Reacties op 10 x mooiste bezienswaardigheden De Haan en Wenduine: Wat moet je zeker zien en doen?"

7 ervaringen

- 14 juni 2024 - Lena LEICHER

Zeker te doen : de belle epoque wijk bezoeken, wandelen, fietsen , genieten van de lekkere restaurants genieten van het mooie strand, de leuke winkels

- 24 juni 2023 - conny van den eynde

Dat is een toppie site en natuurlijk heel leerrijk en ik haal er voor mijn job als toeristische dienst medewerkster heel wat tips uit. Het is een valscherm dat ik niet zou willen missen in mijn realisaties voor uitstapjes en weekends voor zowel privé met mijn gezinnetje als voor VTM-medewerkers.

- 25 mei 2023 - J Boeije

Fijne overzichtelijke brochure,wij gaan binnenkort naar De Haan en hebben veel informatie gelezen. Hartelijke groet,Fam.Boeije uit Rotterdam Nederland

- 5 april 2023 - Carina

Ik heb allés geprint ,WE gaan het weekend zeker genieten en mooie wandelen maken Wat inhet boekje staat,👍👍

- 16 september 2022 - Karin Snijers

Geweldig leuke plaats de Haan prachtige villa’s, goede restaurants en B&B’s en het heerlijke rustige strand in Wenduine.

- 27 juli 2022 - José Ruysevelts

Toffe tips , we hebben er tijdens ons verblijf meermaals gebruik van gemaakt en daardoor onvermoede pareltjes ontdekt !!! Waarvoor dank.

- 12 september 2021 - Katrien

Ik vond de huizen in De Haan echt prachtig. Leuk om er rond te wandelen en een lekker ijsje te eten. Er was nu ook een leuke wandeling en expo van FC de Kampioenen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?