Reacties op Kasteel Neuschwanstein bezoeken? Tips, praktische info & tickets"

5 ervaringen

- 8 mei 2024 - Nico Bischops

Eind Juli ga ik ong. twee weken met het openbaar vervoer (49 euro ticket) narr de Romantische Straße. Van Füssen naar Würtzburg. Met diverse stops onderweg. In Füssen verblijf ik vier dagen om uitgebreid Neuschwansteins en Schloss Hohenschwangau te bezoeken. Tevens wandelingen maken door de omgeving.

- 23 juli 2019 - De Gelder Luc

We hebben enkel Fussen en omgeving bezocht zodat de feed-back slaat op pag 2 t/m 7. Zeer handige reisgids met nuttige tips. Van het hotel kregen we de tip mee om reeds vanaf 07.30 Hr aan de loketten te zijn. Zodoende konden we Nauschwanstein om 09.15 uur bezoeken zonder te veel toeristen. Voor het bezoek aan de wieskirche heb ik op internet een tabel gevonden met aanbevolen/te vermijden uren. Zeer handig. We zijn via Reutte naar Linderhof gereden : zeer panoramische route, vooral ter hoogte van de Plansee. Een voorstel om op te nemen in de reisgids : highline 179 . Een 406 meter lange ijzeren hangbrug die Fort Claudia met de burchtruine Ehrenberg verbindt. (www.highline179.tirol)

- 27 mei 2019 - Monica Vercammen

Ik ben eind augustus reisleider van een groep personen met een beperking die absoluut Kasteel Neuschwanstein willen zien. Dankzij jullie heel duidelijke reisgids belooft het een onvergetelijk moment voor hen te worden. Ik heb veel ideetjes opgedaan om er een heel verhaal rond te vertellen waar onze gasten van zullen "snoepen"

- 22 mei 2019 - C veen

Volgende week begint de reis maar door reisroutes hebben we al veel voorpret!

- 22 januari 2019 - Soenen Ann

Beieren is zeker aan te raden, wanneer je dit leest, zelfs zonder er ooit geweest te zijn, lijkt het een sprookje om echt te beleven!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?