Waar overnachten in De Panne? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in De Panne? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

17 maart 2023 in Belgische kust0 reacties

Tijdens je bezoek aan De Panne heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in De Panne!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Maison Clos

Verblijf je liever in een vakantiehuis in De Panne? Dat kan ook! We raden je een verblijf aan in Maison Clos, een sfeervol en gezellig huisje wat verder van het strand van De Panne. Niet enkel de ligging is een pluspunt, maar ook de smaakvolle renovatie en inrichting. De woning werd volledig gerenoveerd met oog voor gezelligheid en comfort.

Daarnaast is er een privé terras met barbecue waarvan je gebruik kan maken bij mooi weer. De woning is bovendien ook gelegen naast een restaurant waar je heerlijk kan dineren. Kortom: een aanrader voor de perfecte gezinsvakantie! Meer info en boeken.

  1. App De Panne 1 (De Panne)

Toch liever overnachten in een eigen appartementje? De appartementen van App De Panne zijn een aanrader! De appartementen zijn ruim en voorzien van alle moderne faciliteiten die je maar kan wensen.

Alle winkels, restaurants en gezellige bars zijn op wandelafstand van het appartement. Ook het strand ligt 50 meter verder. En Plopsaland, waar altijd iets te beleven valt, ligt op 2,8 km en is te bereiken met de tram die op 100 meter van het appartement stopt. Meer info en boeken.

  1. Seagull Vakantiehuis

Gezellige Villa Seagull ligt op 200m van de brede zandstranden. Het huis werd volledig gerenoveerd en design ingericht. Vrijwel elke slaapkamer beschikt over een eigen badkamer en de woonkamer werd heel cosy ingericht. De keuken is voorzien van alle apparatuur om zelf maaltijden te bereiden. Het beschutte terras met luxe tuinmeubilair ligt bijna de hele dag in de zon. Je kan hier dus heerlijk ontbijten en nog tot laat in de avond buiten zitten. Meer info en boeken.

  1. Hotel Royal (De Panne)

Gevestigd in een historisch gebouw, op 50 meter van de zandstranden van de Noordzee, vind je het 4-sterren Royal Hotel. Je verblijft in één van de moderne of klassieke kamers die voorzien zijn van alle comfort en luxe om jouw verblijf compleet te maken. Naast de aangename kamers, biedt het hotel ook een eigen spa waar je helemaal tot rust kan komen en een restaurant waar je kan genieten van een heerlijke maaltijd. Meer info en boeken.

  1. Bonnie's Beachhouse

Bonnie's Beachhouse - villa aan zee ligt in De Panne, op slechts 300 meter van het strand van De Panne. Het vakantiehuis biedt moderne accommodatie aan met ruime kamers die voorzien zijn van alle comfort. Je kan heerlijk dineren in het restaurant of in op warme dagen gebruikmaken van de barbecue faciliteiten. Verder kan je ook genieten van het uitzicht op de tuin vanop het balkon. Meer info en boeken.

  1. Parkhotel

Het Parkhotel vormt een charmante uitvalsbasis met een mooie tuin en art deco-villa's in cottagestijl. Geniet van de heerlijke rust op slechts 250 meter van de zee en verblijf in ruime kamers. Elke dag wordt er een ontbijt geserveerd met een ruime keuze aan biologische en regionale producten. En bij mooi weer kan je in de tuin genieten van het ontbijt.

Verder kan je na een heerlijke lunch of diner ontspannen bij de bar of op de veranda met een prachtig uitzicht op de tuin. Er worden Belgische bieren geschonken en er is tevens een fijne selectie van wijnen en thee beschikbaar. Wil je graag de omgeving verkennen? Dan kan je bij de receptie fietsen huren. Ook kunt u een tocht door de duinen maken en de vergezichten op zee bewonderen. Meer info en boeken.

  1. C-Hotels Continental (De Panne)

In het hart van De Panne, vlakbij de zeedijk en het rustieke centrum, is C-Hotels Continental ideaal gelegen. Dit unieke hotel vermengt rijke historie met moderne luxe en neemt je mee in onze hedendaagse interpretatie van Art Nouveau. Achter de historische gevel schuilen elegante kamers die hedendaags comfort met authentieke elegantie uitstralen.

Begin de dag met een uitgebreid assortiment aan ontbijtspecialiteiten zoals verschillende broodsoorten en koffiekoeken, charcuterie en kazen, ontbijtgranen, hartig en zoet beleg, een eitje met spek en vers fruit. Meer info en boeken.

  1. B&B Armalot by Julia

De gezellige B&B Armalot by Julia ligt op zo'n 400 m van het strand van De Panne en beschikt over moderne accommodatie en is elegant ingericht. Babbel even na in de gemeenschappelijke lounge, of geniet van een heerlijk drankje op het terras. 's Ochtends kan je bij B&B Armalot by Julia genieten van een continentaal ontbijt vooraleer je de stad in duikt. Meer info en boeken.

  1. Hotel Donny

Viersterrenhotel Donny biedt individueel ingerichte accommodaties met gratis WiFi, op wandelafstand van het strand. Je kan er gratis genieten van het verwarmde zwembad, de sauna en de fitnessruimte. De elegante kamers en suites beschikken elk over alles wat je maar kan wensen tijdens je verblijf. En in de ontbijtruimte wordt elke dag een vers ontbijt geserveerd met onder andere verse broodjes, vers fruit, sap, koffie, thee en diverse soorten zoet en hartig beleg.

Verder beschikt Hotel Donny ook over een wellnesscentrum, waar je kan genieten van massages en een manicure- of een pedicurebehandeling. De tramhalte De Panne Esplanade ligt op 2 minuten lopen van het Donny, en de tram brengt je in 10 minuten naar het pretpark Plopsaland. Meer info en boeken.

  1. Hotel Villa Select

Verblijf in Hotel Villa Select, een uniek viersterrenhotel op de zeedijk in De Panne. Hotel Select is ideale verblijfplaats om de kilometers lange stranden en het centrum van De Panne te ontdekken. De ruime kamers zijn modern ingericht en hebben een fantastisch zicht op zee. In restaurant met zeezicht wordt 's morgens een heerlijk en rijk gevarieerd ontbijtbuffet geserveerd. En als je even wil uitrusten kan je terecht in de wellness uitgerust met sauna, hamman, en zwembad. Meer info en boeken.

  1. Gratis wandelroutes en fietsroutes aan de Belgische Kust

De Belgische kust heeft heel veel wandel- en fietsgebieden. Zo kan je langs de hele kustlijn wandelen of fietsen, maar ook de vele natuurgebieden aan de kust bieden verschillende wandelingen en fietsroutes aan. Je kan dan ook zeer goed van de ene kant van de kust naar de andere kant wandelen of fietsen, of tijdens je vakantie een stads- of natuurwandeling maken.

Nog meer info? Download dan zeker onze wandelingen en fietsroutes langs de Belgische kust. Of bekijk meteen alle info in onze volledig reisgids Belgische Kust, inclusief de mooiste bezienswaardigheden en leuke tips.

Belgische kust

Gratis reisgids Belgische kust downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?