershuis, in het hart van deze middeleeuwse stad Saint-Emilion. Overnachten doe je in moderne kamers die sinds 2017 volledig gerenoveerd zijn. Verder heb je ook nog een prachtig uitzicht op de stad en de wijngaarden. Het hotel ligt op slechts 9 km afstand van Libourne. Meer info en boeken.

  1. B&B Au Coeur de Bordeaux

Deze B&B is gevestigd in een 19e-eeuws gebouw naast het stadhuis in het centrum van Bordeaux. Het Au Coeur de Bordeaux - Chambres d'hôtes biedt stijlvolle kamers en zijn ingericht met antiek meubilair. Sommige kamers van deze bed & breakfast hebben ook een balkon waar je even kan genieten van de omgeving. s' Ochtends kan je genieten van een uitgebreid, huisgemaakt ontbijt en 's avonds kan je de heerlijke beroemde wijnen uit Bordeaux proeven met bijpassende hapjes. Meer info en boeken.

  1. Hotel Cote Basque

Op een uitzonderlijke locatie, in het centrum van Bayonne in de historische wijk Saint Esprit, bevindt zich Hotel Cote Basque. Verblijf in een van de comfortabele kamers ingericht met mooie eigentijdse accenten en moderne faciliteiten. En om de dag goed te beginnen, kan je genieten van een gastronomisch ontbijt geserveerd in buffetvorm. Meer info en boeken.

  1. Hotel Edouard VII

Hotel Edouard VII ligt op wandelafstand van de stranden van Biarritz, en is gevestigd in een 19e-eeuws pand, dat de charme van gisteren en het comfort van vandaag combineert. Deze unieke villa heeft een rijke historie. Het was ooit het huis van de burgemeester van Biarritz. Napoleon III gebruikte de accommodatie voor medische zorg wanneer hij de regio bezocht. De ruime kamers van dit hotel zijn voorzien van een verfijnde en elegante inrichting. Meer info en boeken.

  1. Hôtel Les Hortensias du Lac

Het Hortensias du Lac ligt aan de oevers van het meer Hossegor en op slechts 400 m van de prachtige surfstranden en zandduinen van de Atlantische Oceaan. Een heerlijke omgeving dus! Daarnaast biedt deze luxe accommodatie, ontworpen voor ultiem comfort, moderne kamers die elegant zijn ingericht. 's Ochtends begin je de dag met een heerlijk ontbijtbuffet en ontspannen in het prachtig verwarmde buitenzwembad en een spa. Meer info en boeken.

  1. Hotel de Silhouette

Hôtel de Silhouette ligt in het centrum van Biarritz, op slechts 300 meter van de stranden. Je kan hier verblijven in comfortabele kamers met art deco en oosterse decoratie en 's avonds kan je heerlijk dineren in de Silhouette-tuin waar je tevens ook de tijd kan nemen om je batterijen terug op te laden en je te laten wiegen door de geuren van de zee en het gezang van vogels. Bovendien kan je in de zomer genieten van de "Aperos Jazz" -avonden. Meer info en boeken.

  1. Hôtel & Spa Villa Seren

Ook een verblijf in Hôtel & Spa Villa Seren is aangeraden tijdens je bezoek aan Zuidwest-Frankrijk! Hôtel & Spa Villa Seren ligt in Hossegor en biedt een prachtig uitzicht op het meer van Hossegor. Je verblijft in ruime kamers voorzien van alle nodige comfort. En je kan de dag beginnen met een continentaal ontbijt je en daarna een fiets huren bij de receptie om de omgeving te verkennen.

's Avonds kan je dan weer tot rust komen aan de bar, op het terras of voor de open haard en genieten van een tapas en een heerlijk drankje en andere zoete geneugten. Meer info en boeken.

  1. Concept Appart St Emilion

Of verblijf in de appartementen van Concept Appart St Emilion in het centrum van Saint-Emilion. Elk appartement is volledig uitgerust met een keuken, een eethoek, een oven, een koelkast, een Nespresso-apparaat, een waterkoker en een kookplaat. En 's avonds kan je van een goed boek genieten bij zonsondergang vanop je eigen terras. Meer info en boeken.

  1. Côté Sable

Côté Sable ligt vlak bij het strand in het hart van Cap Ferret en kijkt uit op de baai van Arcachon. Het met hout beklede huis, typerend voor de baai van Arcachon, biedt een eigentijdse versie van de traditionele oesterkwekershutten van het schiereiland. Dit 4-sterrenhotel aan zee beschikt over ruime kamers die rust uitstralen met elk een unieke inrichting met balkon, terras of kleine privétuin.

Kom volledig tot ontspanning aan de open haard of in de Clarins Spa met hamam, balneotherapie en massages. Maak je bezoek aan Zuidwest-Frankrijk compleet door te verblijven in dit hotel. Meer info en boeken.

  1. Mis niets met onze reisgids Zuidwest-Frankrijk

Herkenbaar: Bij je bezoek aan Zuidwest-Frankrijk wil je zeker zijn dat je niets mist tijdens je bezoek? Koop onze volledige reisgids Zuidwest-Frankrijk. Liever eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Gironde en Zuidwest-Frankrijk om reeds in de stemming te komen en ga op pad!

Gironde en Zuidwest-Frankrijk

Gratis reisgids Zuidwest-Frankrijk downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?